pontosnews.gr
Τρίτη, 17/06/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Full [Ομολογιακό 10] από την Εθνική Ασφαλιστική: Γιατί θέλεις να βλέπεις τις οικονομίες σου να… μεγαλώνουν!

Νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 10ετούς διάρκειας

21/12/2023 - 2:03μμ
(Φωτ.: pixabay.com / Tumisu)

(Φωτ.: pixabay.com / Tumisu)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Οι ταχύτατες οικονομικές εξελίξεις σε συνδυασμό με το σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, έχουν εκτοξεύσει το κόστος ζωής οδηγώντας σε μια γενικά απαιτητική καθημερινότητα για όλους. Ο περισσότερος κόσμος πλέον περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα, βάζοντας σε «παύση» τους στόχους και τα όνειρά του. Η πρόσβαση σε αξιόπιστες επενδυτικές επιλογές παρόλα αυτά, θα μπορούσε να προσφέρει λύση για την «επανεκκίνηση» μελλοντικών σχεδίων, όσο μικρά ή μεγάλα μπορεί να είναι αυτά.

Στην Ελλάδα επικρατεί δυσπιστία γύρω από τις επενδύσεις, ενώ ο μακροπρόθεσμος χαρακτήρας στις περισσότερες περιπτώσεις και τα μεγάλα χρηματικά ποσά που απαιτούνται, δημιουργούν ένα ευρύτερο αίσθημα ρίσκου και αβεβαιότητας. Στοχεύοντας σε μια αξιόπιστη και προσιτή για το ευρύ κοινό επενδυτική λύση με ασφαλιστικές καλύψεις, μεσοπρόθεσμης διάρκειας, στην Εθνική Ασφαλιστική δημιουργήσαμε το Full [Ομολογιακό 10]: ένα ασφαλιστικό-επενδυτικό μεσοπρόθεσμο 10ετές Πρόγραμμα, με ποσό έναρξης από €5.000.

Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα

Το Full [Ομολογιακό 10] είναι περιορισμένης διάθεσης μέχρι και τις 22/01/2024 και στηρίζεται στο Υπο-Αμοιβαίο Κεφάλαιο Fixed Rate Savings Bond 1 του NBG INTERNATIONAL FUNDS FCP, ομολογιακής σύνθεσης, το οποίο διαχειρίζεται η NBG ASSET MANAGEMENT LUXEMBOURG S.A.

Στο νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό Πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής, το οποίο περιλαμβάνει Ασφάλιση Ζωής και μπόνους Επιβράβευσης 1,5% στη λήξη επί της αξίας του Λογαριασμού Επένδυσης Ασφαλιστηρίου, μπορούν να ασφαλιστούν φυσικά πρόσωπα ηλικίας από 8 έως 65 ετών. Κατά τη λήξη του, οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν το σύνολο της μεσοπρόθεσμης επένδυσής τους ως εφάπαξ ποσό, ή να το μετατρέψουν σε μηνιαία ή ισόβια σύνταξη για τους ίδιους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πώς λειτουργεί το Full [Ομολογιακό 10]

Με εκτιμώμενη σωρευτική καθαρή απόδοση 23%-27% κατά τη λήξη, το Full [Ομολογιακό 10] βασίζεται σε Υπο-Αμοιβαίο Κεφάλαιο το οποίο επενδύει κυρίως σε ομόλογα, γραμμάτια Δημοσίου, τραπεζικά γραμμάτια ή άλλα παρόμοια προϊόντα σταθερού εισοδήματος ή τίτλους κυμαινόμενου επιτοκίου που εκδίδονται κυρίως από ευρωπαϊκούς κρατικούς, υπερεθνικούς ή εταιρικούς εκδότες.

Στόχος του είναι η κεφαλαιακή απόδοση βάσει των τρεχουσών αποδόσεων της αγοράς των ομολόγων. Καθώς το εν λόγω Αμοιβαίο Κεφάλαιο είναι δεκαετούς διάρκειας, η ομάδα διαχείρισης επιδιώκει να «κλειδώσει» τη μελλοντική αξία του χαρτοφυλακίου κατά την ημερομηνία λήξης ανεξάρτητα από τις κινήσεις των επιτοκίων. Για να γίνει αυτό, τα ομόλογα που αγοράζονται κατά την έναρξη του Υπο-Αμοιβαίου Κεφαλαίου επιδιώκεται να διατηρούνται έως τη λήξη τους.

Ιστορία, εμπειρία και αξιοπιστία

Στην Εθνική Ασφαλιστική διαθέτουμε μακρά ιστορία φερεγγυότητας και εμπιστοσύνης. Τα τελευταία χρόνια, προσφέρουμε επενδυτικά-συνταξιοδοτικά προγράμματα διάρκειας έως και 30 ετών, σε συνεργασία με αξιόπιστους διαχειριστές κεφαλαίων για ικανοποιητικές αποδόσεις στις μεσο-μακροπρόθεσμες επενδύσεις σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την οικονομική προστασία των αγαπημένων σας σε περίπτωση απώλειας ζωής. Γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από σωστή ενημέρωση και αξιόπιστες επενδυτικές λύσεις με ασφαλιστικές καλύψεις, θα μπορούσε κανείς να αποκτήσει και πάλι τον έλεγχο της ζωής του, να ορίσει και να διατηρήσει το βιοτικό του επίπεδο, αλλά και να διασφαλίσει τη μελλοντική οικογενειακή του γαλήνη.

Για να ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά του Προγράμματος απευθυνθείτε σήμερα και μέχρι τις 22/01/2024 στους κατάλληλα πιστοποιημένους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές μας, επισκεφθείτε τα καταστήματα και το site* της Εθνικής Ασφαλιστικής (www.ethniki-asfalistiki.gr) ή ενημερωθείτε από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

____
*Στην εταιρική ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, το Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών, καθώς και όλες τις προβλεπόμενες στη νομοθεσία προσυμβατικές πληροφορίες για τα ασφαλιστικά προγράμματα.
Σημαντική Επισήμανση: Η Εθνική Ασφαλιστική δεν παρέχει οποιασδήποτε μορφής εγγύηση για την απόδοση ή διατήρηση των επενδυόμενων ποσών στο Ανωτέρω Ασφαλιστικό-Επενδυτικό Πρόγραμμα. Οι ΟΣΕΚΑ δεν έχουν εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές. Προβλέψεις σχετικά με μελλοντικές επιδόσεις δεν αποτελούν ασφαλή ένδειξη μελλοντικών επιδόσεων.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΑΔΕ: Επτά στους δέκα έχουν ήδη υποβάλει φορολογική δήλωση – Έρχονται στοχευμένοι ψηφιακοί έλεγχοι

14/06/2025 - 3:17μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα θα καταβληθούν έως τις 20 Ιουνίου

13/06/2025 - 6:43μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δεκάδες χιλιάδες κατοικίες σχεδιάζει να βγάλει στην αγορά η κυβέρνηση

9/06/2025 - 9:30πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα καταβάλλονται έως τις 13 Ιουνίου

8/06/2025 - 4:58μμ
Οι εγκαταστάσεις της ΑΑΔΕ (φωτ.: EUROKINISSI/ Γιάννης Παναγόπουλος)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΑΔΕ: Αρχίζει η επιχείρηση «καθαρό μητρώο» – Στόχος ληξιπρόθεσμες οφειλές 108,4 δισ. ευρώ

7/06/2025 - 10:19πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοίγει η συζήτηση για 13ο-14ο μισθό και για τις αντίστοιχες συντάξεις

30/05/2025 - 9:56πμ
Στιγμιότυπο από το 9ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής (φωτ.: Papadakis Press)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιοι θα είναι οι αυριανοί ναυτικοί, πώς θα τους κρατήσουμε στα πλοία

28/05/2025 - 6:44μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κυρ. Πιερρακάκης: Υπό εξέταση η υποχρεωτική καταβολή των ενοικίων μέσω τράπεζας – «Το μέσο ενοίκιο στη χώρα δεν είναι 255 ευρώ»

27/05/2025 - 9:00μμ
Από τα έργα για την ολοκλήρωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Πελοποννήσου (φωτ.: Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Κρήτη «ενώθηκε» με την Αττική στη μεγαλύτερη ηλεκτρική διασύνδεση της χώρας

26/05/2025 - 11:50πμ
ΔΟΥ Ψυχικού (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: «Προκάτ» όλες μέχρι το 2028

25/05/2025 - 11:58πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

H Κλαυδία Παπαδοπούλου στη σκηνή των βραβείων του ΜAD (πηγή: Glomex)

Κλαυδία: Μια νέα «Αστερομάτα» στη σκηνή των MAD

13 λεπτά πριν
(Φωτ.: Pixabay)

Θεσσαλονίκη: Άφησαν το μωρό στο μπαλκόνι και πήγαν για ύπνο!

37 λεπτά πριν
Ο Πετρολούκας Χαλκιάς στο «Φεστιβάλ στη Θάλασσα» στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας, 12 Ιουλίου 2019 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Στεργιόπουλος)

Πετρολούκας Χαλκιάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός, την Πέμπτη η κηδεία

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI - MOTION TEAM / Βασίλης Βερβερίδης)

Κίνηση Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα: «Θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης»

1 ώρα πριν
Θρήνος στα συντρίμμια πολυκατοικίας στο Κίεβο. Η οικογένεια του άνδρα βρισκόταν μέσα στο κτήριο που χτυπήθηκε (φωτ.: radiosvoboda.org)

Η Ρωσία χτύπησε το Κίεβο – Ο μεγαλύτερος απολογισμός νεκρών από την έναρξη του πολέμου

2 ώρες πριν
Μέλη των μονάδων Kuva-yı Milliye στο Αϊδίνι, περίπου το 1919. Ήταν παραστρατιωτικές ομάδες εθελοντών που οργανώθηκαν για να αντισταθούν, μεταξύ άλλων, στον Ελληνικό Στρατό που αποβιβάστηκε στη Σμύρνη (πηγή: gurkantuna.com)

17 Ιουνίου 1919: Ο Ελληνικός Στρατός παραδίδει το Αϊδίνι στη μανία των τσετών – Η σφαγή κράτησε δύο μέρες

2 ώρες πριν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign