Απανθρακωμένος μέσα σε διαμέρισμα στη Λ. Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ένας 87χρονος άνδρας, ενώ η 81χρονη γυναίκα του και ο γιος τους διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα.
Η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση στις 7:20 για φωτιά σε διαμέρισμα ορόφου – για την κατάσβεση επιχείρησαν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα.
Την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η οποία αναζήτησε τον άλλον γιο του ηλικιωμένου ζευγαριού, που συνελήφθη στην Καλαμαριά.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 45χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, εμπρησμού και παράβασης του νόμου περί όπλων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, έπειτα από διαπληκτισμό με τον 87χρονο έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα της οικογένειας και τράπηκε σε φυγή.
















