Ο Βλαδίμηρος, ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Αμμοχώστου «Τεμέτερον» και ιδιαίτερα αγαπητός για τη συμμετοχή του σε δράσεις και πρωτοβουλίες, δίνει σήμερα μια δύσκολη μάχη αποκατάστασης μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Αφού νοσηλεύτηκε στην εντατική, συνεχίζει την αποθεραπεία του σε κέντρο αποκατάστασης στη Λεμεσό, με την οικογένειά του να αντιμετωπίζει παράλληλα σημαντικές οικονομικές δυσκολίες.
Ο Σύλλογος, θέλοντας να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό του, κάνει εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης έως την 1η Μαρτίου 2026.
Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα παραδοθεί εξ ολοκλήρου στην οικογένεια, με στόχο να προσφέρει ουσιαστική στήριξη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.
«Κάθε μικρή εισφορά είναι σημαντική. Κάθε συμμετοχή είναι μια πράξη αλληλεγγύης. Μπορείς να βοηθήσεις όπως θες, με όποιον τρόπο μπορείς. Μπορείς να έρθεις σε απευθείας επαφή με την οικογένεια του Βλαδίμηρου, ή μπορείς να το κάνεις μαζικά, μέσω της εκστρατείας μας. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συνεισφοράς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με προσωπικό μήνυμα. Ας δείξουμε τι σημαίνει να είμαστε ενωμένοι. Ας βοηθήσουμε τον Βλαδίμηρο να σταθεί όρθιος, όπως το έκανε στην φωτογραφία. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημείωμα – πρόσκληση για ενεργή συμμετοχή στην εκστρατεία αλληλεγγύης.
















