pontosnews.gr
Σάββατο, 12/07/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

ΑΕΚ: Παρουσία Μελισσανίδη η κοπή της πίτας του συνδέσμου παλαιμάχων

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ δεν ξέχασαν τον Στέλιο Σεραφείδη, ενώ τίμησαν προσωπικότητες με προσφορά στην ομάδα

31/01/2023 - 10:20μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)

(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Την ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος της Ένωσης συγκεντρώθηκαν σε εστιατόριο της Νέας Χαλκηδόνας και υποδέχθηκαν και τυπικά το 2023, παρόντος του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Δημήτρη Μελισσανίδη.

Την πρόσκληση αποδέχτηκε και ο προπονητής της ομάδας Ματίας Αλμέιδα, όπου παραβρέθγηκε μαζί με όλο του το επιτελείο.

Ο Αργεντινός τεχνικός συγκίνησε όταν παίρνοντας το λόγο τόνισε: «Έχασα τον πατέρα μου από την πανδημία, θα ήθελα πολύ να είναι εδώ για να με έβλεπε να είμαι κομμάτι αυτού του κλαμπ. Η ΑΕΚ είναι ο πατέρας και η μητέρα μας και εμείς τα παιδιά της. Εγώ και οι συνεργάτες μου νιώθουμε ότι είμαστε μέλη μιας μεγάλης οικογένειας και θα είμαστε ευτυχείς αν καταφέρουμε να αφήσουμε το σημάδι μας στην ιστορία αυτού του μεγάλου κλαμπ».

(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)

Η βραδιά κύλησε σε οικογενειακό κλίμα, αλλά και με έντονες αναφορές σε αυτούς που δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας και ιδιαίτερα στον Στέλιο Σεραφείδη. Ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Καραφέσκος στην ομιλία του έκανε αναφορά στον εκλιπόντα προκάτοχό του και παλιό του συμπαίκτη και φίλο, λέγοντας ότι «δεν πρόλαβε να δει την αγαπημένη μας ομάδα να επιστρέφει στο σπίτι της, αλλά θα μας βλέπει από εκεί ψηλά να απολαμβάνουμε αυτό το παλάτι και θα δίνει την ευλογία του στους ποδοσφαιριστές μας για να φέρουν την ΑΕΚ ξανά στην κορυφή».

Ο Καραφέσκος στην ομιλία του δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη όλων προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατασκευή του νέου γηπέδου και τόνισε τα εξής: «Η ΑΕΚ επέστρεψε και πάλι εκεί που ανήκει και εδώ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα μείνει για πάντα. Πρόεδρε, σε σένα το χρωστάμε όλο αυτό και σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας». Το παρών έδωσε και ο 93χρονος Κώστας Νεστορίδης.

Τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο ιστορικός ηγέτης της Original 21 Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Θωμά Μαύρο, ο επί σειρά ετών φυσιοθεραπευτής της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ και πρώην αθλητής στίβου του συλλόγου Γιώργος Ψαρογιάννης, που παρέλαβε την πλακέτα του από τον Νίκο Πανταζή και o Aντιπύραρχος, Διοικητής στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό Γιώργος Πετρόπουλος, τον οποίο βράβευσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)

Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Παναγιώτης Κονέ, ο Αθλητικός Διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο Τεχνικός Διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι, ο team manager Δημήτρης Ναλιτζής, ο σύμβουλος επικοινωνίας Γιάννης Καραλής και ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Τάσος Τσατάλης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχόμενος στην ΑΕΚ να πραγματοποιήσει μέσα στο 2023 τους αγωνιστικούς της στόχους.

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης.

Το κέφι άναψε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν αυτός που έσυρε τον χορό, μαζί με τον Ηλία Ατματζίδη. Υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας χόρεψαν διπάτ’ και το τραγούδι Εκάεν το Τσάμπασιν.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: glomex / EΡΤ 3)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Diamond League: Δεύτερη θέση για τον Καραλή στο Μονακό

11/07/2025 - 11:08μμ
(Φωτ.: ΚΟΕ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο: Ήττα της Εθνικής από την Ουγγαρία

11/07/2025 - 6:14μμ
Η Θεανώ Κλάδη στο ΟΠΑΠ Game Time (φωτ.: ΟΠΑΠ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Θεανώ Κλάδη στο ΟΠΑΠ Game Time: Το ποδόσφαιρο, η υποκριτική και η γειτόνισσα Μέριλ Στριπ

11/07/2025 - 1:48μμ
(Φωτ.: ΕΙΟ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα 420: Μια ντουζίνα μετάλλια για τους Έλληνες ιστιοπλόους

10/07/2025 - 1:32μμ
(Φωτ.: slgr.gr)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Κλήρωση για νέο πρωτάθλημα με βράβευση Ποστέκογλου – Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

9/07/2025 - 10:42μμ
(Φωτ.: ΟΠΑΠ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Νέων Ανδρών αποκαλύπτονται στον ΟΠΑΠ

9/07/2025 - 7:20μμ
(Φωτ.: ΕΛΟΠ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ασημένιος» στο Παγκόσμιο στρατιωτικό πρωτάθλημα πάλης ο Παγκαλίδης!

9/07/2025 - 10:41πμ
(Φωτ.: koe.org.gr)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική πόλο Κ16: Δεύτερη νίκη και πρόκριση στους «8» – 16-11 το Μαυροβούνιο

8/07/2025 - 8:37μμ
(Φωτ.: ΕΓΟ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιο Κύπελλο Τραμπολίνο: Ασημένιο μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου

7/07/2025 - 8:48μμ
(Φωτ.: instagram)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κατερίνα Στεφανίδη: Σε νέους στίβους η Πόντια χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ – Έγινε μητέρα και το απολαμβάνει!

7/07/2025 - 7:53μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Εικ.: Χ.Κ)

Μεταεθνοκρατικό αφήγημα των ΗΠΑ για την Τουρκία και τη Μέση Ανατολή

12 λεπτά πριν
Η θεατρική ομάδα του δήμου Βριλησσίων στο καταπράσινο Ανοιχτό Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης. Στο κέντρο η εγγονή του Δ. Ψαθά, Λένα Νίτσου-Ψαθά ανάμεσα στους πρωταγωνιστές Γιώργο Ασπιώτη (βουλευτή Φερέκη) και Νατάσσα Χαιδά (Τζένη Φερέκη) και Αποστόλη Παπανικολάου (Ψευτοθόδωρο) (φωτ.: Αρχείο δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης/ Ζήσης Κυριακίδης)

Γέλιο και ανατροπές για καλό σκοπό στο «Ζητείται ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά

37 λεπτά πριν
Παιχνίδια στο μοιραίο λούνα παρκ όπου βρήκε τραγικό θάνατο 19χρονος από τη Βέροια (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Μιχάλης Παππούς)

Χαλκιδική: 6 εγκληματικές παραλείψεις στο μοιραίο λούνα παρκ – Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πολυγύρου

1 ώρα πριν
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Με αίθριο καιρό και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας θα κυλήσει το Σάββατο

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Hellenic Train)

Προαστιακός Πάτρας: Αύξηση δρομολογίων και νέες υπηρεσίες ανακοίνωσε η Hellenic Train

10 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Θεσσαλονίκη: Σε ύφεση η φωτιά σε επιχείρηση ανακύκλωσης στη Σίνδο

10 ώρες πριν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign