pontosnews.gr
Πέμπτη, 26/05/2022
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Δυτική και Κεντρική Μακεδονία: Πού χρειάζονται αλυσίδες

Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις στην περιοχή

2/03/2022 - 11:14πμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Βασίλης Ψωμάς)

(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Βασίλης Ψωμάς)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες ή ελαστικά χιονιού.

Πιο συγκεκριμένα στην ΠΕ Γρεβενών η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό καθώς και σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες ενώ από το βράδυ της Τρίτης 1 Μαρτίου στην Εθνική Οδό Γρεβενών-Τρικάλων, από το 1ο χλμ. έως το 54ο χλμ. υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στην ΠΕ Καστοριάς, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα (Α-29) της Εγνατίας Οδού Σιάτιστα-Κρυσταλλοπηγή γίνεται χωρίς πρόβλημα. Επίσης παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων από το 25ο χλμ. έως το 51ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς-Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης).

Στην ΠΕ Κοζάνης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-29) Σιάτιστα-Κρυσταλλοπηγή, από την Σιάτιστα έως Α/Κ Αλιάκμονα καθώς και σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο γίνεται μόνο με αλυσίδες, ενώ από το βράδυ της Τρίτης 1 Μαρτίου, στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας, από το 25ο χλμ. έως το 51ο χλμ υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων.

Στην ΠΕ Φλώρινας η χιονόπτωση είναι μεγαλύτερη με περισσότερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-27) Φλώρινας-Νίκης, στην Εθνική Οδό Φλώρινας-Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής, στην Εθνική Οδό Φλώρινας-Κοζάνης, από το 1ο χλμ. έως το 34ο χλμ, στην Εθνική Οδό Φλώρινας-Αγίου Γερμανού, από το 31ο χλμ. έως το 45ο χλμ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Φλώρινας-Έδεσσας (μέσω Κέλλης), από το 22ο χλμ. έως το 35ο χλμ. καθώς και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού. Επίσης υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά οχήματα στην Εθνική Οδό Φλώρινας-Κρυσταλλοπηγής (μέσω Βίγλας), στη Εθνική Οδό Φλώρινας-Κοζάνης, από το 22ο χλμ. έως το 34ο χλμ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από την άλλη στην Κεντρική Μακεδονία κλειστές θα παραμείνουν σήμερα ορισμένες σχολικές μονάδες του δήμου Βέροιας λόγω της κακοκαιρίας. Πρόκειται για τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις τοπικές κοινότητες Ριζωμάτων, Ράχης και Τριποτάμου. Όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του δήμου Βέροιας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού δε θα λειτουργήσουν σήμερα, επίσης, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Νάουσας και τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση. Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ και τα ΚΔΑΠ.

Σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία των οχημάτων μόνο σε κάποια τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες. Στο νομό Ημαθίας αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται από το 76ο έως το 97ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Βέροιας-Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), στις επαρχιακές οδούς Βέροιας με Ξηρολίβαδο, Δάσκιο και Φυτειά, στο οδικό δίκτυο προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3/5 Πηγαδιών, στη δημοτική οδό Νάουσας-Ροδοχωρίου. Στην Πέλλα, από το 20o χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας-χιονοδρομικού κέντρου Βόρα, στο Κιλκίς, από το 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γρίβας-Λιβαδίων και στην Πιερία από το 32ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης προς το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης (φωτ.: Eurokinissi)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Τζωρτζίνας: Στο προσκήνιο το ζήτημα της εκταφής της σορού λόγω του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη

26/05/2022 - 7:45μμ
dikastiria thessalonikis 1 ck
ΕΛΛΑΔΑ

Εφετείο Θεσσαλονίκη: Ένοχος για ασέλγεια σε βάρος 10χρονου μαθητή ο καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

26/05/2022 - 5:00μμ
(Φωτ.: Instagram / anna korakaki)
ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Κορακάκη: Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής για τα όσα έζησε λόγω του εμμονικού «θαυμαστή» της

26/05/2022 - 4:13μμ
Επεισόδια μπροστά στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ (Φωτ.: Γιώργος Κωνσταντινίδης/ MotionTeam
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ένταση και πάλι στο ΑΠΘ – Τραυματίστηκε ένας φοιτητής

26/05/2022 - 2:56μμ
filesekab 477244414
ΕΛΛΑΔΑ

Στην εντατική 5χρονη που εντοπίστηκε στη θάλασσα, στο λιμάνι του Πειραιά – Συνελήφθη η μητέρα της

26/05/2022 - 9:48πμ
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς λεωφορεία σήμερα από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι η Θεσσαλονίκη

26/05/2022 - 8:55πμ
Εικόνα από το Πασαλιμάνι, στον Πειραιά (φωτ.: Αναστάσης Ναρεκιάν/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Αίθριος ο καιρός, σήμερα, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

26/05/2022 - 8:01πμ
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Μάσκες στα σχολεία: Άρση της υποχρεωτικής χρήσης από την Τετάρτη 1 Ιουνίου – Ποιες οι εξαιρέσεις

25/05/2022 - 7:44μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδα του καλλυντικού Babe Super Fluid Mattifying Sunscreen SPF50 Oil-Free 50 ml

25/05/2022 - 6:46μμ
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας αύριο στον ΟΑΣΘ – Τι ζητούν οι εργαζόμενοι

25/05/2022 - 5:07μμ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης (φωτ.: Eurokinissi)

Θάνατος Τζωρτζίνας: Στο προσκήνιο το ζήτημα της εκταφής της σορού λόγω του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη

55 λεπτά πριν
Στιγμιότυπο από τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, για το Νομοσχέδιο για το κλίμα. Στο βήμα ο Αλέξης Τσίπρας (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/ EUROKINISSI)

Εθνικός Κλιματικός Νόμος: Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην Ολομέλεια της Βουλής

2 ώρες πριν
Skaki Chess

1ος Αριστοτέλειος Αγώνας Σκακιού από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης»

2 ώρες πριν
Άποψη του κτηρίου της Επιτροπής Ποντιακών Μελετών (φωτ. αρχείου: Κώστας Τσενκελίδης)

Επιτροπή Ποντιακών Μελετών: Σαν σήμερα, το 1927, ιδρύθηκε η Κιβωτός του Πόντου

3 ώρες πριν
dikastiria thessalonikis 1 ck

Εφετείο Θεσσαλονίκη: Ένοχος για ασέλγεια σε βάρος 10χρονου μαθητή ο καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

4 ώρες πριν
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)

Η Ένωση Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού πάει στο Μουσείο Ποντιακού Ελληνισμού

4 ώρες πριν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2021 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2021 pontosnews.gr
Made by minoanDesign