pontosnews.gr
Πέμπτη, 23/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Παναγιωτίδης: «Ήταν θέμα απειρίας»

10/10/2012 - 11:15μμ
Παναγιωτίδης: «Ήταν θέμα απειρίας»
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Γιαννιτσών υποστήριξε πως η ομάδα του δεν είχε την πείρα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα με την Καλλιθέα από την οποία ηττήθηκε με 3-2

«Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν πολύ δύσκολο. Στο πρώτο ημίχρονο βάλαμε την μπάλα κάτω, κάναμε τρεις ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε και από την άλλη πλευρά δεχτήκαμε δυο εύκολα γκολ. Είναι θέμα απειρίας. Πολλά παιδιά έπαιζαν για δεύτερη φορά», είπε αρχικά ο Νίκος Παναγιωτίδης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν τέσσερα γκολ. Δεχτήκαμε τα δύο από προσωπικά λάθη, περάσαμε μπροστά, μειώσαμε δυο φορές αλλά δεν είχαμε άλλα περιθώρια. Όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που έχεις, μοιραία έρχεται η ήττα».

Περιγραφή αγώνα

Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η αθηναϊκή ομάδα, έχοντας ως κορυφαίο και σκόρερ δυο τερμάτων τον Ντακό, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την ισοφάριση ως το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μπορεί η εξέλιξη της αναμέτρησης στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» να προμήνυε μια εύκολη επικράτηση για την Καλλιθέα, ειδικά με την εικόνα των πρώτων 45 λεπτών, όμως, μόνο τέτοια δεν ήταν η νίκη της ομάδας του Νίκου Παντέλη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κυριαρχήσουν και να προηγηθούν με 2-0, οι φιλοξενούμενοι «ξύπνησαν» στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και μείωσαν δύο φορές (2-1, 3-2) και τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων έμοιαζαν… αιώνας για την Καλλιθέα που τελικά πήρε το τρίποντο.

Η αθηναϊκή ομάδα κατάφερε έτσι να φτάσει στους έξι βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας τη δεύτερη φετινή της νίκη, φτάνοντας έτσι την ομάδα των Γιαννιτσών στη βαθμολογία η οποία προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό απέναντι στους γηπεδούχους όμως «μπήκε» αργά στην αναμέτρηση και δεν κατάφερε να φύγει με βαθμούς στο «σακούλι» της από την Καλλιθέα.

Το παιχνίδι στο «Ελ Πάσο» ξεκίνησε με την Καλλιθέα να αναλαμβάνει από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κυριαρχεί στο πρώτο τέταρτο, την ώρα που η Αναγέννηση Γιαννιτσών αναζητούσε τον… αιφνιδιασμό του αντιπάλου στις αντεπιθέσεις, κάτι που όμως δεν κατάφερε. Όσο κυλούσε ο χρόνος τα λάθη στη μεσαία γραμμή άρχισαν να γίνονται περισσότερα, με αποτέλεσμα να λείπει η μεγάλη φάση από το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να επιτυγχάνουν τον σκοπό τους κρατώντας το «μηδέν» στα μετόπισθεν, την ώρα που οι γηπεδούχοι ήθελαν να φανούν απειλητικοί, χωρίς όμως να έχουν την απαραίτητη ουσία. Μάλιστα η ομάδα των Γιαννιτσών λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, πριν το κάνει τελικά η Καλλιθέα. Στο 43’ ο Φάμπιο βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Κατσούλη όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση κι ένα λεπτό αργότερα, ο Ντακόλ με δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής νίκησε τον Λαμπάκη για να δώσει προβάδισμα στην Καλλιθέα με τη λήξη του πρώτου μέρους.

Από το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η Καλλιθέα έδειξε διάθεση να «τελειώσει» το ματς κι εμφανίστηκε εμφανώς ανώτερη. Ο Νίκος Παντέλης με αλλαγές στη μεσαία γραμμή θέλησε να «φρεσκάρει» την ομάδα του, κάτι που λειτούργησε αφού η αθηναϊκή ομάδα κυριάρχησε και μετά από μια-δυο καλές στιγμές κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο τέρμα, ξανά με «δράστη» τον Ντακόλ. Στο 68’ ο Βραζιλιάνος πήρε την πάσα από τον Ντα Σίλβα και μετά από ωραία ατομική ενέργεια νίκησε τον Λαμπάκη για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ακολούθως, ο ρυθμός του αγώνα φάνηκε να πέφτει και η Καλλιθέα να «κάθεται» πάνω στο προβάδισμα των δυο τερμάτων, με την Αναγέννηση να αναζητά ένα γκολ που θα την έβαζε εκ νέου στο παιχνίδι, κάτι που κατάφερε στο 81’, όταν ο Σιδηρόπουλος εκτέλεσε φάουλ κι ο Σερέτης με ωραία κεφαλιά μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι επέστρεψαν στο ματς αλλά… για λίγο.

Αυτό γιατί στο 85’, ο Φουντουκίδης εκτέλεσε κόρνερ κι ο Μαρουκάκης από κοντά σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το τρίποντο για την Καλλιθέα, παρά την εκ νέου μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους με το γκολ του Φάμπιο στο 90’ της αναμέτρησης, αφού στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε τίποτα σε ό,τι αφορά το τελικό αποτέλεσμα, με τον Σκέμπη να έχει την τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού για την Αναγέννηση, σουτάροντας όμως πάνω στον Κατσούλη.

Η νίκη αυτή ήταν η δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα για την Καλλιθέα, η οποία έφτασε με αυτόν τον τρόπο τους έξι βαθμούς, την ώρα που η Αναγέννηση Γιαννιτσών γνώρισε τη δεύτερη φετινή της ήττα κι έτσι έμεινε ισόβαθμη με την αποψινή της αντίπαλο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Σταύρου, Χριστοφιλέας, Πλάτανος (58′ Ρουσάκης), Αρβανίτης, Ντα Σίλβα (80’ Φουντουκίδης), Κατσικογιάννης, Καλτσάς, Ατματσίδης (53′ Φαρινόλα), Ντακόλ, Μαρουκάκης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης, Σερέτης, Καρπαθάκης, Σπαθάρας, Κυριακίδης (73’ Σιδηρόπουλος), Στεφανίδης, Ιορδανιδης (65’ Σκέμπης), Τσιάμης, Ντε Πάουλα, Φάμπιο, Καρακάσογλου (46′ Στεργίδης)

Πηγή: onsports

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Δημήτρης Μπίρνταχας)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Conference League: Νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Ουγγαρία

23/07/2026 - 11:10μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Europa League: Προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ στην Πολωνία

23/07/2026 - 10:22μμ
(Φωτ.: arsenal.com)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επίσημα στην Άρσεναλ ο Τζόλης – Η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη

23/07/2026 - 5:46μμ
(Φωτ.: allwyn.gr)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποκλειστική συνέντευξη του Λάζαρου Ρότα στο «Off The Record» του PS Blog (vid.)

23/07/2026 - 3:22μμ
(Φωτ.: glomex / ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

World Cup πόλο – Super Final: Στα ημιτελικά η Εθνική

23/07/2026 - 11:32πμ
Κορυφαίοι αθλητές από τις πέντε μεγαλύτερες αθλητικές ομοσπονδίες μοιράστηκαν προσωπικές ιστορίες, συναισθήματα και εμπειρίες σε ένα ξεχωριστό event της Allwyn
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρωταθλητές μιλούν για όσα δεν βλέπουμε πίσω από τις μεγάλες διακρίσεις (vid.)

22/07/2026 - 6:02μμ
Μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία δίπλα στο κύμα με την υποστήριξη του Pamestoixima.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μάχη Ισπανίας και Αργεντινής καθήλωσε τους φιλάθλους στην παραλία Μπάτης στο Παλαιό Φάληρο (vid.)

22/07/2026 - 2:30μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην ΚΑΕ ΑΕΚ για 49 χρόνια η Sunel Arena

21/07/2026 - 5:28μμ
Στιγμιότυπο από το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Τβέντε, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας στο Ζάλτμπομελ της Ολλανδίας (φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Europa League: Με Χάμαρμπι ή Άντερλεχτ ο ΠΑΟΚ στον Γ΄ προκριματικό, αν αποκλείσει την Ντιναμό Κιέβου

20/07/2026 - 9:20μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Conference League: «Κλήρωσε» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στον Γ’ προκριματικό γύρο

20/07/2026 - 5:08μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Δημήτρης Μπίρνταχας)

Conference League: Νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Ουγγαρία

13 λεπτά πριν
Το ξενοδοχείο Madimak στη Σεβάστεια της Τουρκίας στις φλόγες, στις 2 Ιουλίου 1993, όταν πλήθος εξτρεμιστών ισλαμιστών επιτέθηκε στους συμμετέχοντες σε πολιτιστικό φεστιβάλ (πηγή: internethaber.com)

Τουρκία: Αποζημίωση στις οικογένειες των 33 Αλεβιτών της σφαγής της Σεβάστειας

37 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)

Europa League: Προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ στην Πολωνία

1 ώρα πριν

83ο Φεστιβάλ Βενετίας: Η Ελλάδα στο επίκεντρο με τρεις ταινίες και τιμητική διάκριση

1 ώρα πριν
Στον Ε65, τον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας, στην περιοχή των Γρεβενών. Πέμπτη 23 Ιουλίου 2026 (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)

Ε65: Ο νέος αυτοκινητόδρομος που φέρνει τα Γρεβενά τέσσερις ώρες από την Αθήνα

2 ώρες πριν
Ο χάρτης του Πόντου και γραφιστική αποτύπωση της Διοίκησης (Σαντζάκι) Αργυρούπολης με τις υποδιοικήσεις αυτής. (εικ. Αλεξία Ιωαννίδου)

Αργυρούπολη του Πόντου: Η ασημοστολισμένη αρχόντισσα της Χαλδίας

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign