pontosnews.gr
Πέμπτη, 7/05/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Στην ανακρίτρια τη Δευτέρα η μάνα της Πάτρας – «Υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο» λέει ο Θεοδωρικάκος

Προς το παρόν η 33χρονη διά του συνηγόρου της επιμένει ότι είναι αθώα και δηλώνει ότι παλεύει μόνη της όλο αυτό το διάστημα

3/04/2022 - 12:40μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Η έρευνα πλέον επεκτείνεται και στο πώς έχασαν τη ζωή τους και η 3,5 ετών Μαλένα και η 6 μηνών Ίριδα.

Την ίδια στιγμή, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να ζητηθεί εκταφή, ώστε να έρθει στο φως το τάμπλετ με το οποίο η μητέρα ζήτησε να ταφεί η 9χρονη.

Το σπίτι στην Πάτρα έγινε την Παρασκευή φύλλο και φτερό από τους αστυνομικούς, προκειμένου να δοθεί απάντηση στο πώς αποκτήθηκε η κεταμίνη, η μόνη άλλη ουσία που ανιχνεύθηκε στην Τζωρτζίνα πέρα από τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε ότι σε αυτή την υπόθεση «υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο». Υποστήριξε ότι έχουν συγκεντρωθεί πανίσχυρες αποδείξεις και πρόσθεσε: «Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα από την απώλεια αυτών των παιδιών και κανείς δεν είχε καταλάβει; Κανείς δεν είχε προσέξει; Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωσε ότι η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος και ότι θα ελεγχθούν όλες οι υπηρεσίες, ό,τι και όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση.

Τη Δευτέρα η μητέρα στην ανακρίτρια

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην 18η τακτική ανακρίτρια. Η μεταγωγή της από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων θα γίνει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο δικηγόρος  Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι εκείνη επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με το θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία. Παραπονείται ότι παλεύει μόνη της όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να αποδείξει τι συνέβη και οδήγησε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Προβάλει κάποιες αιτιάσεις, τις οποίες θα ερευνήσουμε μέχρι τη Δευτέρα που είναι η απολογία. Είναι μία διαδικασία που είναι χρονοβόρα.

»Θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις. Είχε μακρύ δρόμο ακόμη η υπόθεση. Ερευνούμε κάποια πράγματα, κάποιες ενστάσεις και απορίες που διατύπωσε και η ίδια. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε κάτι σε αυτό το στάδιο, πριν τα επιβεβαιώσουμε. Είναι κάποιες σκέψεις της υπό έρευνα και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις» είπε.

https://youtu.be/YkxHLQMWH_w

Από τη μεριά του ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης μίλησε το Σάββατο στο ereportaz.gr, κάνοντας σαφές πως δεν κρύβεται και δεν είναι εξαφανισμένος, αλλά θέλει να μάθει την αλήθεια.

«Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά» τόνισε.

Και συνέχισε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Έλεγα σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI/Στέφανος Ραπάνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Αφρικανική σκόνη: «Κοκκινίζει» η ατμόσφαιρα από την Παρασκευή – Αναμένονται λασποβροχές

6/05/2026 - 11:16μμ
Έλεγχος σε οδηγό ηλεκτρικού πατινιού (φωτ.: Γραφείο Τύπου ΓΑΔΑ)
ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: 23χρονος με πατίνι έτρεχε με 72 χλμ/ώρα στη Συγγρού – Συνελήφθη από την Τροχαία

6/05/2026 - 10:52μμ
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος Νικήστρατος Γεμιστός, Δευτέρα 5 Μαΐου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Στέφανος Ραπάνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στην Αμμουδάρα: Διώξεις για ανθρωποκτονία στον 54χρονο – Κατηγορούμενη και η σύζυγός του

6/05/2026 - 9:24μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταγγελίες για «μαϊμού» βοσκοτόπια στην Καστοριά – Τι κατέθεσε ο βασικός μάρτυρας

6/05/2026 - 7:44μμ
Πλωτά φράγματα για τον περιορισμό ενδεχόμενης θαλάσσιας ρύπανσης μετά το ναυάγιο του «Corsage C» ανοιχτά της Άνδρου (φωτ.: Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή)
ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρος: Συλλήψεις για το ναυάγιο του «Corsage C» – Μάχη με το χρόνο για την αποτροπή ρύπανσης

6/05/2026 - 6:10μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Κώστας Τζούμας)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Αίγινα: Νεκρό κοριτσάκι 21 μηνών – Πνίγηκε με τσουρέκι

6/05/2026 - 5:22μμ
Καλοκαιρινός ήλιος (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Καρκίνος του δέρματος: Επιδημιολογία, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση – Ο ρόλος της φωτοπροστασίας και των οργανωμένων παρεμβάσεων υγείας

6/05/2026 - 4:11μμ
(Πηγή: allwyn.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Η Allwyn υποδέχεται χιλιάδες λάτρεις της γαστρονομίας στο Athens Street Food Festival

6/05/2026 - 3:25μμ
Εικόνα από την ενέδρα θανάτου 54χρονου σε 21χρονο στην περιοχή Αμουδάρα στο Ηράκλειο της Κρήτης  (φωτ.: Στέφανος Ραπάνης/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στην Αμμουδάρα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήστρατου – «Έχασα τον έλεγχο» υποστηρίζει ο 54χρονος δράστης

6/05/2026 - 3:10μμ
Το μετρό Θεσσαλονίκης (φωτ.:  EUROKNISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Στα τέλη Μαΐου η διακοπή λειτουργίας για δοκιμές ενοποίησης με τη γραμμή Καλαμαριάς

6/05/2026 - 2:43μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EPA / Ronald Wittek)

Champions League: Θα υπερασπιστεί το στέμμα της η Παρί – Στον τελικό με την Άρσεναλ

7 ώρες πριν
Ο φετινός Μήνας Θεάτρου & Ελληνικού Λόγου είναι αφιερωμένος στον Δημήτρη Ψαθά. Στο φουαγιέ των «Αργοναυτών-Κομνηνών» φιλοξενήθηκε έκθεση φωτογραφίας, με πρωταγωνιστές των έργων του (φωτ.: Facebook / Σύλλογος Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί»)

Μήνας Θεάτρου & Ελληνικού Λόγου: Οι «Αργοναύται-Κομνηνοί» φέρνουν τον Μάιο στο προσκήνιο της δημιουργίας

7 ώρες πριν
(Φωτ.: ertnews.gr)

Ο Σουγιούλ «ζωντανεύει» στον Βόλο μέσα από μεγάλο μουσικό αφιέρωμα

7 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)

Euroleague: Δεν κατάφερε το 3-0 ο Παναθηναϊκός – Τελικός με Βαλένθια την Παρασκευή

8 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI/Στέφανος Ραπάνης)

Αφρικανική σκόνη: «Κοκκινίζει» η ατμόσφαιρα από την Παρασκευή – Αναμένονται λασποβροχές

8 ώρες πριν
Έλεγχος σε οδηγό ηλεκτρικού πατινιού (φωτ.: Γραφείο Τύπου ΓΑΔΑ)

Καλλιθέα: 23χρονος με πατίνι έτρεχε με 72 χλμ/ώρα στη Συγγρού – Συνελήφθη από την Τροχαία

8 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign