pontosnews.gr
Τρίτη, 17/06/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Super League: Νίκη με ανατροπή ο Παναθηναϊκός – Ισοπαλία στις Σέρρες

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-2 του ΟΦΗ, ενώ Πανσερραϊκός και Βόλος έμειναν στο 1-1

1/02/2025 - 9:49μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Η αντεπίθεση διαρκείας του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, έφερε μία τρομερή ανατροπή και μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με 3-2 στο εναρκτήριο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΟΦΗ πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων όμως οι «πράσινοι» κατάφεραν να «γυρίσουν» τη σε βάρος τους κατάσταση στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς με πολύ επιθετική διάθεση και πίεση ασφυκτικά τον ΟΦΗ. Στο 6΄ η κεφαλιά του Πάλμερ-Μπράουν σε κόρνερ του Μπακασέτα πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια, ενώ ένα λεπτό αργότερα από ωραία συνεργασία του Τετέ με τον Βαγιαννίδη και γύρισμα του τελευταίου στην περιοχή, ο Ιωαννίδης εκτέλεσε και σκόραρε, όμως με υπόδειξη του VAR το τέρμα του ακυρώθηκε, διότι ο διεθνής μπακ των «πράσινων» ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 10΄ ο ΟΦΗ είχε την πρώτη τελική του στον αγώνα με ένα μακρινό σουτ του Φούντα που μπλόκαρε ο Ντραγκόφσκι, με τον αρχικό φρενήρη ρυθμό να πέφτει μετά το τέταρτο. Ο ΟΦΗ σε μία πολύ γρήγορη αντεπίθεση βρήκε την ευκαιρία να «χτυπήσει» τον Παναθηναϊκό στο 27΄ και να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Φούντας κουβάλησε γρήγορα την μπάλα, την «έσπασε» αριστερά στον Χατζηθεοδωρίδη που έκανε χαμηλό γύρισμα προς τα πίσω κι ο επερχόμενος Θεοδοσουλάκης έκανε το 1-0 για την κρητική ομάδα.

Οι Κρητικοί συνέχισαν να «πατάνε» πολύ πιο γερά μέσα στο γήπεδο και στη δεύτερη οργανωμένη επίθεσή τους έφτασαν και σε δεύτερο γκολ «παγώνοντας» ακόμη περισσότερο το ΟΑΚΑ. Στο 42΄ από σέντρα του Μπόρχα Γκονζάλες στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Φούντας μπήκε ανάμεσα στον Σένκεφελντ και τον Βαγιαννίδη και με καρφωτή κεφαλιά έκανε ο 2-0 για τον ΟΦΗ.

Ο Ρουί Βιτόρια προσπάθησε να ανακατέψει την… τράπουλα στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου με την είσοδο των Τσέριν και Σφιντέρσκι, με τον Παναθηναϊκό να πλησιάζει στο γκολ στο 47΄ όταν από σέντρα του Ουναΐ, ο Τετέ έπιασε την κεφαλιά απ’ τα πέντε μέτρα, αλλά ο Χριστογεώργος απέκρουσε.

Στο 51’ από σέντρα του Τετέ, ο Ιωαννίδης έπιασε την κεφαλιά με τον Χριστογεώργο να κάνει νέα μεγάλη επέμβαση κι ακολούθως να «πιάνει» και το εξ επαφής πλασέ του αρχηγού του Παναθηναϊκού. Στο 57΄ από εξαιρετικό συνδυασμό των «πράσινων» κι ωραία ασίστ του Ουναΐ, ο Πελίστρι από κοντά μείωσε σε 1-2 για τον Παναθηναϊκό, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» ζήτησαν με πολύ έντονο τρόπο πέναλτι σε σύγκρουση του Μλαντένοβιτς με τον Θεοδοσουλάκη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Φωτιά και τον VAR Ζαμπαλά να δείχνουν «συνέχεια» στο παιχνίδι.

Η πίεση του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και στο 72΄ από νέα ωραία συνεργασία των «πράσινων», ο Ουναΐ έβγαλε μπαλιά «τρύπα» προς τον Σφιντέρσκι, εκείνος γύρισε προς τον Ιωαννίδη κι ο αρχηγός του «τριφυλλιού» από κοντά ισοφάρισε σε 2-2. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να «σφυροκοπά» κατά κύματα και στο 82΄ έφτασε στην απόλυτη ανατροπή. Από γρήγορη κυκλοφορία η μπάλα έφτασε στον Τετέ, ο οποίος έκανε σέντρα-σουτ κι ο Βαγιαννίδης που είχε κινηθεί εσωτερικά με κοντινή προβολή έκανε το 3-2 για τους «πράσινους».

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Βόλο που διεξήχθη στις Σέρρες, με τις δυο ομάδες να παίρνουν αποστάσεις από την τελευταία δυάδα. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 5΄ κι ήταν για τους γηπεδούχους, με τον Χέφτε Μπετανκόρ να βγαίνει απέναντι από τον Ντάνιελ Κόβατς, με τον τερματοφύλακα του Βόλου να βγαίνει νικητής. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Τζήλος έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη στον Νάτσο Γκιλ. Ωστόσο, έπειτα από ενημέρωση από το VAR, ο Λαρισαίος διαιτητής ανακάλεσε την απόφασή του.

Εν τέλει, τα «λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό. Από ωραία προσπάθεια του Σαλίμ Μοχάμεντ Φαρές, ο Χατζηστραβός με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Κόβατς για το 1-0. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας σταμάτησε και το πλασέ του Μπετανκόρ στο 60ο λεπτό – δεν ήταν πολύ δυνατό αν και από κοντά -μετά την εξαιρετική πάσα του Μίλος Ντέλετιτς, με τους Θεσσαλούς να μοιάζουν ακίνδυνοι στην επανάληψη. Χρειάστηκε, ωστόσο, μόνο μία -φαινομενικά ακίνδυνη- σέντρα του Λάζαρου Λάμπρου, για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Σκραμπ στο 66΄. Απίθανη κεφαλιά – οριζόντιο δοκάρι και μέσα – του 30χρονου Φιλανδού φορ που άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Βόλου. Όπως ήταν λογικό, οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν.

Και στο 81΄ άγγιξαν την ανατροπή: ωραία κούρσα και σέντρα του Φράνκο Φερράρι από τα αριστερά, ο Μαρκ Κόσζτα έκανε τη δυνατή κεφαλιά, ο Γκουγκεσασβίλι απέκρουσε ενστικτωδώς, με τον Σκραμπ με το… γόνατο να στέλνει στην επαναφορά την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI - MOTION TEAM / Βασίλης Βερβερίδης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κίνηση Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα: «Θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης»

17/06/2025 - 10:38πμ
(Φωτ.: EPA / Yoan Valat)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύσκολη πρόκριση του Τσιτσιπά στους «16» του Χάλε

16/06/2025 - 8:44μμ
(Φωτ.: Instagram / giorgos_pilidis)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σαρώνει και στο MMA ο Πιλίδης – Νίκησε εύκολα στον πρώτο του αγώνα

16/06/2025 - 7:06μμ
(Φωτ.: Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαλκανικό πρωτάθλημα τζούντο U13: Πέντε μετάλλια στο φινάλε για την Ελλάδα

16/06/2025 - 11:45πμ
(Φωτ.: Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαλκανικό πρωτάθλημα τζούντο U13: Τέσσερα μετάλλια για την Ελλάδα

15/06/2025 - 4:58μμ
(Φωτ.: Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπόουλινγκ: Χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό για την Εθνική ανδρών

15/06/2025 - 1:05μμ
(Φωτ.: Instagram / internazionalibnlditalia)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποκλείστηκε στα προκριματικά του τουρνουά του Βερολίνου η Σάκκαρη

14/06/2025 - 7:08μμ
(Φωτ.: ΠΑΕ ΑΕΚ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Μάρκο Νίκολιτς

14/06/2025 - 1:25μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή πρωταθλητής στη Handball Premier

13/06/2025 - 7:12μμ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΟΠΑΠ Game Time: Το μήνυμα της Πηνελόπης Παυλοπούλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Γυναικών

13/06/2025 - 1:09μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

H Κλαυδία Παπαδοπούλου στη σκηνή των βραβείων του ΜAD (πηγή: Glomex)

Κλαυδία: Μια νέα «Αστερομάτα» στη σκηνή των MAD

18 λεπτά πριν
(Φωτ.: Pixabay)

Θεσσαλονίκη: Άφησαν το μωρό στο μπαλκόνι και πήγαν για ύπνο!

42 λεπτά πριν
Ο Πετρολούκας Χαλκιάς στο «Φεστιβάλ στη Θάλασσα» στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας, 12 Ιουλίου 2019 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Στεργιόπουλος)

Πετρολούκας Χαλκιάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός, την Πέμπτη η κηδεία

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI - MOTION TEAM / Βασίλης Βερβερίδης)

Κίνηση Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα: «Θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης»

2 ώρες πριν
Θρήνος στα συντρίμμια πολυκατοικίας στο Κίεβο. Η οικογένεια του άνδρα βρισκόταν μέσα στο κτήριο που χτυπήθηκε (φωτ.: radiosvoboda.org)

Η Ρωσία χτύπησε το Κίεβο – Ο μεγαλύτερος απολογισμός νεκρών από την έναρξη του πολέμου

2 ώρες πριν
Μέλη των μονάδων Kuva-yı Milliye στο Αϊδίνι, περίπου το 1919. Ήταν παραστρατιωτικές ομάδες εθελοντών που οργανώθηκαν για να αντισταθούν, μεταξύ άλλων, στον Ελληνικό Στρατό που αποβιβάστηκε στη Σμύρνη (πηγή: gurkantuna.com)

17 Ιουνίου 1919: Ο Ελληνικός Στρατός παραδίδει το Αϊδίνι στη μανία των τσετών – Η σφαγή κράτησε δύο μέρες

2 ώρες πριν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign