Με το μήνυμα «ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΟΝΤΙΟΙ είμαστε σε όλο τον πλανήτη και μπορούμε να ψηφήσουμε από κάθε χώρα, πάμε να στηρίξουμε αυτές τις μέρες ΟΛΟΙ το κορίτσι μας Κλαυδία Παπαδοπούλου», ο Κώστας Αγέρης δηλώνει την υποστήριξή του στην ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2025 με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Με τη λύρα του ο Αγέρης παίζει την «Αστερομάτα» της Κλαυδίας, και οι ακόλουθοί του υπερθεματίζουν στα σχόλια.
Υπενθυμίζουμε ότι ο δεύτερος ημιτελικός του διαγωνισμού θα μεταδοθεί (με απευθείας σύνδεση από τη Βασιλεία της Ελβετίας), από την ΕΡΤ1 και από το Δεύτερο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου, απόψε στις 22:00. Η σειρά εμφάνισης των χωρών είναι: Αυστραλία, Μαυροβούνιο, Ιρλανδία, Λετονία, Αρμενία, Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Λιθουανία, Μάλτα, Γεωργία, Γαλλία, Δανία, Τσεχία, Λουξεμβούργο, Ισραήλ, Γερμανία, Φινλανδία.
Τα τραγούδια που θα προκριθούν καθορίζονται αποκλειστικά και μόνο από την ψήφο του κοινού. Το κοινό στην Ελλάδα, μάλιστα, θα μπορεί για πρώτη φορά φέτος να ψηφίσει και online μέσω του www.esc.vote, καθώς και με τηλεφωνική κλήση και SMS.
Καλή επιτυχία!