Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες στα δυτικά θα σημειωθούν κατά τόπους ομίχλες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο νότιοι νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά όπου θα φθάσει τους 37-39 και κατά τόπους τους 40°C. Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη θα φθάσει τους 34-36 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30-32 βαθμούς Κελσίου.