pontosnews.gr
Κυριακή, 26/04/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Full [Ομολογιακό 10] από την Εθνική Ασφαλιστική: Γιατί θέλεις να βλέπεις τις οικονομίες σου να… μεγαλώνουν!

Νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 10ετούς διάρκειας

21/12/2023 - 2:03μμ
(Φωτ.: pixabay.com / Tumisu)

(Φωτ.: pixabay.com / Tumisu)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Οι ταχύτατες οικονομικές εξελίξεις σε συνδυασμό με το σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, έχουν εκτοξεύσει το κόστος ζωής οδηγώντας σε μια γενικά απαιτητική καθημερινότητα για όλους. Ο περισσότερος κόσμος πλέον περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα, βάζοντας σε «παύση» τους στόχους και τα όνειρά του. Η πρόσβαση σε αξιόπιστες επενδυτικές επιλογές παρόλα αυτά, θα μπορούσε να προσφέρει λύση για την «επανεκκίνηση» μελλοντικών σχεδίων, όσο μικρά ή μεγάλα μπορεί να είναι αυτά.

Στην Ελλάδα επικρατεί δυσπιστία γύρω από τις επενδύσεις, ενώ ο μακροπρόθεσμος χαρακτήρας στις περισσότερες περιπτώσεις και τα μεγάλα χρηματικά ποσά που απαιτούνται, δημιουργούν ένα ευρύτερο αίσθημα ρίσκου και αβεβαιότητας. Στοχεύοντας σε μια αξιόπιστη και προσιτή για το ευρύ κοινό επενδυτική λύση με ασφαλιστικές καλύψεις, μεσοπρόθεσμης διάρκειας, στην Εθνική Ασφαλιστική δημιουργήσαμε το Full [Ομολογιακό 10]: ένα ασφαλιστικό-επενδυτικό μεσοπρόθεσμο 10ετές Πρόγραμμα, με ποσό έναρξης από €5.000.

Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα

Το Full [Ομολογιακό 10] είναι περιορισμένης διάθεσης μέχρι και τις 22/01/2024 και στηρίζεται στο Υπο-Αμοιβαίο Κεφάλαιο Fixed Rate Savings Bond 1 του NBG INTERNATIONAL FUNDS FCP, ομολογιακής σύνθεσης, το οποίο διαχειρίζεται η NBG ASSET MANAGEMENT LUXEMBOURG S.A.

Στο νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό Πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής, το οποίο περιλαμβάνει Ασφάλιση Ζωής και μπόνους Επιβράβευσης 1,5% στη λήξη επί της αξίας του Λογαριασμού Επένδυσης Ασφαλιστηρίου, μπορούν να ασφαλιστούν φυσικά πρόσωπα ηλικίας από 8 έως 65 ετών. Κατά τη λήξη του, οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν το σύνολο της μεσοπρόθεσμης επένδυσής τους ως εφάπαξ ποσό, ή να το μετατρέψουν σε μηνιαία ή ισόβια σύνταξη για τους ίδιους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πώς λειτουργεί το Full [Ομολογιακό 10]

Με εκτιμώμενη σωρευτική καθαρή απόδοση 23%-27% κατά τη λήξη, το Full [Ομολογιακό 10] βασίζεται σε Υπο-Αμοιβαίο Κεφάλαιο το οποίο επενδύει κυρίως σε ομόλογα, γραμμάτια Δημοσίου, τραπεζικά γραμμάτια ή άλλα παρόμοια προϊόντα σταθερού εισοδήματος ή τίτλους κυμαινόμενου επιτοκίου που εκδίδονται κυρίως από ευρωπαϊκούς κρατικούς, υπερεθνικούς ή εταιρικούς εκδότες.

Στόχος του είναι η κεφαλαιακή απόδοση βάσει των τρεχουσών αποδόσεων της αγοράς των ομολόγων. Καθώς το εν λόγω Αμοιβαίο Κεφάλαιο είναι δεκαετούς διάρκειας, η ομάδα διαχείρισης επιδιώκει να «κλειδώσει» τη μελλοντική αξία του χαρτοφυλακίου κατά την ημερομηνία λήξης ανεξάρτητα από τις κινήσεις των επιτοκίων. Για να γίνει αυτό, τα ομόλογα που αγοράζονται κατά την έναρξη του Υπο-Αμοιβαίου Κεφαλαίου επιδιώκεται να διατηρούνται έως τη λήξη τους.

Ιστορία, εμπειρία και αξιοπιστία

Στην Εθνική Ασφαλιστική διαθέτουμε μακρά ιστορία φερεγγυότητας και εμπιστοσύνης. Τα τελευταία χρόνια, προσφέρουμε επενδυτικά-συνταξιοδοτικά προγράμματα διάρκειας έως και 30 ετών, σε συνεργασία με αξιόπιστους διαχειριστές κεφαλαίων για ικανοποιητικές αποδόσεις στις μεσο-μακροπρόθεσμες επενδύσεις σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την οικονομική προστασία των αγαπημένων σας σε περίπτωση απώλειας ζωής. Γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από σωστή ενημέρωση και αξιόπιστες επενδυτικές λύσεις με ασφαλιστικές καλύψεις, θα μπορούσε κανείς να αποκτήσει και πάλι τον έλεγχο της ζωής του, να ορίσει και να διατηρήσει το βιοτικό του επίπεδο, αλλά και να διασφαλίσει τη μελλοντική οικογενειακή του γαλήνη.

Για να ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά του Προγράμματος απευθυνθείτε σήμερα και μέχρι τις 22/01/2024 στους κατάλληλα πιστοποιημένους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές μας, επισκεφθείτε τα καταστήματα και το site* της Εθνικής Ασφαλιστικής (www.ethniki-asfalistiki.gr) ή ενημερωθείτε από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

____
*Στην εταιρική ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, το Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών, καθώς και όλες τις προβλεπόμενες στη νομοθεσία προσυμβατικές πληροφορίες για τα ασφαλιστικά προγράμματα.
Σημαντική Επισήμανση: Η Εθνική Ασφαλιστική δεν παρέχει οποιασδήποτε μορφής εγγύηση για την απόδοση ή διατήρηση των επενδυόμενων ποσών στο Ανωτέρω Ασφαλιστικό-Επενδυτικό Πρόγραμμα. Οι ΟΣΕΚΑ δεν έχουν εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές. Προβλέψεις σχετικά με μελλοντικές επιδόσεις δεν αποτελούν ασφαλή ένδειξη μελλοντικών επιδόσεων.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Κριστίν Λαγκάρντ, μιλά σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη, τον περασμένο μήνα (φωτ.:  EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΚΤ: Αμετάβλητα εκτιμάται ότι θα παραμείνουν τα επιτόκια – Στάση αναμονής με φόντο τον πόλεμο και τις αυξήσεις τιμών στα καύσιμα

26/04/2026 - 9:44πμ
Ο Εμανουέλ Μακρόν στο Ελληνογαλλικό Επιχειρηματικό Φόρουμ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Σάββατο 25 Απριλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μακρόν: Η Ελλάδα αποτελεί υπόδειγμα οικονομικής προόδου – Μήνυμα για επενδύσεις και ευρωπαϊκή αυτονομία

25/04/2026 - 6:51μμ
(Φωτ. αρχείου: EPA / Justin Lane)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

S&P: Το αξιόχρεο της Ελλάδας διατηρείται στη βαθμίδα «BBB-» με σταθερές προοπτικές

25/04/2026 - 11:29πμ
(Φωτ.; Γιώργος Κονταρίνης/ EUROKINISSI)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έκτακτα μέτρα στήριξης στη Λέσβο για τον αφθώδη πυρετό και άνοιγμα της αγοράς για τους ντόπιους τυροκόμους

24/04/2026 - 12:51μμ
Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης και οι υφυπουργοί Θάνος Πετραλιάς και Γιώργος Κώτσηρας. Τετάρτη 22 Απριλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέτρα στήριξης: Ποιοι κερδίζουν, τι αλλάζει σε ενοίκια, συντάξεις και χρέη – Όλες οι λεπτομέρειες

22/04/2026 - 4:30μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μητσοτάκης: Επιστρέφουμε το πλεόνασμα στην κοινωνία

22/04/2026 - 12:38μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομία: Έρχονται νέα μέτρα στήριξης – Ίσως και αύριο οι ανακοινώσεις

21/04/2026 - 3:47μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Κώστας Τζούμας)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολογούμενοι στην ΑΑΔΕ: «Έκρηξη» προσφυγών το 2025 – Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν

18/04/2026 - 10:33πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Ρεμπάπης)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Σήμερα η αυτόματη υποβολή από την ΑΑΔΕ – Τι πρέπει να ελέγξετε άμεσα

16/04/2026 - 10:28πμ
«Οικογενειακή φωτογραφία» από την τελετή υπογραφής της Σύμβασης Γεώτρησης για το Block 2 (βορειοδυτικό Ιόνιο), μεταξύ της κοινοπραξίας ExxonMobil - Energean - HELLENiQ Energy και της Stena Drilling στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (φωτ.: Σωτήρης Δημητρόπουλος/ EUROKINISSI)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ιόνιο: Υπογράφηκε η σύμβαση για την πρώτη υπεράκτια γεώτρηση μετά από 50 χρόνια

15/04/2026 - 4:51μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ. αρχείου: Eurokinissi / Βασίλης Παπαδόπουλος)

Ικαρία: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο

19 λεπτά πριν
Μπένετ και Λαπίντ σε κοινή συνέντευξη Τύπου (πηγή: x.com/yairlapid)

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου ενώνει την αντιπολίτευση – Μπένετ και Λαπίντ ενώνουν δυνάμεις για τις επόμενες εκλογές

49 λεπτά πριν
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)

Ο «Φάρος» Αγίας Βαρβάρας τίμησε τον Άγιο Γεώργιο στην εκδήλωση του Χορευτικού Ομίλου Νέας Περάμου

1 ώρα πριν
Χειροχρωματισμένη λιθογραφία, κληροδότημα της Adele S. Colgate, 1962 (φωτ.: metmuseum.org)

Τζον Γουίλκς Μπουθ: Σαν σήμερα έπεφτε νεκρός ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία των ΗΠΑ – Ο πυροβολισμός στο θέατρο Φορντ και η τραγική ειρωνεία της μοίρας

2 ώρες πριν
Πούτιν και Αραγτσί σε παλαιότερη συνάντηση (φωτ. αρχείου: EPA / Alexander Kazakov)

Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί θα συναντήσει τον Πούτιν στη Μόσχα τη Δευτέρα

2 ώρες πριν
(Φωτ.: stonisi.gr)

Λέσβος: Λαμπρός και φέτος ο εορτασμός στον Ταξιάρχη Μανταμάδου – Η ιστορία του προσκυνήματος

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign