Εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των υποψηφίων που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού και τις επαγγελματικές επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους συνδιοργανώνουν η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» και η αντιδημαρχία Παιδείας του δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας.
Η ενημερωτική εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού με τίτλο «Μετά τις Πανελλήνιες, τι;» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2025 στις 17:30 στην αίθουσα ΒΕΤΛΑΝΣ του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς».
Θα μιλήσουν ο Χρήστος Αλτάσης, πιστοποιημένος σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού, με θέμα: «Οι Πανελλαδικές τελείωσαν. Ήρθε η ώρα του μηχανογραφικού» και ο Δημήτρης Γρηγοριάδης, διευθυντής ΓΕΛ Κρεμαστής Ρόδου, με θέμα: «Παράλληλο μηχανογραφικό (ΣΑΕΚ, πρώην ΙΕΚ) και μηχανογραφικό Κύπρου».