Πλήθος πιστοί προσήλθαν την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στα κοιμητήρια Ευόσμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παρευρεθούν στον καθιερωμένο Εσπερινό προς τιμήν των Αγίων. Στο ναό φυλάσσεται αντίγραφο της εικόνας και κάθε χρόνο τελούνται δοξολογίες στη χάρη Τους.
Εκεί βρέθηκαν και μέλη της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης.
Μέλη όλων των ηλικιών της Ένωσης έδωσαν το παρών στις θρησκευτικές εκδηλώσεις φορώντας τις ποντιακές τους φορεσιές. Μάλιστα δύο άντρες του συλλόγου σήκωσαν στα χέρια τους την εικόνα κατά τη διάρκεια της περιφοράς της στο χώρο των κοιμητηρίων.
Για το εγγύς μέλλον το ΔΣ της Ένωσης έχει διοργανώσει ομαδική εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 13:00, στο Πνευματικό Κέντρο «Χρύσανθος Θεοδωρίδης» (Πολίχνη).
- Φωτογραφίες: Ένωση Ποντίων Πολίχνης.
















