Ένας άνδρας σερβικής καταγωγής που κρατούσε μαχαίρι εισέβαλε το πρωί στον χώρο της πρεσβείας της Σερβίας στην Αθήνα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό συνέβη στις 09:30 το πρωί, όταν ο άνδρας πήδηξε την περίφραξη της πρεσβείας, που βρίσκεται στη Βας. Σοφίας 106 στο ύψος της πλατείας Μαβίλη, και κατευθύνθηκε προς το εσωτερικό της.
Την αστυνομία ειδοποίησε φρουρός της πρεσβείας, στην οποία έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις και διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ, που κατάφερε τελικά να πείσει τον άνδρα να αφήσει το μαχαίρι και να παραδοθεί. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ.
Η περιοχή γύρω από την πρεσβεία αποκλείστηκε από τις δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ ο άνδρας έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ.
















