pontosnews.gr
Σάββατο, 16/08/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Φύλλο και φτερό το σπίτι της μητέρας της Τζωρτζίνας στην Πάτρα – Ερωτηματικό ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς

Έσπασε τη σιωπή του ο πατέρας των παιδιών, αποκαλώντας την 33χρονη «κατηγορούμενη»

1/04/2022 - 8:44μμ
Το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα (φωτ.: EUROKINISSI / Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος)

Το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα (φωτ.: EUROKINISSI / Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Με πολύ προσεκτική έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα συνεχίστηκε η εξέταση της πολύκροτης υπόθεσης, που οδήγησε στην προφυλάκιση της 33χρονης για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Με παραγγελία της ανακρίτριας οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, παρουσία εισαγγελέα. Την πόρτα ξεκλείδωσε η αδερφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα.

Οι αστυνομικοί αποχώρησαν μετά από δύο ώρες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έφυγαν παίρνοντας μαζί κινητό, τάμπλετ και υπολογιστή, ενώ φέρονται να βρήκαν και ψυχοφάρμακα.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι πώς προμηθεύτηκε η 33χρονη την κεταμίνη, η οποία το πιθανότερο είναι ότι χορηγήθηκε ενδοφλεβίως. Η ίδια προς το παρόν αρνείται ότι γνώριζε την ουσία, πόσω μάλλον ότι τη χρησιμοποίησε.

Ο υπολογιστής, το τάμπλετ και το κινητό της τηλέφωνο ίσως δώσουν κάποιες απαντήσεις, γι’ αυτό θα γίνει και άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι τόσο οι συνομιλίες που είχε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο το διάστημα που πέθαναν τα παιδιά της οικογένειας.

Στο κάδρο των υπόπτων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρίσκονται ακόμα δύο πρόσωπα. Επίσης, στην τελική ευθεία μπαίνουν και οι έρευνες για το θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Πλέον, μυστήριος θεωρείται και ο αιφνίδιος θάνατος της σπιτονοικοκυράς. Η 69χρονη έμενε πάνω από την οικογένεια την περίοδο του θανάτου του βρέφους, και σύμφωνα με επιθυμία της αποτεφρώθηκε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και στρατηγός εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας, είπε ότι η 69χρονη δεν νοσούσε από καρκίνο και πρόσθεσε ότι δεν είχε νοσηλευθεί σε κανένα νοσοκομείο της Πάτρας. Πρόσθεσε δε ότι πέθανε ξαφνικά, σε ημέρα αργίας. «Πήγε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, κάθισε λίγες ώρες, έφυγε, και την άλλη μέρα πέθανε στο σπίτι της» αποκάλυψε.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που διέψευσε την οικογένειά της ότι κακοποιήθηκε από αστυνομικούς, θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Μετά την παραίτηση και του δεύτερου συνηγόρου, την υπόθεση ανέλαβε με εντολή της 18ης τακτικής ανακρίτριας ο ποινικολόγος Κωνσταντίνος Ζάρδας.

Στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του, ο Μάνος Δασκαλάκης αποκάλεσε «κατηγορούμενη» τη σύζυγό του. Ο πατέρας των παιδιών υποστήριξε την κατηγορία και ως εκ τούτου μέσω του δικηγόρου του Δημήτρη Καράμπελα απέκτησε πρόσβαση στη δικογραφία.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είπε: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και το διάλογο που έγινε μεταξύ μας, δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πυροσβεστικό ελικόπτερο επιχειρεί κατά πυρκαγιάς (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιές σε Ηλεία, Λάρισα και Καλάβρυτα – Μήνυμα του 112 για τους οικισμούς Βυτιναίικα και Ελαιώνας

16/08/2025 - 3:11μμ
Δύο από τα αυτοκίνητα των διακινητών, τα οποία κατασχέθηκαν από τις αρχές (φωτ.: Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης)
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν τρεις διακινητές στον Έβρο – Προσπάθησαν να περάσουν παράνομα 20 μετανάστες

16/08/2025 - 2:36μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Ποιοι είναι οι «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.» που έκαναν στόχο τους τον εθελοντισμό

16/08/2025 - 12:10μμ
Πυρκαγιά στην περιοχή Γηροκομειό της Πάτρας (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Πάτρα: Απολογείται ο 25χρονος για το Γηροκομειό

16/08/2025 - 9:07πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Στέφανος Ραπάνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Αιγάλεω: Φωτιά σε παλιό εργοστάσιο ξυλείας, στα όρια με Κολωνό

16/08/2025 - 8:38πμ
Θαλασσοταραχή στις βόρειες ακτές του νομού Λασιθίου (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ενισχύεται το μελτέμι το Σάββατο – Η πρόγνωση της ΕΜΥ

16/08/2025 - 8:08πμ
Περιπολικό έχει αποκλείσει δρόμο κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Σπυρούνης)
ΕΛΛΑΔΑ

«Tιμωρός των εμπρηστών» στην Κρήτη – Καλούσε τον κόσμο να τους βασανίσει

15/08/2025 - 10:50μμ
Αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία από την περιοχή όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί (φωτ.: EPA/Fredrik Sandberg)
ΕΛΛΑΔΑ

Σουηδία: Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας μετά από επίθεση κοντά σε τζαμί

15/08/2025 - 8:26μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπό έλεγχο πύρινο μέτωπο στην Πελεή Αργολίδας

15/08/2025 - 5:44μμ
Δεκαπενταύγουστος στην Τήνο (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΕΛΛΑΔΑ

Δεκαπενταύγουστος με καλοκαιρινή δροσιά

15/08/2025 - 8:08πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκηνή από το βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται το ταξίδι του Κεμάλ προς τη Σαμψούντα σε συνδυασμό με τη νέα εμφάνιση της Σαμσούνσπορ (φωτ.: Χ/Samsunspor)

Πρόκληση από την Σάμσουνσπορ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό – Θα φορέσουν φανέλα αφιερωμένη στην εκστρατεία του Κεμάλ τη 19η Μαΐου 1919

30 λεπτά πριν
O Μπάμπης Καπουρτίδης (φωτ.: Facebook / Χαράλαμπος Καπουρτίδης)

Μπάμπης Καπουρτίδης: Ένας ακόμα Πόντιος ανεπιθύμητος στην Τουρκία – Του απαγόρευσαν την είσοδο

1 ώρα πριν
Το κάστρο και ο οικισμός της Βολισσού μετά την καταστροφική πυρκαγιά (φωτ.: EUROKINISSI/Κώστας Αναγνώστου)

Φωτιά στη Χίο: Μικρές φθορές στον βυζαντινό ναό του Αγίου Γεωργίου και το Κάστρο της Βολισσού

2 ώρες πριν
Ο Ελευθέριος Ελευθεριάδης σε φωτογραφία από το αρχείο της οικογένειάς του

Ελευθέριος Ελευθεριάδης: Έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, το 1988, στην τελευταία επίσκεψή του στον Πόντο

2 ώρες πριν
Από αριστερά ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε χειραψία με τον Ντόναλντ Τραμπ μετά τη συνάντησή τους στην Αλάσκα (φωτ.: EPA/Sergey Bobylev/Sputnik/Kremlin Pool)

Ντ. Τραμπ: Στόχος η απευθείας ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι

3 ώρες πριν
Πυροσβεστικό ελικόπτερο επιχειρεί κατά πυρκαγιάς (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)

Πυρκαγιές σε Ηλεία, Λάρισα και Καλάβρυτα – Μήνυμα του 112 για τους οικισμούς Βυτιναίικα και Ελαιώνας

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign