pontosnews.gr
Τρίτη, 4/08/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Άστατος καιρός το Σάββατο, με θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο

Η αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ

24/07/2021 - 8:11πμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία το Σάββατο η ΕΜΥ προβλέπει σταδιακά τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο στα ηπειρωτικά ορεινά τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά την ημέρα έως 8 μποφόρ.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις λίγες κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές και από τις προμεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Στη Μακεδονία παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές αρχικά στην κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις προμεσημβρινές ώρες με βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί και το βράδυ έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς και στη δυτική Μακεδονία από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Σε Ήπειρο, νησιά Ιονίου, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 33 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Σε ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 5 στα ανατολικά τοπικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο 26χρονος Αφγανός σε καρέ από το βίντεο, να κουβαλά τη βαλίτσα που περιείχε τη σορό της Βρετανίδας (πηγή: Glomex)
ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Το βίντεο με τη βαλίτσα και η διαδρομή του 26χρονου πυγμάχου, από τη Λέσβο

4/08/2026 - 2:57μμ
Το ένα από τα δύο Bell που κατέπεσε 
στην περιοχή της Ψάθας. Κυριακή 2 Αυγούστου 2026 (πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Ψάθα: Συνελήφθη αδελφός αντιδημάρχου – Προσέκρουσε στα συντρίμμια του ελικοπτέρου

4/08/2026 - 12:32μμ
Συνάδελφοι του 52χρονου έξω από τα δικαστήρια στο Ρέθυμνο, Τρίτη 4 Αυγούστου 2026 (φωτ.: goodnet.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Στον ανακριτή ο υπεύθυνος συντήρησης του ΔΕΔΔΗΕ για τη φονική φωτιά

4/08/2026 - 12:08μμ
Καμένη δασική έκταση την επόμενη μέρα της πυρκαγιάς που έκαψε την παραθαλάσσια περιοχή του Πόρτο Γερμενό, περίπου 63 χιλιόμετρα δυτικά της Αθήνας. Δευτέρα 3 Αυγούστου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Κολεσίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά στη Δυτική Αττική: Βελτιωμένη η εικόνα – Μάχη με τις εστίες στην Ψάθα

4/08/2026 - 11:44πμ
Kite surf σε παραλία της Λάρισας (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Στους 37 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα με ανέμους έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

4/08/2026 - 8:34πμ
Για 5η ημέρα συνεχίζεται η μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τη Βοιωτία και επεκτάθηκε στην Αττική. Τρίτη 4 Αυγούστου 2026  (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Δυτική Αττική: Μάχη σε τρία σημεία – Πάνω από 130.000 στρέμματα η πληγείσα έκταση

4/08/2026 - 8:10πμ
Άποψη της Σίβηρης στη Χαλκιδική (φωτ.: halkidikitravel.com)
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Ακατάλληλο το νερό στη Σίβηρη λόγω μικροβιολογικής επιβάρυνσης

4/08/2026 - 12:37πμ
Για 4η ημέρα συνεχίζεται η μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από την Βοιωτία και επεκτάθηκε και στην Αττική (φωτ.: Μιχάλης Καραγιάννης / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Τιτάνια μάχη με 34 εναέρια μέσα στη δυτική Αττική και τέσσερις συλλήψεις για εμπρησμούς

4/08/2026 - 12:15πμ
(Πηγή: anatolinet.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Η φράουλα συνδέει το Μέγα Ρεύμα του Βοσπόρου με τη Μανωλάδα Ηλείας

3/08/2026 - 10:58μμ
(Φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε απορρίμματα και χαμηλή βλάστηση στον Βοτανικό

3/08/2026 - 10:08μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο 26χρονος Αφγανός σε καρέ από το βίντεο, να κουβαλά τη βαλίτσα που περιείχε τη σορό της Βρετανίδας (πηγή: Glomex)

Κυψέλη: Το βίντεο με τη βαλίτσα και η διαδρομή του 26χρονου πυγμάχου, από τη Λέσβο

9 λεπτά πριν
(Φωτ.: αρχείο EUROKINISSI / Αλέξανδρος Ζωντανός)

Στα σκαριά δομικές αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Πώς θα υπολογίζεται από το 2027

33 λεπτά πριν
Το υπό σημαία Λιβερίας «Minoan Pioneer», ελληνικής διαχείρισης (πηγή: marinetraffic.com)

Στενά του Ορμούζ: Πλήγμα σε πλοίο ελληνικής διαχείρισης – Αγνοείται ναυτικός

57 λεπτά πριν
Ο Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί με τον δικηγόρο του Γιώργο Τσαούση. Δευτέρα 3 Αυγούστου 2026 (φωτ.: Facebook / George Tsaousis)

Γιαϊλαλί: Ο δικηγόρος του καταγγέλλει νέα «εφεύρεση» με επίκληση απορρήτου

1 ώρα πριν
Ισραηλινό άρμα μάχης στη Ζαουτάρ αλ-Σαρκίγια, όπως φαίνεται από τη Ζαουτάρ αλ-Γκαρμπίγια, στην περιφέρεια Ναμπατίγια του νότιου Λιβάνου. 31 Ιουλίου 2026 (φωτ.: EPA / Stringer)

Λίβανος-Ισραήλ: Η ειρήνη περνά από τα όπλα της Χεζμπολάχ – Νέες συνομιλίες στη Ρώμη

2 ώρες πριν
Το περίπτερο της ελληνικής κοινότητας του Γκελεντζίκ (φωτ.: rusgreek.ru)

Ρωσία: Οι Έλληνες του Γκελεντζίκ τίμησαν τα 190 χρόνια της Καμπαρντίνκα

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign