pontosnews.gr
Σάββατο, 31/10/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είδα πόσο κοντά έφτασα στο θάνατο

Παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη 16 μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι

20/09/2021 - 2:48μμ
(Πηγή: Alpha)

(Πηγή: Alpha)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Στην αγάπη που δέχεται από τον κόσμο, αλλά και στο σοκ που έπαθε την πρώτη φορά που είδε φωτογραφίες της μετά από την επίθεση, αναφέρθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, στον Alpha και την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή και την έναρξη της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο 16 μήνες μετά την επίθεση με το βιτριόλι, τόνισε ότι έφτασε πολύ κοντά στο θάνατο.

«Είχα ρωτήσει πολλές φορές να μου εξηγήσουν πώς θα διορθωθεί η βλάβη, αλλά όταν είδα τις φωτογραφίες από τα χειρουργεία κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν να μου πει η γιατρός μου το μέγεθος και το βάθος της ζημιάς, αλλά και το να πετύχουν μοσχεύματα», τόνισε.

Όπως είπε, οι φωτογραφίες –τις οποίες είδε λίγο προτού βγει από το νοσοκομείο– είναι ένας τρόπος για να καταλαβαίνει πως δεν θα ξαναγίνει όπως ήταν. Θυμήθηκε μάλιστα ότι η γιατρός την προειδοποίησε πως ο σωματικός πόνος πάντα ξεχνιέται, αλλά ο ψυχικός δεν ξεπερνιέται.

«Οι πόνοι είναι αφόρητοι κάθε φορά που είναι να κάνω θεραπεία, χειρουργείο ή κάτι ενέσιμο. Είχα περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο στο νοσοκομείο. Ήταν αμέτρητες οι φορές που λύγισα. Στα πρώτα χειρουργεία ήμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω, να μιλήσω. Δεν ρωτούσα τη γιατρό, φοβόμουν. Σκεφτόμουν:  “Κορίτσι μου δεν έχεις κάτι να φοβάσαι, το χειρότερο είναι να πεθάνεις. Είναι το ίδιο για σένα με την κατάσταση με την οποία βρίσκεσαι”. Σκεφτόμουν ότι μόνο καλύτερα θα μπορούσε να πάει», εξήγησε.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της δεν είχε εικόνα για το σώμα της και πιέστηκε από τους ψυχολόγους για να αρχίσει να συνηθίζει τη νέα πραγματικότητα. «Ένιωθα πως δεν είμαι έτοιμη και δεν ήθελα», εξομολογήθηκε. Παραδέχθηκε ότι της πήρε καιρό να καταλάβει, μιας και έψαχνε να βρει τον εαυτό της κάτω από την εικόνα που έβλεπε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει να έχει ένα αναπάντητο ερωτηματικό, το γιατί δέχθηκε την επίθεση. Χαρακτήρισε την απουσία της κατηγορούμενης από το δικαστήριο «μεγάλη προσβολή και απογοήτευση», σημειώνοντας ότι δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας και ότι κρατάει μια απόσταση σαν να είναι κάτι που δεν την αφορά.

«Για μένα ήταν μονόδρομος, το οφείλω στον εαυτό μου, θεωρώ ότι θα με βοηθήσει να καταλάβω και να ξεπεράσω σιγά σιγά όλο αυτό το σοκ που έχω υποστεί και να μπορέσω να προχωρήσω παρακάτω», σημείωσε αναφορικά με την παρουσία της στη δικαστική αίθουσα, αν και δήλωσε ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο να συναντήσει τόσους δημοσιογράφους και να έχει όλα αυτά τα βλέμματα πάνω της.

Ακόμα, μίλησε και για τον 40χρονο που εμπλέκεται στην υπόθεση, ο οποίος παρουσιάζει τον εαυτό του ως το «μήλο της έριδος», ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον γνωρίζει, ούτε υπάρχει κάποια ερωτική αντιζηλία.

«Το έχω δηλώσει: δεν ξέρω πώς είναι η φωνή του, η όψη του, δεν είχα καμία σχέση μαζί του. Δεν υπήρχε ερωτική αντιζηλία, δεν υπήρχε σχέση δική μου με αυτόν τον άνθρωπο, δεν τον είχα συναντήσει ποτέ, δεν ξέρω τη φυσιογνωμία του, μόνο τη συνομιλία στο messenger. […]Τη δράστιδα την έβλεπα μία φορά το χρόνο, δεν βγαίναμε, δεν ήμασταν φίλες, μια τυπική συναναστροφή», τόνισε.

Αυτό που την τρομάζει, όπως είπε, είναι το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιος συνεργός που να κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ εξήγησε πως κάθε φορά που ακούει για ένα περιστατικό επίθεσης με βιτριόλι ξαναζεί όλο τον πόνο από την αρχή. Γι’ αυτό κάλεσε την πολιτεία να λάβει μέτρα, να προλάβει τα φαινόμενα μιμητισμού.

Σχετικά με τη δίκη, επανέλαβε ότι η συντοπίτισσά της μοιάζει να μην έχει κατανοήσει ακόμα τι έκανε και πρόσθεσε ότι κανένας από το περιβάλλον της δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της. «Είναι σοκαριστικό για μένα το ότι σύμφωνα με τους γιατρούς έχω μπροστά μου ακόμα μία δεκαετία χειρουργείων και ταλαιπωρίας για να μπορέσω να αποκαταστήσω ως ένα βαθμό τη βλάβη που έχω πάθει και την υγεία μου, ενώ η δράστιδα θα βγει πολύ νωρίτερα», κατέληξε.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γιατρός έξω από μονάδα εντατικής θεραπείας (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη 20χρονη με μηνιγγίτιδα – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

31/10/2026 - 5:57μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Κώστας Τζούμας)
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΑΔΕ: Ο Γιώργος Πιτσιλής διέταξε έρευνα για πιθανή εμπλοκή υπαλλήλων της στο σκάνδαλο του «Χωριάτικο»

31/10/2026 - 1:41μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

31/10/2026 - 12:43μμ
Εικόνα από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Γλυφάδα που δέχθηκε εμπρηστική επίθεση, στο ύψος της λεοφώρου Βουλιαγμένης  (φωτ.: Δανάη Δαυλόπουλου/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε γνωστή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

31/10/2026 - 11:28πμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές)
ΕΛΛΑΔΑ

Pizza Fan: Διαπραγματεύσεις για τη σωτηρία της αλυσίδας προς όφελος εργαζομένων και προμηθευτών

31/10/2026 - 9:47πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα – Χαμηλές για την εποχή οι θερμοκρασίες στη χώρα

31/10/2026 - 8:08πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδική-πανεργατική απεργία στις 25 Νοεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν – Τι διεκδικούν

30/10/2026 - 8:10μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες προσποιούμενη υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας

30/10/2026 - 7:43μμ
Το διαμέρισμα στο οποίο προκάλεσε φωτιά ο 46χρονος, στη Γλυφάδα (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα: Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης των εμπρησμών σε Γλυφάδα και Νέο Ηράκλειο

30/10/2026 - 6:20μμ
Ένας από τους συλληφθέντες για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα οδηγείται στον εισαγγελέα, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2026  (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη στην Πλάκα: «Πέθαναν για έναν σωλήνα αξίας 25 ευρώ» – Βαρύ κατηγορητήριο

30/10/2026 - 3:02μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Πηγή: facebook.com/groups/Victoria Slabir)

Τούρκοι «έντυσαν» μαθητές με σημαίες Ελλάδας, Βρετανίας, Ιταλίας, Ινδίας και μάσκες δαιμόνων για να γιορτάσουν την Ημέρα της Τουρκικής Δημοκρατίας

19 λεπτά πριν
Γιατρός έξω από μονάδα εντατικής θεραπείας (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη 20χρονη με μηνιγγίτιδα – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

43 λεπτά πριν
Κάτοικος με ποδήλατο σε δρόμο προς το κατεχόμενο Ολέσκι, στη νότια Ουκρανία, σε αχρονολόγητο στιγμιότυπο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2026 (φωτ.: EPA / Γραφείο της Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ρωσίας)

Ουκρανία: Έξοδος από το κατεχόμενο Ολέσκι – Ξανά στην αγκαλιά των δικών τους

1 ώρα πριν
«Από την Ημέρα του ΟΧΙ στην Ημέρα της Νίκης» στο Κρασνοντάρ 
(πηγή: Telegram «Έλληνες της Ρωσίας»)

Η ομογένεια της Ρωσίας κρατά ψηλά τη γαλανόλευκη: Λαμπροί εορτασμοί για την επέτειο του «ΟΧΙ»

2 ώρες πριν
Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β΄ με μέλη της ελληνικής παροικίας και πιστούς στη Λουάντα, όπου τιμήθηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου (φωτ.: Πατριαρχείο Αλεξανδρείας)

Αγκόλα: Η μικρή ελληνική παροικία της Λουάντα τίμησε το «ΟΧΙ»

2 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Δάνεια και πλειστηριασμοί: Πώς αποσύρθηκε το άρθρο 23 και τι σημαίνει για τους δανειολήπτες

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV