pontosnews.gr
Τρίτη, 16/09/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Απάντηση Μητρόπουλου σε όσους τον κόβουν από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ

31/08/2015 - 4:13μμ
Απάντηση Μητρόπουλου σε όσους τον κόβουν από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Πεσμένος στο… καναβάτσο ο Αλέξης Μητρόπουλος επιχειρεί να σηκωθεί και να αμυνθεί στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους συντρόφους του που θέλουν να τον κόψουν από τη λίστα δηλώνοντας ότι εκείνος δεν αποχωρεί. Αν και ιδιαίτερα προσεκτικός, ώστε να μην βρουν άλλοθι για την αποπομπή του, υποστήριξε ότι κάποιοι προσπαθούν να τον σπηλώσουν.

Εντύπωση προκάλεσε όταν σε ένα ξέσπασμά του αναφέρθηκε στην υπέργηρη μητέρα του, την Επονίτισα όπως είπε, η οποία τον ρωτούσε τι έχει συμβεί.

«Το γραφείο μου εισέπραξε τα χρήματα όχι εγώ προσωπικώς. Είναι από παρασχεθείσες δικηγορικές υπηρεσίες. Δεν εκδόθηκε απόδειξη για την αμοιβή αυτή αφού αμέσως διεκδικήθηκε δικαστικώς από δύο πρώην συνεργάτες μου δικηγόρους που είχαν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της υπόθεσης και ύστερα από 10 έτη δικαστικό αγώνα έληξε σε βάρος του γραφείου μας», ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι κάποιοι μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να τον εμπλέξουν σε αυτή την υπόθεση είπε: «Θεωρώ ότι κανένας σύντροφος μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα το έκανε αυτό σε μένα. Ο πρόεδρος έχει ενημερωθεί. Η άρση ασυλίας αφορά χαλκευμένο πόρισμα το οποίο είχε πάει στη Βουλή και είχα απαντήσει. Κάποιοι παράγοντες επίσπευσαν τις διαδικασίες στα μέσα Μαΐου 2015. Ο προϊστάμενος εισαγγελέας με ρώτησε πού βρίσκεται η υπόθεση».

Ο  Αλέξης Μητρόπουλος σε πιο προσωπικό ύφος τόνισε: «Έχω ακόμη αντοχές, έχω περάσει βασανισμούς χούντας, δεν θα αφήσω ούτε την ηγεσία ούτε κάποιο σύντροφο μέσα από αυτή την σκευωρία, την υπηρεσιακή αθλιότητα να με σπιλώσουν.»

Μητρόπουλος: Δεν εκλιπαρώ θέση στα ψηφοδέλτια. Γελάστηκαν κάποιοι αν νομίζουν ότι θα κάνω κάτι τέτοιο.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει στα χέρια του δημοσκοπήσεις που βγάζουν τον ίδιο πρώτο σε δημοφιλία. «Θεωρώ ότι δεν έχει ο Τσίπρας καμία ηθική βάση να αποκλείσει τον πρώτο σε ψήφους στην περιφέρεια Αττικής», είπε ακόμα. Μάλιστα πρόσθεσε ότι ο τέως πρωθυπουργός ήταν αυτός που τον παρακάλεσε να μπει στα ψηφοδέλτια. «Θεωρώ ότι δεν δικαιούμαι να κάνω δήλωση αποχώρησης. Αναμένω την κεντρική ηγεσία με τον πρόεδρο. Περιμένω την δική του πολιτική ηγετική θέση», κατέληξε.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (φωτ.: Δημήτρης Παπαμήτσος/ Γρ. Τύπου Πρωθυπουργού/ EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Λοβέρδος: Προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία μαζί με στελέχη των «Δημοκρατών»

16/09/2025 - 1:30μμ
Ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Βρεττός μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκη: Υπό διαγραφή ο βουλευτής Νίκος Βρεττός επειδή υποστήριξε στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ

16/09/2025 - 9:40πμ
Συνέντευξη Τύπου του Νίκου Ανδρουλάκη στο πλαίσιο της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ανδρουλάκης αφήνει ανοιχτό το θέμα των συνεργασιών

14/09/2025 - 3:38μμ
Ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης", Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 (φωτ.: Βασίλης Βερβερίδης/MotionTeam)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόψε η ομιλία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ – Θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ

13/09/2025 - 9:10πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται με όρους ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής

12/09/2025 - 5:25μμ
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ - EPA / Γιάννης Κολεσίδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Τουρκία χτύπησε την πόρτα της ΕΕ για το SAFE – Θα εισακουστούν οι ανησυχίες Ελλάδας και Κύπρου;

12/09/2025 - 11:11πμ
Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υπουργό Εσωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Doug Burgum, στο Μέγαρο Μαξίμου. Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2025 (φωτ.: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμερικανικό LNG και Chevron στο επίκεντρο της συνάντησης του Κ. Μητσοτάκη με τον Αμερικανό ΥΠΕΣ

11/09/2025 - 2:35μμ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου (φωτ.: EUROKINISSI/Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Στο τέλος της τετραετίας οι εκλογές, δεν τίθεται ζήτημα διαδοχής στη ΝΔ

7/09/2025 - 3:45μμ
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού (φωτ.: EUROKINISSI/Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Δείτε ζωντανά

7/09/2025 - 12:14μμ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της ομιλίας του στην 89η ΔΕΘ (φωτ.: EUROKINISSI/Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Μεταρρύθμιση 1,6 δισ. ευρώ με μόνιμες μειώσεις φόρων για μεσαία τάξη, οικογένειες, νέους

6/09/2025 - 11:52μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: facebook/Αδελφότητα Ποντίων & Μικρασιατών Ηπείρου)

Η Ήπειρος τίμησε τη μνήμη των Μικρασιατών που χάθηκαν

9 λεπτά πριν
Μικρή διαδηλώτρια κρατά την παλαιστινιακή σημαία στη διάρκεια διαδήλωσης υπέρ της Παλαιστίνης (φωτ.: EPA/Bianca De Marchi)

Το Λουξεμβούργο θα αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος

44 λεπτά πριν
(Φωτ.: facebook.com/panpontianfederation)

Παμποντιακή Ομοσπονδία ΗΠΑ-Καναδά: Απαιτούμε από τη FIBA την τιμωρία του Alperen Şengün για «τη γεμάτη μίσος, ιστορικά αναίσθητη συμπεριφορά του»

1 ώρα πριν
Ο Ανδρέας Λοβέρδος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (φωτ.: Δημήτρης Παπαμήτσος/ Γρ. Τύπου Πρωθυπουργού/ EUROKINISSI)

Ανδρέας Λοβέρδος: Προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία μαζί με στελέχη των «Δημοκρατών»

2 ώρες πριν
Σύρος αναζητά πληροφορίες για συγγενείς του μέσα στη φυλακή Σεντάγια, κοντά στη Δαμασκό (φωτ.: EPA/Antonio Pedro Santos)

Συρία: Μουσείο εικονικής πραγματικότητας «μαρτυρά» τα δεινά των κρατουμένων στις φυλακές-«ανθρώπινα σφαγεία»

2 ώρες πριν
(Από την αφίσα της παράστασης)

Μνήμες Πόντου στην Πολίχνη με την παράσταση «Μαυροθάλασσα, Κυρά μου»

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign