Τσίπουρο, ούζο, ελληνικά αποστάγματα σταφυλιού, ηδύποτα (λικέρ), όλα επώνυμα και εμφιαλωμένα, παρέλασαν στην έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» 2017, που φιλοξενήθηκε την Κυριακή στην Αίγλη Ζαππείου. Οι ελληνικές εταιρείες που τα παράγουν κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην εγχώρια και την διεθνή αγορά και επάξια κέρδισαν το δικαίωμα να έχουν τη δική τους γιορτή, αποκλειστικά με εξαιρετικά ελληνικά αποστάγματα.
Η έκθεση φιλοξενήθηκε στον ιστορικό χώρο της Αίγλης Ζαππείου, που από το 1905 λειτουργούσε για πολλά χρόνια ως καφενείο, κατά συνέπεια και ως παραδοσιακός χώρος κατανάλωσης ελληνικών αποσταγμάτων. Και του χρόνου λοιπόν!