pontosnews.gr
Δευτέρα, 2/11/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Αίγυπτος: Παρασημοφορήθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο

28/11/2021 - 11:19μμ
(Φωτ.: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ)

(Φωτ.: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Μια ξεχωριστή τιμητική διάκριση επιφύλαξε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, προσφέροντάς του τον Σταυρό του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου, εκφράζοντας σε κλίμα συγκίνησης την προσωπική του ευγνωμοσύνη, αλλά και όλης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής, για τους αγώνες του για τον άνθρωπο που κατέβαλε εναντίον του κορονοϊού και των πολλών θεομηνιών που έπληξαν την Ελλάδα τους τελευταίους 26 μήνες.

«Εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη μου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητροτάκη και σκεφτόμενος τη δική σας αγωνία, τις προσπάθειές σας και τα μερόνυχτα που μείνατε άγρυπνος, με το στρατό και την Πυροσβεστική, δεχτείτε σας παρακαλώ αυτό το δώρο, αυτήν την τιμητική διάκριση», είπε χαρακτηριστικά ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος, προσφέροντάς του τον Σταυρό του Αποστόλου Μάρκου.

Με τον Νίκο Χαρδαλιά να αφιερώνει αυτήν την κορυφαία τιμητική διάκριση «σε όλους αυτούς τους ανθρώπους από τα Σώματα Ασφαλείας, από τις Ένοπλες Δυνάμεις, από την Πολιτική Προστασία, που με την καθοδήγηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πάλεψαν στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε η χώρα μας, λόγω του αόρατου εχθρού της πανδημίας αλλά και τις θεομηνίες που ήταν τόσες πολλές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», όπως τόνισε. Παράλληλα, διαβεβαίωσε τον Προκαθήμενο του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου ότι η παρουσία του στην Αλεξάνδρεια «αποδεικνύει τον μεγάλο σεβασμό, την αμέριστη συμπαράσταση και τα αισθήματα ειλικρινούς αγάπης που τρέφουν προς το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η ελληνική πολιτεία και σύσσωμος ο ελληνικός λαός για το Παλαίφατο Πατριαρχείο και το ποίμνιό του, καθώς επίσης και για την ιστορικότατη Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φίλης αιγυπτιακής κοινωνίας»

«Η ελληνική πολιτεία παραμένει σταθερός αρωγός και συμπαραστάτης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας για το ιεραποστολικό, κοινωνικό, ανθρωπιστικό και εκπαιδευτικό έργο σε πολύ δύσκολες συνθήκες», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ευχόμενος όπως η Αλεξανδρινή Εκκλησία παραμείνει Φάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και ως γέφυρα επικοινωνίας των πολιτισμών». «Η ελληνική πολιτεία παρακολουθεί με σεβασμό το έργο σας και σε οτιδήποτε χρειαστεί το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, θα προσπαθήσουμε να είμαστε άμεσοι και αποτελεσματικοί».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026   (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Οι αυθαίρετες διεκδικήσεις δεν ανατρέπουν τους εθνικούς σχεδιασμούς

2/11/2026 - 1:03μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θάνος Πλεύρης: Στόχος εμπρηστικής επίθεσης με γκαζάκια το πολιτικό γραφείο του στο Κολωνάκι

1/11/2026 - 9:30πμ
Συζήτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον επικεφαλής του International Institute for Strategic Studies, Μπάστιαν Γκίγκριχ (φωτ.: EUROKINISSI / Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η εμπορική ναυτιλία δεν πρέπει να γίνεται όμηρος γεωπολιτικών αντιπαραθέσεων

31/10/2026 - 12:18μμ
(Φωτ.: pixabay.com/el/users/wokandapix-614097)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μισθολογική διαφάνεια και ίση αμοιβή: Τι αλλάζει για εργοδότες και εργαζομένους από την 1η Νοεμβρίου 2026

31/10/2026 - 11:03πμ
Στιγμιότυπο από την αίθουσα όπου διεξήχθη η ανοιχτή συζήτηση υψηλού επιπέδου της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου Ασφαλείας, στον ΟΗΕ (φωτ.: Δημήτρης Παπαμήτσος/ Γρ. Τύπου Πρωθυπουργου/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Διπλωματική αντιπαράθεση Ελλάδας-Τουρκίας στον ΟΗΕ

30/10/2026 - 8:33πμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ο Μητσοτάκης για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Είναι παράνομο, αυθαίρετο και αντιβαίνει στην ίδια τη γεωγραφία»

29/10/2026 - 6:37μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Εντός Νοεμβρίου η συζήτηση για Εξεταστική Επιτροπή σχετικά με τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους

29/10/2026 - 1:41μμ
(Φωτ.: Γραφείο Τύπου πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις ΗΠΑ για συζήτηση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

29/10/2026 - 8:32πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Υπουργείο Εξωτερικών / Μάριος Αϋφαντής)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινή δήλωση των «έξι» στον ΟΗΕ: «Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Παραβιάζει τη γεωγραφική πραγματικότητα»

26/10/2026 - 10:31μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αθήνα προς την Άγκυρα για τη Θράκη: «Υποκριτικό να παραδίδει η Τουρκία μαθήματα θρησκευτικής ελευθερίας»

24/10/2026 - 11:32μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γενική άποψη του μνημείου Reşitharmanyeri και της διαμορφωμένης πρόσβασης προς τον ταφικό θάλαμο (πηγή: H. M. Özgen / Cedrus XIV)

Αδραμύττιο: Ο τάφος 2.400 ετών με τις τρεις πέτρινες κλίνες

14 λεπτά πριν
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης κάνει δηλώσεις μετά την κατάθεσή του για τα στημένα στο μπάσκετ. Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI)

Γιαννάκης: Κατάθεση για τους «στημένους» αγώνες – «Να θωρακίσουμε το ελληνικό μπάσκετ»

37 λεπτά πριν
Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026   (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Οι αυθαίρετες διεκδικήσεις δεν ανατρέπουν τους εθνικούς σχεδιασμούς

1 ώρα πριν
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ (φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)

Κατερίνη: Έφοδος των «αδιάφθορων» στην Πολεοδομία – Πληροφορίες για συλλήψεις

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EPA / Yannis Kolesidis)

Η Σάκκαρη στον β’ γύρο του τουρνουά στο Χονγκ Κονγκ

2 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI)

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Καταθέτει στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης για την υπόθεση των στημένων αγώνων

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV