Στα δυτικά και τα βόρεια σήμερα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι τις απογευματινές ώρες. Βαθμιαία ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κρήτη, στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και το πρωί στην Εύβοια. Τα φαινόμενα στην Κρήτη πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Από το μεσημέρι βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Λίγα χιόνια θα πέσουν μέχρι το μεσημέρι στα ηπειρωτικά ορεινά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας τους 16-18°C και στα δυτικά τοπικά τους 19-20°C.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4-5, στα ανατολικά 4-6 και στο Αιγαίο 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Αττική
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και βαθμιαία από τις προμεσημβρινές σχεδόν αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι 4-6 και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες αλλά και διαστήματα με σχεδόν αίθριο καιρό. Πιθανότητα τοπικών όμβρων νωρίς το πρωί στα ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και από το μεσημέρι ανατολικοί 2-4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 17-18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 19-20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Στην ανατολική Πελοπόννησο παροδικές νεφώσεις κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους και το πρωί στην Εύβοια μεμονωμένες καταιγίδες, βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Λίγα χιόνια θα πέσουν τις πρωινές κυρίως ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.
Άνεμοι: Βόρειοι 4-6 και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Στην Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές. Στις Κυκλάδες νεφώσεις και μέχρι το μεσημέρι τοπικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι 6-7 και πιθανώς πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 17 και στη βόρεια Κρήτη έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα
Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι βαθμιαία σχεδόν αίθριος. Στα Δωδεκάνησα αυξημένες νεφώσεις με βροχές και μέχρι το απόγευμα και μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και στα βόρεια βορειοανατολικοί 6-7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16-18 βαθμούς Κελσίου.
















