Μια κάθετη μονάδα που παράγει, επεξεργάζεται, συσκευάζει και διαθέτει γκουρμέ ελληνικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, όπως καπνιστή πέστροφα, καπνιστός σολωμός, καπνιστός οξύρρυγχος και χαβιάρι σολωμού «κρύβεται» στους πρόποδες του Ταϋγέτου.
Η G-fish του Πόντιου επιχειρηματία Γιάννη Γεροντίδη στο Καστόρι Λακωνίας είναι μία από τις πρώτες μονάδες παραγωγής πέστροφας και σολομού στην Ελλάδα.
Ξεκίνησε το 1969 από τον πατέρα και τον παππού του Γ. Γεροντίδη, οι οποίοι «ανακάλυψαν» τα πεντακάθαρα πηγαία νερά του Αγίου Μάμμα και την μοναδική ενέργεια του Ταϋγέτου, δημιουργώντας αυτήν την ιδιαίτερη μονάδα που έχει πλέον παρουσία σχεδόν 50 χρόνων στο χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας.
Ο Γιάννης Γεροντίδης έχει πάρει πολλά βραβεία για τη δουλειά του. Ωστόσο, ξεχωρίζει η στιγμή που εμφανίζεται σε μια σκηνή της φημισμένης ταινίας «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», όπου υποδύεται –τι άλλο;– έναν παραγωγό που επεξεργάζεται το χαβιάρι στα μάτια του πρωταγωνιστή. Δείτε και ακούστε στο βίντεο (της livemedia) τον ιδρυτή της G-fish να μιλά για την πορεία της επιχείρησης και να παρουσιάζει τα προϊόντα της.