Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν χθες μέλη του Συλλόγου Ποντίων Ν. Αιτωλοακαρνανίας «Δ. Ψαθάς» στον δήμαρχο Αγρινίου Γεώργιο Παπαναστασίου.
Εκτός από τις ευχές του έδωσαν κι ένα συμβολικό δώρο: ένα γούρι-κλειδί.
Και τι του ευχήθηκαν; Να ξεκλειδώνει όλες τις πόρτες για το καλό της πόλης!
- Τις φωτογραφίες παραχώρησε στο pontos-news.gr ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Αιτωλοακαρνανίας «Δ. Ψαθάς» για τις ανάγκες του άρθρου.


![Απρίλιος. Μικρογραφία του μήνα από το χειρόγραφο Τυπικό της Μονής του Αγίου Ευγενίου Τραπεζούντας [1346]. Μητροπολίτου Τραπεζούντος Χρύσανθου, «Η Εκκλησία Τραπεζούντος». Από το Αρχείον Πόντου, του 1933 (πηγή: Επιτροπή Ποντιακών Μελετών)](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2026/03/aprilios-cvr-360x180.jpg)










![Απρίλιος. Μικρογραφία του μήνα από το χειρόγραφο Τυπικό της Μονής του Αγίου Ευγενίου Τραπεζούντας [1346]. Μητροπολίτου Τραπεζούντος Χρύσανθου, «Η Εκκλησία Τραπεζούντος». Από το Αρχείον Πόντου, του 1933 (πηγή: Επιτροπή Ποντιακών Μελετών)](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2026/03/aprilios-cvr-120x86.jpg)


