pontosnews.gr
Σάββατο, 30/05/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Μετά τα χιόνια, παγετός – Η εξέλιξη του καιρού σήμερα

Πρόβλεψη ακόμα και για -20 βαθμούς ελάχιστη θερμοκρασία

17/02/2021 - 8:15πμ
(Φωτ,: EPA / Balazs Mohai)

(Φωτ,: EPA / Balazs Mohai)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Στα ανατολικά και τα νότια τοπικές χιονοπτώσεις που μέχρι το μεσημέρι θα περιοριστούν στην Κρήτη και βαθμιαία θα εξασθενήσουν, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Στη δυτική και βόρεια χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 8 με 9 και τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά έως 10 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά, τα κεντρικά και τη Μακεδονία η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά, ωστόσο θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα και θα σημειωθεί παγετός, στα κεντρικά και βόρεια ισχυρός.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά τις πρωινές ώρες και βελτίωση το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ, στρεφόμενοι προς το μεσημέρι σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -1 έως 7 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά αίθριος καιρός, από τις απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τις πρωινές και κυρίως τις βραδινές ώρες η ορατότητα στη Μακεδονία θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -12 έως 7 και στη δυτική Μακεδονία από -20 έως 1 βαθμό Κελσίου.

Σε Ήπειρο, νησιά Ιονίου, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -5 έως 11 και στην Ήπειρο από -13 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία γενικά αίθριος καιρός. Σε Εύβοια, ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με χιονοπτώσεις στα ανατολικά τμήματα της ανατολικής Στερεάς και την Εύβοια τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 6 με 7, στα ανατολικά και τα νότια 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από -3 έως 9 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στην Κρήτη, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι 8 με 9 και στα ανατολικά τοπικά 10 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιότερα νησιά και μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά, και σταδιακή βελτίωση μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι στα βόρεια βόρειοι 6 με 7 και από το μεσημέρι 4 με 5 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 8 με 9 και τις πρωινές ώρες τοπικά 10 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από -2 έως 6 βαθμούς.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση «Θερισμός»: Το «ελληνικό FBI» ξεριζώνει τη μαφία των αγροτικών επιδοτήσεων

30/05/2026 - 5:27μμ
(Φωτ. αρχείου: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη)
ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης – Της απέσπασαν χρήματα, λίρες και κοσμήματα συνολικής αξίας 50.000 ευρώ

30/05/2026 - 3:50μμ
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Εύοσμος: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο 67χρονου στον πρώην σύντροφο της κόρης του

30/05/2026 - 12:45μμ
Αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙΑΣ» (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Με μαχαίρια, χιλιάδες ευρώ και παράνομα όπλα κυκλοφορούσε αστυνομικός που συνελήφθη στη Βουλιαγμένης

30/05/2026 - 12:17μμ
(Φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Πρεμιέρα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ με «κυνήγι ονείρων» σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο

30/05/2026 - 11:26πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι οι πρώτοι 12 κατηγορούμενοι για παράνομες επιδοτήσεις στην Κρήτη

30/05/2026 - 11:01πμ
(Φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα πρόστιμα στα ΜΜΜ: Έως και 100 ευρώ για τους παραβάτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

30/05/2026 - 9:46πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κόρινθος: Τρεις τραυματίες από έκρηξη σε εργοστάσιο ανακύκλωσης

30/05/2026 - 8:33πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Με ευχάριστο καιρό ξεκινά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

30/05/2026 - 8:09πμ
O Αλί Χαμενεΐ (φωτ.: EPA / Γραφείο Τύπου του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν)
ΕΛΛΑΔΑ

Ιράν: Οι Αρχές σχεδιάζουν την κηδεία του Αλί Χαμενεΐ, τρεις μήνες μετά το θάνατό του

29/05/2026 - 11:58μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Ματθαίος)

Πρωταθλητής για 14η σερί χρονιά ο Ολυμπιακός στο πόλο

9 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)

Greek Basketball League: Και τώρα οι δυο τους – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πέρασαν στους τελικούς

36 λεπτά πριν
(Φωτ.: facebook/ Κωνσταντινούπολη: Η Πόλη των πόλεων / Δώρα Ανδραλή)

Άλωση της Κωνσταντινούπολης: Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου τίμησε και φέτος τη μαύρη επέτειο της αποφράδας ημέρας

1 ώρα πριν

Αδελφότης Ποντίων «Η Παναγία Γουμερά»: Η Καλλιθέα υποδέχεται την εικόνα και τα ιερά κειμήλια του Πόντου

2 ώρες πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ορέστης Παναγιώτου)

e- ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ: Όλα τα επιδόματα που θα καταβληθούν έως τις 5 Ιουνίου

2 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)

Επιχείρηση «Θερισμός»: Το «ελληνικό FBI» ξεριζώνει τη μαφία των αγροτικών επιδοτήσεων

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign