Με ένα εκτενές άρθρο στο οποίο εξυμνεί το φαγητό αλλά και το απαράμιλλο σκηνικό του φυσικού τοπίου του νησιού, η βρετανική εφημερίδα The Guardian αναδεικνύει τον γαστρονομικό πλούτο της Μήλου.
Η αρθρογράφος Αμάντα Δαρδάνη, που επισκέφτηκε το νησί, γράφει για τις γεύσεις που συνάντησε σε όλα τα εστιατόρια που επισκέφτηκε, τα οποία, όπως αναφέρει, «μαγειρεύουν χρησιμοποιώντας φρέσκιες πρώτες ύλες, ενώ οι τιμές είναι λογικές».
Στο κείμενο γίνεται ειδική αναφορά και στους γεωλογικούς σχηματισμούς του κυκλαδίτικου νησιού, το οποίο απαριθμεί πάνω από εβδομήντα παραλίες. Η αρθρογράφος περιγράφει την ομορφιά του Σαρακήνικου, για το οποίο μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η εικόνα του μοιάζει σαν να έχει υποστεί επεξεργασία με το photoshop».
- Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΚΑΧ.
















