pontosnews.gr
Κυριακή, 19/10/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Κλειστές από σήμερα έως την Παρασκευή οι σήραγγες στα Τέμπη – Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται καθημερινά από τις 08:00 έως τις 20:00

5/05/2025 - 1:05μμ
(Φωτ. αρχείου: Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου)

(Φωτ. αρχείου: Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Κλειστές για εργασίες συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1 – Τ2 καθώς και εργασιών συντήρησης στη Σήραγγα Τ2 θα παραμείνουν από σήμερα, Δευτέρα, έως την Παρασκευή 9 Μαΐου οι σήραγγες της εθνικής οδού (ΠΑΘΕ) στην περιοχή των Τεμπών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλία, η κυκλοφορία των οχημάτων στον οδικό άξονα Αθήνα –  Θεσσαλονίκη διεξάγεται μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών και του τμήματος της παλιάς εθνικής οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται καθημερινά από σήμερα έως και την Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 20:00, ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας αναφέρει:

[Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης-αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1-Τ2 καθώς και εργασιών συντήρησης στη Σήραγγα Τ2, από τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2025 έως και την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025, θα ισχύσουν οι κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.:

Α. Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (Χ/Θ 377+176) έως το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα (Χ/Θ 400+265), με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν την ολική εκτροπή και των δύο κατευθύνσεων του αυτοκινητόδρομου στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, από τον Α/Κ Ευαγγελισμού στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη έως τον Α/Κ Λεπτοκαρυάς και αντίστοιχα από τον Α/Κ Λεπτοκαρυάς στην κατεύθυνση προς Αθήνα έως τον Α/Κ Ευαγγελισμού.

Επιπλέον των δύο παραπάνω σημείων εκτροπής κυκλοφορίας (Α/Κ Ευαγγελισμού και Α/Κ Λεπτοκαρυάς), θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη του Α/Κ Ευαγγελισμού, αποκλεισμός του κλάδου εισόδου με κατεύθυνση προς Αθήνα του Α/Κ Λεπτοκαρυάς, αποκλεισμός του κλάδου εισόδου με κατεύθυνση προς Αθήνα του Η-Α/Κ Ραψάνης, καθώς και αποκλεισμός της εισόδου προς τον διάδρομο της χοάνης του Σταθμού Διοδίων Πλαταμώνα με κατεύθυνση προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη στον Α/Κ Πλαταμώνα.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2025 έως και την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025, καθημερινά από την 08:00΄ έως την 20:00΄ ώρα, ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών.

Β. Αποκλεισμός του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τον Α/Κ Πλαταμώνα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν στην ολική εκτροπή της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς, από τον Α/Κ Ευαγγελισμού στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη έως τον Α/Κ Πλαταμώνα.

Το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την εκτέλεση των εργασιών βαριάς συντήρησης στη Σήραγγα Τ2 είναι πέντε (5) ημέρες και οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2025 στις 08:00’ έως και την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025 στις 20:00΄ και καθ’ όλο το 24ωρο, ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών.

Επειδή οι προτεινόμενες ημερομηνίες είναι κοινές για τους δύο αποκλεισμούς και το αποκλειόμενο τμήμα Α/Κ Ευαγγελισμού — Α/Κ Πλαταμώνα στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, περιέχεται στο τμήμα Α/Κ Ευαγγελισμού — Α/Κ Λεπτοκαρυάς, διευκρινίζεται πως σύμφωνα με τον ανωτέρω προγραμματισμό, τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2025 θα αποκλειστεί και στις δύο κατευθύνσεις το τμήμα από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τον Α/Κ Λεπτοκαρυάς, ενώ το απόγευμα της ίδια ημέρας που θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες της πρώτης ημέρας για τη συντήρηση των συστημάτων των Σηράγγων ΤΙ-Τ2-Τ3, θα δοθεί σε κυκλοφορία το τμήμα Α/Κ Λεπτοκαρυάς — Α/Κ Ευαγγελισμού στην κατεύθυνση προς Αθήνα, ενώ στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα δοθεί σε κυκλοφορία μόνο το τμήμα Α/Κ Πλαταμώνα — Α/Κ Λεπτοκαρυάς κ.ο.κ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο  κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω Κοιλάδας Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τα διοικητικά όρια των Π.Ε. Λάρισας-Πιερίας.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)
ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφει ο Δακτύλιος στην Αθήνα – Ποια οχήματα εξαιρούνται

19/10/2025 - 4:44μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη 43χρονος για έκθεση ανηλίκου – Λιποθύμησε η κόρη του από το πολύ αλκοόλ

19/10/2025 - 3:05μμ
(Πηγή: ΓΑΚ / ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Φιρμάνι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μήκους τριών μέτρων «μίλησε» μετά από 170 χρόνια

19/10/2025 - 1:15μμ
(Φωτ.: pixabay.com/adamtepl)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες από σήμερα κεντρικά και νότια – Αυξημένες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα

19/10/2025 - 8:08πμ
Κόσμος παρακολουθεί ομιλίες στην επίσημη παρουσίαση του πρώτου ελληνικού single malt ουίσκι, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Πάτρα (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γιώτα Λοτσάρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Το πρώτο ελληνικό single malt ουίσκι είναι γεγονός – «Παιδί» των The Whisky Friends

18/10/2025 - 5:10μμ
(Φωτ.: orangepress.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Ύποπτο σακίδιο πλάτης στη Χαριλάου Τρικούπη προκάλεσε την κινητοποίηση της ΕΛΑΣ

18/10/2025 - 1:55μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Χρήστος Μπόνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Περαία: Από ρευματοκλοπές μέχρι παραβάσεις του ΚΟΚ διαπιστώθηκαν σε επιχείρηση της Αστυνομίας

18/10/2025 - 12:49μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία IC 51 λόγω τεχνικού προβλήματος

18/10/2025 - 11:46πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Δημογραφικό: Η υπογεννητικότητα και η Εκπαίδευση

18/10/2025 - 10:46πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI /Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: ΙΧ καρφώθηκε σε δέντρο – Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός

18/10/2025 - 9:46πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Klodian Lato)

Greek Basketball League: Σάρωσε στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο

24 λεπτά πριν
(Φωτ. αρχείου: EPA / John G. Mabanglo)

Μαρία Σάκκαρη: Στο κυρίως ταμπλό του WTA 500 στο Τόκιο

58 λεπτά πριν
Η πρόσοψη του (κλειστού) μουσείου (φωτ.: EPA / Mohammed Badra)

Λούβρο: Εντοπίστηκε το στέμμα της αυτοκράτειρας Ευγενίας – Ένα από τα αντικείμενα που εκλάπησαν το πρωί

1 ώρα πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Επιστρέφει ο Δακτύλιος στην Αθήνα – Ποια οχήματα εξαιρούνται

2 ώρες πριν
Από τη φιλανθρωπική εκδήλωση του Φούρνου Λεμονή (φωτ.: facebook / Ένωση Ποντίων Πανοράματος)

Ένωση Ποντίων Πανοράματος: Χόρεψαν για το «ψωμί» των παιδιών του Ελληνικού Παιδικού Χωριού

3 ώρες πριν
(Φωτ.: facebook / Ένωση Ποντίων Περιστερίου)

Περιστέρι: Ψηφίζουν από το πρωί οι Πόντιοι της Ένωσης – Και μετά θα το ρίξουν στο χορό

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign