pontosnews.gr
Τρίτη, 25/11/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Επιδεινώνεται ο καιρός – Kαταιγίδες και χιόνια

24/02/2018 - 8:09πμ
Καιρός: Ισχυρές βροχές και θυελλώδεις άνεμοι
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα επηρεάσουν κυρίως την κεντρική και νότια Ελλάδα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και σταδιακά και στα ημιορεινά, κυρίως της κεντρικής χώρας (από τα 800 μέτρα).

Οι άνεμοι στα δυτικά και τα νότια θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, που σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Στα υπόλοιπα, ανατολικοί 4 με 6 στρεφόμενοι το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ:

Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα παράκτια της κεντρικής Μακεδονίας. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και σταδιακά και σε περιοχές στη δυτική Μακεδονία με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές, κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 και πρόσκαιρα πιθανόν 8 μποφόρ. Βαθμιαία στα νότια θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα νότια θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, που από το μεσημέρι στα νότια θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ, που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σε νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια νοτιοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία τις μεσημβρινές ώρες κατά τόπους θα είναι ισχυρά, σταδιακά θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, που από το απόγευμα θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Πηγή: gein.noa.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Ασθενής σεισμική δόνηση στα Χανιά

25/11/2025 - 12:03πμ
ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη τετραμελούς σπείρας διαρρηκτών στη Θεσσαλονίκη – Απολογούνται οι κατηγορούμενοι

24/11/2025 - 9:54μμ
(Φωτ. ΟΠΑΠ)
ΕΛΛΑΔΑ

Αντίστροφη μέτρηση για την Black Friday στο Λαϊκό Λαχείο: Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου η ειδική κλήρωση

24/11/2025 - 5:46μμ
Έλληνες και Ελληνίδες στο λιμάνι, για μια ακόμα προσφυγιά. Σοχούμι, 15 Αυγούστου 1993, εν αναμονή του πλοίου «Viscountess» (φωτ.: αρχείο Βλάση Αγτζίδη)
ΕΛΛΑΔΑ

Όταν ο Καύκασος φλεγόταν: Η Επιχείρηση «Χρυσόμαλλο Δέρας» που έσωσε τους Έλληνες της Αμπχαζίας

24/11/2025 - 5:12μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Αντώνης Νικολόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Καστοριά: Ανέβηκε η στάθμη της λίμνης από την κακοκαιρία – Καταστράφηκαν αγροτεμάχια

24/11/2025 - 3:59μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / apohxos.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Τζουμέρκα: Εικόνες καταστροφής μετά την έντονη κακοκαιρία

24/11/2025 - 1:55μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο για βροχές και καταιγίδες μεγάλης έντασης και διάρκειας – Ποιες περιοχές προβλέπεται να πληγούν

24/11/2025 - 12:25μμ
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Βάρκιζα: Οκτώ συλλήψεις και τραυματίες σε συμπλοκή ανηλίκων

24/11/2025 - 11:01πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Πέραμο: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός – Συνελήφθη ο αδερφός του

24/11/2025 - 9:35πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Θανάσης Καλλιάρας)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Νεφώσεις και κατά τόπους βροχές – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

24/11/2025 - 8:08πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: facebook Володимир Зеленський)

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι μετά τη Γενεύη: Προσπάθεια σύγκλισης πριν από την τελική συζήτηση με τον Τραμπ

3 ώρες πριν
(Πηγή: gein.noa.gr)

Ασθενής σεισμική δόνηση στα Χανιά

4 ώρες πριν
Αριστερά η τουρκική Εθνοσυνέλευση και δεξιά ο Αμπντουλάχ Οτζαλάν (φωτ.: rudaw.net)

Αμπντουλάχ Οτζαλάν: Αντιπροσωπεία της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης επισκέφθηκε τον ηγέτη του PKK στη φυλακή

4 ώρες πριν
(Φωτ.: facebook/Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης Cardinal Bessario- Εύξεινος Πόντος)

Με νέο περιεχόμενο και μουσικό αρχείο η ιστοσελίδα του Συλλόγου Ποντίων Νυρεμβέργης

4 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI)

Super League: Εδραιώνεται στην 4άδα ο Λεβαδειακός – Διπλό-ανάσα ο ΟΦΗ

5 ώρες πριν
(Φωτ.: pixabay.com/ OpenRoadPr)

Σάλος στην Ιταλία: Με δικαστική εντολή απομακρύνονται τρία παιδιά από την οικογένειά τους επειδή ζούσαν στο δάσος

5 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign