pontosnews.gr
Παρασκευή, 17/04/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Καιρός: 2η ημέρα αστάθειας λόγω «Ψυχρής Λίμνης» – Αναμένονται βροχές, καταιγίδες και πολλοί κεραυνοί

Άστατος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας – Δείτε την αναλυτική πρόβλεψη της ΕΜΥ

30/08/2024 - 8:00πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI /Μιχάλης Καραγιάννης)

(Φωτ.: EUROKINISSI /Μιχάλης Καραγιάννης)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, από τις μεσημβρινές και μέχρι τις βραδινές ώρες στην Ήπειρο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα (κυρίως στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική) και την ανατολική Μακεδονία.
Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια).

Γενικά χαρακτηριστικά

Άστατος καιρός προβλέπεται στις περισσότερες περιοχές της χώρας με βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου και από τις μεσημβρινές και μέχρι τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την κεντρική Μακεδονία και την ανατολική Μακεδονία.
Στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση. Στα ηπειρωτικά, το Ιόνιο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη θα φτάσει τους 30 με 32 και τοπικά τους 33 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές μέχρι τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές.
Βελτίωση προβλέπεται αργά το βράδυ.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση προβλέπεται αργά το βράδυ.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, που από τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία και στα υπόλοιπα τμήματα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική) και στην ανατολική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Πρόσκαιρη βελτίωση από αργά το βράδυ.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά το απόγευγα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Αρχικά τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου και από τις μεσημβρινές ώρες στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά από τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου και από τις μεσημβρινές μέχρι τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Πρόσκαιρη εξασθένηση προβλέπεται αργά το βράδυ.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4, τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς και στα ηπειρωτικά κατά τόπους έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές μέχρι τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στη Στερεά Ελλάδα (κυρίως στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο.
Πρόσκαιρη βελτίωση προβλέπεται τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη αρχικά γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες .
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 31 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι – απόγευμα. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμεονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5, στα νότια τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές μέχρι τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα ηπειρωτικά και τις Σποράδες. Πρόσκαιρη βελτίωση προβλέπεται αργά το βράδυ.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς και στις Σποράδες έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός της Βουλής: Τέσσερις φορές ισόβια και επιπλέον κάθειρξη για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών του

17/04/2026 - 8:15μμ
Το ηρώο των Ευζώνων του ν. Κιλκίς. Κάτω από την επιτύμβια στήλη αναπαύονται τα λείψανα των 9 Ευζώνων του 31ου Συντάγματος Πεζικού (11ος Λόχος) που πιάστηκαν όμηροι, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν το 1913 από τους βουλγαροκομιτατζήδες. (φωτ.: Αλεξία Ιωαννίδου)
ΕΛΛΑΔΑ

Εύζωνοι: Τιμήθηκε η 85η επέτειος της ηρωικής Μάχης των Ευζώνων

17/04/2026 - 6:52μμ
Μπουλντόζα στην Πλατεία Ελευθερίας, Παρασκευή 17 Απριλίου 2026 (φωτ.: Facebook / Prodromos Nikiforidis)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας – Από πάρκινγκ σε Πάρκο Μνήμης

17/04/2026 - 3:37μμ
Αίθουσα δικαστηρίου στην Ευελπίδων (φωτ.: EUROKINISSI / Δήμητρα Κούτρα)
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη αστυνομικών για κακοποίηση ανηλίκων: Η εισαγγελέας ζητά την ενοχή και των δύο γονιών

17/04/2026 - 3:13μμ
Με χειροπέδες ο άνδρας που ήταν μαζί με την 35χρονη προτού εκείνη καταλήξει στον ακάλυπτο (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Airbnb στο κέντρο της Αθήνας: Ηχητικό ντοκουμέντο πριν από την πτώση της 35χρονης

17/04/2026 - 2:01μμ
Το εξωτερικό του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κωνσταντινίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Σοβαρά τραυματισμένη 17χρονη μετά από καβγά – Προσπάθησε να μεσολαβήσει

17/04/2026 - 11:46πμ
Το ένα από τα δύο λευκά ζαρκάδια που εντοπίστηκαν στη Σφηκιά Ημαθίας, σε καρέ από το βίντεο που τράβηξε ο Θωμάς Χειμώνας
ΕΛΛΑΔΑ

Σπάνιο θέαμα στην Ημαθία: Δύο λευκά ζαρκάδια εμφανίστηκαν σε χωράφια

17/04/2026 - 10:58πμ
Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη οδηγείται στα δικαστήρια Κεφαλονιάς ο ένας κατηγορούμενος για το θάνατο της 19χρονης Μυρτώς. Παρασκευή 17 Απριλίου 2026 (φωτ.: InKefalonia)
ΕΛΛΑΔΑ

Κεφαλονιά: Στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτώς

17/04/2026 - 10:34πμ
Ο Χάιντς Κούνιο το 2015, 72 χρόνια μετά τη θηριωδία, προτάσσει το χαραγμένο με τον αριθμό 109565 χέρι του μπροστά σε ένα από τα βαγόνια της ατμήλατης μηχανής Λβ 964, μία από αυτές που χρησιμοποιούσαν οι Ναζί για τα ταξίδια θανάτου προς το Άουσβιτς (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Νίκος Αρβανιτίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Χάιντς Κούνιο: O τελευταίος Θεσσαλονικιός άντρας επιζών από το Άουσβιτς έφυγε από τη ζωή

17/04/2026 - 9:48πμ
Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Παρασκευής 17 Απριλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ σε Airbnb στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρή γυναίκα μετά από πτώση – Μαρτυρίες για κραυγές

17/04/2026 - 9:00πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψηφιδωτό της πρώιμης βυζαντινής περιόδου (πηγή: commons.wikimedia.org)

Καλαμαριά: Στους βυζαντινούς χρόνους στρέφει το ενδιαφέρον του το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

15 λεπτά πριν
Εκτοπισμένοι πανηγυρίζουν μέσα στα οχήματά τους καθώς περιμένουν στην ουρά στη γέφυρα Κασμίγια, επιστρέφοντας στα σπίτια τους κατά μήκος της ακτής κοντά στην Τύρο, σήμερα, στο νότιο Λίβανο (φωτ.: EPA/WAEL HAMZEH)

Λίβανος: Οι πρόσφυγες πήραν το δρόμο της επιστροφής προς τα ισοπεδωμένα σπίτια τους

47 λεπτά πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Αστυνομικός της Βουλής: Τέσσερις φορές ισόβια και επιπλέον κάθειρξη για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών του

1 ώρα πριν
Οι πρωτοψάλτες Μιχαήλ-Άνθιμος Δήσσος και Φώτιος Κετσετζής με τον ιερέα του ναού π. Χρυσόστομο (φωτ.: Ράνια Παρούση)

Νέα Υόρκη: Το Ευαγγέλιο ακούστηκε στην ποντιακή διάλεκτο από τον πρωτοψάλτη Μιχαήλ-Άνθιμο Δήσσο

2 ώρες πριν
Μερακλήδικο πιάτο με πατσά σε ιστορικό εστιατόριο της Αθήνας 
(φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Πατσάς: Αναβιώνει η πέτρα του σκανδάλου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας – Στο φόντο η UNESCO και η Πολιτιστική Κληρονομιά

2 ώρες πριν
Το ηρώο των Ευζώνων του ν. Κιλκίς. Κάτω από την επιτύμβια στήλη αναπαύονται τα λείψανα των 9 Ευζώνων του 31ου Συντάγματος Πεζικού (11ος Λόχος) που πιάστηκαν όμηροι, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν το 1913 από τους βουλγαροκομιτατζήδες. (φωτ.: Αλεξία Ιωαννίδου)

Εύζωνοι: Τιμήθηκε η 85η επέτειος της ηρωικής Μάχης των Ευζώνων

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign