Λατρεμένη λιχουδιά μικρών και μεγάλων! Αυτό είναι τα πιροσκί, όποια γέμιση κι αν έχουν. Κάποιοι αγαπούν την παραδοσιακή συνταγή και τον τρόπο παρασκευής τους άλλοι πειραματίζονται.
Ο γνωστός σεφ και παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής «CHEF στην κουζίνα σας» στο OPEN TV Βαγγέλης Δρίσκας προτείνει να κάνουμε μια διαφορετική ζύμη και αντί να τα τηγανίσουμε να τα ψήσουμε στο φούρνο.
Όπως υπόσχεται, εάν ακολουθήσουμε σωστά τα βήματα παρασκευής, τα πιροσκί που προτείνει θα μας εντυπωσιάσουν με τη νοστιμιά και με το πόσο αφράτα είναι.
Ας δούμε την πρότασή του: