Τον θρυλικό και προσφάτως θανόντα τραγουδιστή της heavy metal Όζι Όσμπορν αποφάσισαν να τιμήσουν οι ιδιοκτήτες ενός αγροκτήματος στη Βρετανία, και κατέρριψαν παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες με ένα τεράστιο μωσαϊκό από κολοκύθες που σχηματίζουν τη μορφή του, ενώ γύρω της πετούν νυχτερίδες.
Όλα αυτά έγιναν στο αγρόκτημα Sunnyfields, στο Σαουθάμπτον, όπου εκατοντάδες κολοκύθες κάθε χρώματος και μεγέθους «επιστρατεύτηκαν» για να δημιουργηθεί η εικόνα του Πρίγκιπα του Σκότους, έκτασης πάνω από 200 τ.μ.
Το τελικό αποτέλεσμα χάρισε στους δημιουργούς του το ρεκόρ για το μεγαλύτερο μωσαϊκό από κολοκύθες. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν σε τελετή στην οποία παρευρέθηκαν η χήρα του Όσμπορν, Σάρον, και η κόρη τους Κέλι.
Ο επίσημος κριτής του βιβλίου των Ρεκόρ Γκίνες, Πράβιν Πάτελ, επιβεβαίωσε ότι το μωσαϊκό καλύπτει έκταση 212 τ.μ., όση και ένα γήπεδο τένις.
Ενώ βρισκόταν στο αγρόκτημα, ο Πράβιν ζύγισε επίσης τη βαρύτερη κολοκύθα, την οποία καλλιέργησαν τα δίδυμα αδέρφια Ίαν και Στιούαρτ Πάτον, τα οποία έφεραν το ρεκόρ στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά.
Οι Black Sabbath κατέχουν ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη χρονική απόσταση μεταξύ δύο άλμπουμ τους που κατέλαβαν την πρώτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς το 19ο στούντιο άλμπουμ τους, το 13, κυκλοφόρησε 42 χρόνια και 255 ημέρες αφότου κατέκτησαν την πρώτη θέση στο chart με το δεύτερο άλμπουμ τους, το Paranoid (1970-2013).
















