pontosnews.gr
Πέμπτη, 2/04/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Καιρός: Σημαντική επιδείνωση με καταιγίδες, κεραυνούς και πτώση της θερμοκρασίας

Δείτε πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα ανά περιοχή

4/09/2023 - 8:08πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα βόρεια με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών. Συγκεκριμένα από τις προμεσημβρινές ώρες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και πρόσκαιρα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Από τις μεσημβρινές ώρες στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία στα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά και την Εύβοια και από νωρίς το απόγευμα στην Πελοπόννησο (κυρίως τη δυτική και τη βόρεια). Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στους νομούς Πιερίας και Ημαθίας).

Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ στα νοτιοανατολικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργά τη νύχτα πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο το βράδυ θα ενισχυθούν στα 8 μποφόρ, ενώ από αργά το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση κυρίως στα βόρεια και στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία δεν θα ξεπεράσει τους 24 βαθμούς, ενώ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα φθάσει τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα φθάσει τους 28 με 30 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα κατά τόπους τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες από τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και γρήγορα και στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα από τις προμεσημβρινές ώρες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και πρόσκαιρα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στους νομούς Πιερίας και Ημαθίας).
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 έως 5 στρεφόμενοι γρήγορα σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Από αργά το απόγευμα στα ανατολικά θα ενισχυθούν σε 5 με 6 και στα θαλάσσια αργά τη νύχτα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι ισχυρές από τις μεσημβρινές ώρες στην Ήπειρο, βαθμιαία στα νησιά του Ιονίου, στην δυτική Στερεά και από νωρίς το απόγευμα στη δυτική Πελοπόννησο.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στα ανοικτά του Ιονίου τοπικά έως 7 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι ισχυρές από τις μεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, βαθμιαία στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και από νωρίς το απόγευμα στη Πελοπόννησο (κυρίως στα βόρεια).
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 30 και στη νότια Κρήτη τοπικά έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από τα βόρεια αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, πρόσκαιρα στα βόρεια τοπικά έως 7 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα από τις μεσημβρινές ώρες βαθμιαία οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Εύβοια

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα είναι ισχυρές.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πλημμύρες στην περιοχή της Ραφήνας από την κακοκαιρία "Erminio", Πέμπτη 2 Απριλίου 2026. (Θανάσης Δημόπουλος/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Erminio: Ένας νεκρός και εκτεταμένες ζημιές στην Αττική ο απολογισμός

2/04/2026 - 9:04πμ
Πυκνή ομίχλη καλύπτει το Ναύπλιο, Τετάρτη 1 Απριλίου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες και κόκκινο συναγερμό στην Κρήτη – Πού θα «χτυπήσουν» τα πιο έντονα φαινόμενα

2/04/2026 - 8:08πμ
Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πειραιώς λόγω πτώσης δέντρου.  Τετάρτη 1 Απριλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Erminio με προβλήματα σε όλη τη χώρα: Πτώσεις δέντρων, ζημιές και θυελλώδεις άνεμοι έως 115 km/h

1/04/2026 - 9:57μμ
(Φωτ.: Μαριάννα Κασσωτάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

«Αφρικανικός» εφιάλτης σε Κρήτη και Κυκλάδες: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία για τη σκόνη από τη Σαχάρα

1/04/2026 - 8:04μμ
Το Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα όπου διεξάγεται η δίκη για τα Τέμπη (φωτ.: Σωτήρης Δημητρόπουλος/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται τη Μεγάλη Δευτέρα η διαδικασία των νομιμοποιήσεων – Με εντάσεις και αιτήματα για ζωντανή μετάδοση η συνεδρίαση στη Λάρισα

1/04/2026 - 7:13μμ
(Φωτ.: pixabay.com)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπουργείο Παιδείας: Στις 15 Μαΐου τελειώνουν τα μαθήματα στα Λύκεια της χώρας

1/04/2026 - 6:23μμ
(Φωτ.: Δανάη Δαυλοπούλου/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Erminio»: Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για περιορισμό των μετακινήσεων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

1/04/2026 - 4:29μμ
Εικόνα από την Αθήνα, νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου 2026 (φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Erminio»: Στο «κόκκινο» η Αττική και άλλες πέντε περιοχές – Ισχυρές καταιγίδες, χιονοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι

1/04/2026 - 1:35μμ
Πασχαλινές λαμπάδες σε κατάστημα στην Αθήνα (φωτ: Κώστας Τζούμας/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα 2026: Αρχίζει το εορταστικό ωράριο – Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

1/04/2026 - 12:43μμ
(Φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Μειώσεις στα καύσιμα από σήμερα – Έκπτωση στο diesel και νέο Fuel Pass για τους οδηγούς

1/04/2026 - 11:52πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Πηγή: commons.wikimedia.org

Στον όσιο και δίκαιο Λάζαρο, τον τετραήμερο (Μέρος Β’)

26 λεπτά πριν
Πλημμύρες στην περιοχή της Ραφήνας από την κακοκαιρία "Erminio", Πέμπτη 2 Απριλίου 2026. (Θανάσης Δημόπουλος/EUROKINISSI)

Κακοκαιρία Erminio: Ένας νεκρός και εκτεταμένες ζημιές στην Αττική ο απολογισμός

54 λεπτά πριν

Διάγγελμα Τραμπ για Ιράν: «Θα τους πλήξουμε εξαιρετικά σκληρά κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ως τριών εβδομάδων»

1 ώρα πριν
Πυκνή ομίχλη καλύπτει το Ναύπλιο, Τετάρτη 1 Απριλίου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες και κόκκινο συναγερμό στην Κρήτη – Πού θα «χτυπήσουν» τα πιο έντονα φαινόμενα

2 ώρες πριν
Τελετή αφής του Αγίου Φωτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο στον Πανάγιο Τάφο. 4 Μαΐου 2024 (φωτ.: EUROKINISSI / Χρήστος Μπόνης)

Άγιο Φως: Χωρίς πιστούς η αφή στον Πανάγιο Τάφο – Αυστηρά μέτρα και περιορισμοί στην Ιερουσαλήμ

10 ώρες πριν
Ο Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί με τον δικηγόρο του, Τρίτη 1 Απριλίου 2026 (φωτ.: Facebook / Eleftheros Parharadis)

Γιαϊλαλί: «Δεν πήγε καλά η ακρόαση για το άσυλο» – Καταγγέλλει «παραλογισμό» μετά τη διαδικασία

10 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign