pontosnews.gr
Παρασκευή, 19/12/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Δολοφονία Μ. Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο κατηγορούμενοι

Αρνούνται κάθε εμπλοκή τους στην υπόθεση - Θα ερευνηθούν οι γιοι και η σύζυγος του εγκέφαλου της υπόθεσης, καθώς και άλλα τέσσερα πρόσωπα

13/05/2023 - 6:18μμ
Στιγμιότυπο από παλιότερη διαμαρτυρία στο Εφετείο για την υπόθεση δολοφονίας του 26χρονου φοιτητή, η σορός του οποίου δεν έχει βρεθεί ακόμη (φωτ.: EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος)

Στιγμιότυπο από παλιότερη διαμαρτυρία στο Εφετείο για την υπόθεση δολοφονίας του 26χρονου φοιτητή, η σορός του οποίου δεν έχει βρεθεί ακόμη (φωτ.: EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά από τις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι για εμπλοκή τους στην υπόθεση της αρπαγής και δολοφονίας του 26χρονου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012.

Στους δύο, που συνελήφθησαν πριν λίγες ημέρες μετά από ένταλμα των δικαστικών Αρχών, επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα καθώς και της υποχρέωσης εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν το πρωί στο ανακριτικό γραφείο για να λογοδοτήσουν αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αρπαγής κατά συναυτουργία σε βάρος του 26χρονου φοιτητή, που τους απαγγέλθηκαν στο πλαίσιο της νέας έρευνας που ξεκίνησε για το στυγερό έγκλημα μετά την καταδίκη σε δεύτερο βαθμό των βασικών κατηγορουμένων.

Των απολογιών προηγήθηκε η απόρριψη από το αρμόδιο Συμβούλιο των ενστάσεων των κατηγορουμένων για ακυρότητα της διαδικασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ενώπιον του ανακριτή οποιαδήποτε εμπλοκή τους στην υπόθεση του φοιτητή, η σορός του οποίου δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Η εν εξελίξει δικαστική έρευνα αφορά πρόσωπα που φαίνεται να ενεπλάκησαν στην υπόθεση του 26χρονου και ξεκίνησε με εντολή του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Αφορά δε, κυρίως εννέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και η οικογένεια του θεωρούμενου ως εγκέφαλου του εγκληματικού σχεδίου, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον πολυετή κάθειρξη σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο έδωσε εντολή, συγκεκριμένα, να ερευνηθεί ο ρόλος των δύο γιων του εγκέφαλου, της συζύγου του, η οποία έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή και πλέον είναι κατηγορούμενη και για συνέργεια σε ανθρωποκτονία, άλλων τεσσάρων προσώπων που φέρεται να έχουν εμπλακεί στο έγκλημα καθώς και των δύο κατηγορούμενων που συνελήφθησαν πριν λίγες ημέρες και σήμερα απολογήθηκαν.

Τις επόμενες ημέρες ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν για να λογοδοτήσουν οι δύο γιοι τού καταδικασμένου ως εγκέφαλου της υπόθεσης.

Πρόκειται για έναν εν ενεργεία και έναν εν αποστρατεία αστυνομικούς στους οποίους αποδίδονται οι ίδιες κατηγορίες με αυτές για τις οποίες βρέθηκαν σήμερα στο ανακριτικό γραφείο ο 53χρονος και ο 54χρονος.

Το χρονικό

Ο Μάριος Παπαγεωργίου χάθηκε στις 9 Αυγούστου του 2012, οπότε είχε αναχωρήσει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές, για το Αίγιο. Την επομένη η μητέρα του δέχθηκε τηλεφώνημα από αγνώστους που ζητούσαν 620.000 ευρώ λύτρα για την απελευθέρωση του γιου της.

Ο ισοβίτης, οικογενειακός φίλος τότε, είχε πείσει τη γυναίκα να μην ειδοποιήσει τις Αρχές αναλαμβάνοντας εκείνος να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να βρεθεί ο 26χρονος, κερδίζοντας χρόνο για να εξαφανίσει τα ίχνη του φοιτητή και για να καλύψει τη δράση της ομάδας που υπό τις εντολές του ενεπλάκη στην υπόθεση.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με χριστουγεννιάτικη διάθεση

19/12/2025 - 5:07μμ
ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα με εκπλήξεις από το XMAS Calendar του opaponline.gr

19/12/2025 - 4:29μμ
Μπλόκο αγροτών στο Βαρικό Πιερίας (φωτ.: EUROKINISSI / Ευαγγελία Φωκά-Τρυψάνη)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγροτικά μπλόκα σε Ημαθία, Πέλλα, Πιερία και Καβάλα: Συμβολικοί αποκλεισμοί και κινητοποιήσεις

19/12/2025 - 2:34μμ
Η Μαρία Καρυστιανού στα δικαστήρια Λάρισας, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025 (φωτ.: onlarissa.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Συνεχίζεται στη Λάρισα η δίκη για το χαμένο βιντεοληπτικό υλικό

19/12/2025 - 12:33μμ
Μπλόκο αγροτών και κτηνοτρόφων στον Προμαχώνα Σερρών, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2025 (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: Μπλόκα και στα τελωνεία – Πολύωροι αποκλεισμοί σε Προμαχώνα, Εξοχή, Ευζώνους και Νίκη

19/12/2025 - 11:45πμ
Σκάφος του Λιμενικού συνοδεύει σκάφος με μετανάστες (φωτ.: αρχείο EUROKINISSI / Γιάννης Σπυρούνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Με αμείωτη ένταση οι μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη – Συνεχείς διασώσεις νοτίως της Γαύδου

19/12/2025 - 10:57πμ
Μπλόκο αγροτών στα Μάλγαρα (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Τρυψάνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: Σκληρότερα μπλόκα και Χριστούγεννα με τρακτέρ – Καμία υποχώρηση

19/12/2025 - 9:23πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ Κρήτης: Στη φυλακή ο συνδικαλιστής ως αρχηγός και ο λογιστής ως υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης

19/12/2025 - 8:35πμ
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Με αίθριο καιρό και ασθενείς ανέμους θα κυλήσει η μέρα – Στα ίδια επίπεδα η θερμοκρασία

19/12/2025 - 8:11πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαντής Καραναστάσης: Ο πρώην βουλευτής εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ στο κέντρο της Αθήνας

18/12/2025 - 11:58μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: Γρ. Τύπου ΓΕΕΘΑ / EUROKINISSI)

Ελλάδα-Αρμενία: Υπογράφηκε πρόγραμμα στρατιωτικής συνεργασίας

18 λεπτά πριν

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με χριστουγεννιάτικη διάθεση

29 λεπτά πριν
Ο Νίκος Παππάς σε συνεδρίαση για την ευρωπαϊκή στρατηγική για τους νέους και τις νέες (φωτ.: Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο)

Παππάς για το επεισόδιο στο Στρασβούργο: «Ξέφυγα και ζητώ συγγνώμη» – Τι λέει για τον δημοσιογράφο

50 λεπτά πριν

Χριστούγεννα με εκπλήξεις από το XMAS Calendar του opaponline.gr

1 ώρα πριν
(Πηγή: armenika.gr)

Ανουσαμπούρ – Το αρμένικο γλυκό των Χριστουγέννων

1 ώρα πριν
Πολίτες στέκονται μπροστά από μια γιγάντια τουρκική σημαία στη διάρκεια εθνικών εορτασμών στην Κωνσταντινούπολη (φωτ.: EPA / Erdem Sahin)

Περί «τουρκικού» έθνους

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign