pontosnews.gr
Τρίτη, 27/10/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο Κ. Καραμανλής, στην Πάτρα ο Γ. Παπανδρέου – Τι (δεν) δήλωσαν οι δυο πρώην πρωθυπουργοί

Ο πρώην αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι υποψήφιος ενώ ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διεκδικεί εκ νέου την ψήφο των Ελλήνων πολιτών

21/05/2023 - 12:53μμ
Στιγμιότυπο από την εκλογική διαδικασία σε εκλογικό τμήμα του Περάματος (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Στιγμιότυπο από την εκλογική διαδικασία σε εκλογικό τμήμα του Περάματος (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Στις κάλπες προσήλθαν και οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου οι οποίοι ψήφισαν σε εκλογικά κέντρα της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας αντίστοιχα, με τον πρώτο να μένω πιστός στην παράδοση που δημιούργησε να μην κάνει δηλώσεις και τον δεύτερο να δηλώνει ότι η «Ελλάδα πρέπει να αλλάξει».

Στον Άγιο Ελευθέριο ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής

Στο 163ο Εκλογικό Τμήμα, στο 1ο δημοτικό σχολείο του Αγίου Ελευθερίου ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος σε αυτές τις εκλογές δεν είναι υποψήφιος βουλευτής.

Τον κ. Καραμανλή υποδέχτηκαν στην είσοδο του σχολείου ο υφυπουργός Μακεδονίας-θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης , Νίκος Λιακόπουλος , ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Ιωακείμοβιτς, στελέχη και φίλοι του που με την ευκαιρία του ευχήθηκαν και χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε χειραψίες και με πολίτες που εκείνη την ώρα ήταν εκεί για να ψηφίσουν, φωτογραφήθηκε μαζί τους και δέχτηκε τις ευχές τους και τα «χρόνια πολλά».

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ρίχνει στην κάλπη την ψήφο του για τις εθνικές εκλογές (φωτ.: MotionTeam/Βασίλης Βερβερίδης)

Στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου

«Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο 538ο εκλογικό τμήμα του δήμου Πατρών, το οποίο στεγάζεται στο 2ο γυμνάσιο της πόλης.

Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα, στο 538ο εκλογικό τμήμα του δήμου Πατρών (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR)

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε:

«Η Ελλάδα, ο Ελληνισμός έχουν τεράστιες δυνατότητες. Μπορούμε να φτιάξουμε μία κοινωνία πιο δίκαιη, πράσινης ανάπτυξης, συμμετοχική και βέβαια με πολιτισμό και αξιοπρέπεια για όλους και ελπίδα για τους νέους. Αλλά όμως πρέπει να αλλάξει η Ελλάδα. Με την ψήφο μας σήμερα και την συμμετοχή μας καθημερινά. Αλλιώς θα συνεχίσουμε τη λεηλασία την πελατειακή του πλούτου του ελληνικού λαού υπέρ των λίγων και ισχυρών, τον αφελληνισμό της οικονομίας μας, την υπονόμευση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων. Και βέβαια θα ζούμε και συνεχείς κρίσεις, αχρείαστες. Για αυτό εύχομαι σε όλους, από αυτά εδώ τα σχολεία, στο χώρο της παιδείας, να είναι σύμμαχος όλων μας η γνώση στην άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Υπουργείο Εξωτερικών / Μάριος Αϋφαντής)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινή δήλωση των «έξι» στον ΟΗΕ: «Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Παραβιάζει τη γεωγραφική πραγματικότητα»

26/10/2026 - 10:31μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αθήνα προς την Άγκυρα για τη Θράκη: «Υποκριτικό να παραδίδει η Τουρκία μαθήματα θρησκευτικής ελευθερίας»

24/10/2026 - 11:32μμ
Έλληνες μοναχοί στο ναό της Μονής Αγίας Αικατερίνης στο Σινά της Αιγύπτου, στις 19 Οκτωβρίου 2018 (φωτ. αρχείου: EPA / Khaled Elfiqi)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μονή Σινά: Τι σηματοδοτεί η συμφωνία για Αθήνα και Κάιρο – Η ΑΟΖ και η κίνηση της Άγκυρας

24/10/2026 - 8:56μμ
Το Γενί Τζαμί και ο πύργος του ρολογιού στην Κομοτηνή (φωτ. αρχείου: Wikimedia Commons / Ggia)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκία: Νέα πρόκληση για τους μουφτήδες στη Θράκη – Επιμένει σε «τουρκική μειονότητα»

24/10/2026 - 6:51μμ
(Φωτ. αρχείου: EPA / Justin Lane)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινό μέτωπο Ελλάδας και Κύπρου στον ΟΗΕ κατά του τουρκολιβυκού μνημονίου

23/10/2026 - 11:01μμ
Ο Λάζαρος Κυρίζογλου σε παλαιότερη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) (φωτ. αρχείου: Μιχάλης Καραγιάννης/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καμπανάκι» ΚΕΔΕ για τον Προϋπολογισμό 2027: Προειδοποιεί με κινητοποιήσεις για τις περικοπές στους δήμους

23/10/2026 - 9:54πμ
Οι σημαίες της Ελλάδας και της Αιγύπτου κατά τη διάρκεια συνάντησης στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών (φωτ.: EUROKINISSI / Κώστας Τζούμας)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλάδα-Αίγυπτος: Στο τραπέζι η επέκταση της οριοθέτησης ΑΟΖ – Κοινό μέτωπο για το τουρκολιβυκό

22/10/2026 - 4:42μμ
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρίγκιπα Διάδοχο του Άμπου Ντάμπι, Σεΐχη Khaled bin Mohamed bin Zayed Al Nahyan, στο Μέγαρο Μαξίμου (φωτ.: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Κόλπου» – Στο επίκεντρο η στρατηγική συμμαχία με τα ΗΑΕ

22/10/2026 - 3:52μμ
Οι σημαίες της ΕΕ και του ΟΗΕ, και στο φόντο των κρατών-μελών (φωτ.: European Union)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Άκυρο και ανυπόστατο» για την ΕΕ – Ελληνική παρέμβαση στον ΟΗΕ

22/10/2026 - 8:33πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΕΞ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Νομικά αβάσιμη η κοινοβουλευτική απόφαση

20/10/2026 - 7:04μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: greekorthodox.org.au )

Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος: Χαιρέτισε τη συμφωνία για τη Μονή Σινά από τον πανηγυρικό ναό του Αγίου Δημητρίου

4 λεπτά πριν
Διακρίσεις για το «Αγκαλίτσα» του Γκελεντζίκ στον διαγωνισμό «Φόρμουλα επιτυχίας» (φωτ.: rusgreek.ru)

Μια… «Αγκαλίτσα» από το Γκελεντζίκ της Ρωσίας βρήκε τη «Φόρμουλα επιτυχίας»

31 λεπτά πριν
Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ/Αρχείου)

Ιορδανία: Βομβαρδισμοί στη Συρία ως αντίποινα για την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία

58 λεπτά πριν
Η αποβάθρα της Αμισού το 1900 και η έκθεση εξέτασης Πόντιων προσφύγων που συντάχθηκε στο «Νάξος» στις 27 Οκτωβρίου 1921 (φωτ.: Alexandre J. Anthopoulos / Wikimedia Commons· τεκμήριο: Πολιτικό Αρχείο του Πόντου / Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης / ΑΠΘ)

Οι κυνηγημένοι της Αμισού: Μήνες στα βουνά, ώσπου φάνηκε το «Νάξος»

1 ώρα πριν
(Φωτ.; ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI)

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Έρευνα για ακόμη πέντε πρόσωπα μετά τις τέσσερις προφυλακίσεις

2 ώρες πριν
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου (φωτ.: EPA / Amir Cohen)

Ισραήλ: Στις κάλπες οι ψηφοφόροι σε εκλογική αναμέτρηση με αβέβαιο αποτέλεσμα

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV