Τραγική κατάληξη είχαν οι αγωνιώδεις έρευνες των Αρχών στην περιοχή της Λητής στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν και δεύτερη σορό, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, στο εσωτερικό της οικίας που τυλίχθηκε στις φλόγες.
Το εύρημα έρχεται να επιτείνει το θρίλερ που εξελίσσεται στην περιοχή, μετά τον προηγούμενο εντοπισμό του 66χρονου πατέρα και τις αναζητήσεις για τον 12χρονο γιο του.
Η δεύτερη σορός εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της τελικής έρευνας μέσα στο σπίτι που βρίσκεται σε δασική έκταση κοντά στον οικισμό της Λητής, αμέσως μόλις οι συνθήκες επέτρεψαν την είσοδό τους στο κτήριο.
Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής είχαν ήδη εντοπίσει τη σορό ενός 66χρονου άνδρα σε δασική περιοχή, στα όρια του οικισμού και σε μικρή απόσταση από το συγκεκριμένο σπίτι.
Στο νοσοκομείο η τραυματισμένη μητέρα
Στον εξωτερικό χώρο της ίδιας οικίας, οι πυροσβέστες είχαν προχωρήσει νωρίτερα στον απεγκλωβισμό μιας 40χρονης γυναίκας, η οποία έφερε εγκαύματα.
Η τραυματίας, μητέρα του 12χρονου αγοριού, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική με εγκαύματα στα χέρια, στον μηρό και στον τράχηλο, με την κατάστασή της να κρίνεται σταθερή και εκτός κινδύνους.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τα θύματα κυκλώθηκαν από τις φλόγες και έχασαν τη ζωή τους διερευνώνται πλέον εξονυχιστικά από τις αρμόδιες Αρχές, ενώ αναμένεται η επίσημη ταυτοποίηση της δεύτερης σορού.
















