pontosnews.gr
Σάββατο, 27/09/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή – Πού θα βρέξει

Η αναλυτική πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

7/03/2021 - 8:08πμ
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Από το μεσημέρι τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στα δυτικά.

Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια κατά 4 με 5 βαθμούς. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το πρωί στα ανατολικά και τα βόρεια. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και στη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά το πρωί 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Ήπειρο, νησιά Ιονίου, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το πρωί στις Κυκλάδες και μετά το μεσημέρι στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωί στα βόρεια και μετά το μεσημέρι αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Σε επιφυλακή δυτική Ελλάδα και Ιόνιο για την επερχόμενη κακοκαιρία – Μήνυμα 112 στους κατοίκους

27/09/2025 - 8:31μμ
Κλειστό θα παραμείνει για ορισμένες ώρες το μετρό της Αθήνας την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου (φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 1ης Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

27/09/2025 - 5:15μμ
(Φωτ.: Pixabay / Thorsten Frenzel)
ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από αργά το βράδυ στα δυτικά – Τι πρέπει να προσέχουμε

27/09/2025 - 4:39μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Δουλειές με φούντες για την Τροχαία Θεσσαλονίκης: 13χρονη οδηγούσε κλεμμένο μοτοποδήλατο – 37χρονος οδηγός προκάλεσε ζημιές σε 8 οχήματα

27/09/2025 - 1:24μμ
(Φωτ.: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - Γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση παραγωγής και διακίνησης ναρκωτικών – Δρούσε σε Αττική και Αρκαδία

27/09/2025 - 12:26μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Μεταμόρφωση: Τέσσερις τραυματίες μετά από άγρια συμπλοκή 20 ατόμων – Υποψία οπαδικής βίας

27/09/2025 - 9:06πμ
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)
ΕΛΛΑΔΑ

Με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας κλείνει η εβδομάδα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο

27/09/2025 - 8:08πμ
(Πηγή: gein.noa.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός στην Εύβοια: Αισθητή και στην Αθήνα δόνηση 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ

27/09/2025 - 1:21πμ
(Φωτ.: ΟΠΑΠ)
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα εξόρμηση του Μάκη στη νυχτερινή Αθήνα – Σε ποια μαγαζιά πήγε και κέρασε τους θαμώνες φαγητό και ποτό

26/09/2025 - 4:24μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Δεκτό το αίτημα του Πάνου Ρούτσι για εκταφή του γιου του – Εκδόθηκε εισαγγελική παραγγελία

26/09/2025 - 3:55μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παλαιστίνιες με τα παιδιά τους διασχίζουν τα βόρεια τμήματα της Γάζας προς το νότο, σε μια προσπάθεια να γλιτώσουν από τα ισραηλινά πλήγματα (φωτ.: EPA/Mohammed Saber)

Η Χαμάς λέει ότι δεν έλαβε κανένα σχέδιο από τον Τραμπ για εκεχειρία στη Γάζα

4 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Ματθαίος)

Super League: Ο Τσικίνιο έσωσε τον Ολυμπιακό – Ο Πανσερραϊκός φρέναρε τον Άρη

33 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Klodian Lato)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Super Cup!

1 ώρα πριν
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση της Ομογένειας (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος)

ΗΠΑ: Τιμή σε διακεκριμένους ομογενείς για την προσφορά τους από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

2 ώρες πριν
Σύρος αντάρτης πατά πάνω σε φωτογραφία του Μπασάρ αλ Άσαντ που βρισκόταν σε γραφείο στη διαβόητη φυλακή Σεντνάγια της Δαμασκού (φωτ.: EPA / Bilal al Hammoud)

Συρία: Ένταλμα σύλληψης εις βάρος του έκπτωτου ηγέτη Μπασάρ αλ Άσαντ

2 ώρες πριν
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ μιλά στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών (φωτ.: EPA/Sarah Yenesel)

Λαβρόφ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ: Αποφασιστική απάντηση σε οποιαδήποτε επίθεση εναντίον μας

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign