pontosnews.gr
Δευτέρα, 2/11/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

ΕΛΑΣ: Eξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου – Τέσσερις συλλήψεις

Κατασχέθηκαν πάνω από έξι κιλά κάνναβη και 24.000 ευρώ

31/01/2026 - 2:38μμ
Μέρος των ναρκωτικών και των χρημάτων που κατασχέθηκαν (φωτ.: ΕΛΑΣ / EUROKINISSI)

Μέρος των ναρκωτικών και των χρημάτων που κατασχέθηκαν (φωτ.: ΕΛΑΣ / EUROKINISSI)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες εντός της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής 30 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες, ηλικίας 22, 27, 36 και 49 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, μετά από πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών, κατά την οποία χρησιμοποιήθηκε πλήθος τεχνικών μέσων όπως drone και μικροκάμερες, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2025, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση με διακριτούς ρόλους και διαρκή δράση, με σκοπό τη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης εντός της Πανεπιστημιούπολης.

Κομβικό σημείο της δράσης της οργάνωσης, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, αποτελεί ο καθορισμός σημείου πώλησης των ναρκωτικών ουσιών κοντά στις φοιτητικές εστίες, και μέσα σε πάρκο με δέντρα προκειμένου να μη γίνεται αντιληπτή η δράση τους από τις Αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχηγός της οργάνωσης ήταν ο 27χρονος, ο οποίος ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας επισκεπτόταν το σημείο όπου η οργάνωση διακινούσε τις ναρκωτικές ουσίες, εποπτεύοντας τη διαδικασία των αγοραπωλησιών, ενώ πραγματοποιούσε και έλεγχο σχετικά με το απόθεμα των προς πώληση ουσιών.

Παράλληλα, παραλάμβανε τα κέρδη ενώ προμήθευε τον 49χρονο με τα υπό διακίνηση ναρκωτικά.

Ο 36χρονος και ο 22χρονος είχαν ως ρόλο τον επιμερισμό των υπό διακίνηση ουσιών και τη διάθεσή τους στον 49χρονο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις παραλάμβαναν κατ’ εντολή του 27χρονου τα κέρδη από τις διακινηθείσες ναρκωτικές ουσίες.

Ο 49χρονος είχε τον αποκλειστικό ρόλο του «πωλητή». Επί καθημερινής βάσης παρέμενε σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο σημείο διακίνησης που είχε οριστεί από την οργάνωση, ενώ παρέδιδε τα χρηματικά ποσά που είχε εισπράξει από τις διακινηθείσες ναρκωτικές ουσίες στα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.

Για την εξακρίβωση της δράσης τους, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών, υποδυόμενος τον πελάτη, μετέβη στο σημείο πώλησης των ναρκωτικών ουσιών όπου τον προσέγγισε ο 49χρονος «πωλητής» και του πρόσφερε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης έναντι του χρηματικού ποσού των 10 ευρώ.

Από έρευνες στα σπίτια των τεσσάρων συλληφθέντων, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 κιλά και 26 γρ. ακατέργαστη κάνναβη, 24,5 γρ. κοκαΐνη, το χρηματικό ποσό των 24.595 ευρώ, οκτώ κινητά τηλέφωνα, δύο φορητοί υπολογιστές και μία μοτοσικλέτα ως μέσο διευκόλυνσης της εγκληματικής δράσης. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

• Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μέρος των κατασχεθέντων για την υπόθεση της ΜΚΟ «Παιδική χαρά» (πηγή: ΕΛΑΣ)
ΕΛΛΑΔΑ

«Παιδική Χαρά»: «Έφαγα εγώ 20 χιλιάρικα;» – Οι διάλογοι πριν από τις απολογίες

2/11/2026 - 7:19μμ
Δρόμος του Αρχάγελλου μετά την κακοκαιρία που έπληξε τη Ρόδο, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Λευτέρης Δαμιανίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Agneta: Πλημμύρες και απεγκλωβισμοί – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο»

2/11/2026 - 6:55μμ
Γραφείο στην πολεοδομία της Κατερίνης (φωτ. αρχείου: Δήμος Κατερίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Στις 11 οι συλλήψεις στην Πολεοδομία – Η ανακοίνωση του δήμου

2/11/2026 - 4:56μμ
Αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο  σε δρόμο του Αρχάγελλου, μετά την κακοκαιρία που έπληξε τη Ρόδο, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Λευτέρης Δαμιανίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Μεγάλες καταστροφές στον Αρχάγγελο – «Αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο»

2/11/2026 - 3:16μμ
Ουράνιο τόξο, όπως το είδαν σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Agneta: Αναβαθμίστηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»

2/11/2026 - 2:36μμ
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης κάνει δηλώσεις μετά την κατάθεσή του για τα στημένα στο μπάσκετ. Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Γιαννάκης: Κατάθεση για τους «στημένους» αγώνες – «Να θωρακίσουμε το ελληνικό μπάσκετ»

2/11/2026 - 1:27μμ
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ (φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Έφοδος των «αδιάφθορων» στην Πολεοδομία – Πληροφορίες για συλλήψεις

2/11/2026 - 12:41μμ
(Φωτ.: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Πλάκα: Σήμερα οι απολογίες των τριών κατηγορουμένων για την έκρηξη που στοίχισε έξι ζωές

2/11/2026 - 10:44πμ
(Φωτ.; ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Σοβαρές πλημμύρες από την κακοκαιρία – Χείμαρροι παρέσυραν αυτοκίνητα, απεγκλωβισμοί και κλειστά σχολεία

2/11/2026 - 8:58πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες ξεκινά η εβδομάδα – Πού αναμένονται ισχυρά φαινόμενα

2/11/2026 - 8:08πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περήφανοι απόγονοι Μικρασιατών προσφύγων στην τελετή μετακομιδής του σκηνώματος του Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου στο «Ιωνικό Κέντρο», Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026  (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Βλάχος)

Άγιος Γεώργιος Νεαπολίτης: Σε κλίμα κατάνυξης και με πλήθος πιστών η μετακομιδή του Ιερού Σκηνώματός του στο «Ιωνικό Κέντρο»

15 λεπτά πριν
Τμήμα του Τείχους των Φωκέων (φωτ.: Υπουργείο Πολιτισμού)

Θερμοπύλες: Το τείχος των Φωκέων βγαίνει από την αφάνεια

43 λεπτά πριν
Τμήμα της αφίσας για την έκθεση κειμηλίων στο Καστέλλι του Ηρακλείου Κρήτης (πηγή: facebook.com/rizes.xalandriou)

Κρήτη: Σπάνια κειμήλια και αδημοσίευτα τεκμήρια της Μικράς Ασίας παρουσιάζονται στο Καστέλλι Πεδιάδας

1 ώρα πριν
(Φωτ.: Nostos Argentina/Facebook)

Αργεντινή: Η ελληνική Ομογένεια συναντά τον πολιτισμό και την ιστορία στο 16ο Συνέδριο «Νόστος»

2 ώρες πριν
Η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Πέλλας «Η Μπίγα», την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2026 (φωτ.: Facebook / Stratos Kafetzis)

Έδεσσα: Τραγούδια, χοροί και μνήμες της Μικρασίας στο Παρθεναγωγείο

2 ώρες πριν
Ο Νίκος Σωματαρίδης στο σπίτι του, τον Σεπτέμβριο του 2022, συνομιλώντας με την Αλεξία Ιωαννίδου (φωτ.: Αλεξία Ιωαννίδου)

Πέθανε ο Νίκος Σωματαρίδης – Μια ζωή αφιερωμένη στον ποντιακό πολιτισμό

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV