Νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται για σήμερα με τον καιρό να παρουσιάζει βελτίωση, σταδιακά, από το βράδυ. Οι άνεμοι θα κοπάσουν, καθώς θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, πρόσκαιρα στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ, ενώ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις βραδινές ώρες.
Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:
Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία έως 5 μποφόρ. Βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά και νοτιά βορειοδυτικοί 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Σε νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.