pontosnews.gr
Κυριακή, 11/01/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Τσίπρας: Η Apivita είναι ό,τι η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο

4/09/2017 - 2:52μμ
Τσίπρας: Η Apivita είναι ό,τι η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Στην εταιρεία φυσικών καλλυντικών Apivita βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεών του σε επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις. Αναφερόμενος στο στρατηγικό σχέδιο ολοκληρωμένης ανάπτυξης αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τόνισε ότι η εταιρεία κατάφερε να μεγαλουργήσει στην ελληνική και διεθνή αγορά «με μια διαφορετική φιλοσοφία όχι μόνο στον τρόπο οργάνωσης παραγωγής αλλά στην ουσία της παραγωγής».

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα για τη… Μπαρτσελόνα, καθώς η Apivita πλέον ανήκει στην ισπανική Puig: «Ό,τι είναι η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο, είναι η Apivita για τα προϊόντα της».

Ο πρωθυπουργός εξήγησε ότι επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα παραγωγικό μοντέλο συμβατό με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, «που θα πολλαπλασιάζει την προστιθέμενη αξία, θα επικεντρώνει στη βελτίωση της ποιότητας του προϊόντος, μέσα από την έρευνα και την καινοτομία». Και πρόσθεσε ότι «αυτό το παραγωγικό μοντέλο επιπλέον θα έχει συστατικό του στοιχείο τον απόλυτο σεβασμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων, οι οποίοι είναι ο σημαντικότερος κρίκος στην αλυσίδα παραγωγής».


(Φωτ.: Facebook / Alexis Tsipras)

Η υπεύθυνη βοτάνων της εταιρείας Ειρήνη Βαλλιανάτου ανέλαβε να ξεναγήσει τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος άκουσε με ενδιαφέρον ότι το εργοστάσιο της Apivita διαθέτει συλλογή από σπάνια και απειλούμενα φυτά της ελληνικής χλωρίδας, αλλά και τράπεζα σπόρων. «Το σημαντικότερο συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας είναι η ελληνική φύση, που παρείχε τη δυνατότητα στους παππούδες μας, σε εμάς, αλλά και στο μέλλον στα παιδιά μας να γεύονται αυτά τα ασύγκριτα σε ποιοτικό επίπεδο προϊόντα, αλλά και να τα αξιοποιήσουμε και να δημιουργήσουμε ένα νέο παραγωγικό πλαίσιο που θα δώσει δυναμική στην ελληνική οικονομία», σημείωσε.


(Φωτ.: Facebook / Alexis Tsipras)

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα σε δυο-τρία χρόνια θα έχουν πολλαπλασιαστεί οι καλλιεργούμενες εκτάσεις ώστε να καλύπτεται με επάρκεια η εγχώρια και διεθνής ζήτηση σε όλες τις μορφές, και να εξασφαλίζεται ένα σημαντικό εισόδημα στους παραγωγούς, «επιτρέποντας τη δημιουργία μεταποιητικών και εμπορικών επιχειρήσεων και ενθαρρύνοντας τη δημιουργία clusters, διασφαλίζοντας σταθερές θέσεις εργασίας».

Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στην Apivita συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΔΣ Νίκο Κουτσιανά και τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του Ομίλου Puig Μανουέλ Πουίτζ.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση των ευρωπαίων υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης στις Βρυξέλλες για τη συμφωνία Mercosur (φωτ.: EPA/Olivier Hoslet)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμφωνία ΕΕ-Mercosur: Δίχτυ προστασίας για 21 ελληνικά ΠΟΠ προϊόντα – Νέες προοπτικές για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις «βλέπει» η κυβέρνηση

9/01/2026 - 10:58μμ
(Φωτ.: minedu.gov.gr)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διδυμότειχο: Ορκίστηκε ο νέος μουφτής Εμίν Σερίφ

9/01/2026 - 4:59μμ
Ο Παύλος Ασλανίδης σε εκδήλωση για τα Τέμπη (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: Ασλανίδης κατά Καρυστιανού για το νέο κόμμα – «Κανείς δεν είναι μαζί της»

7/01/2026 - 8:10μμ
(Φωτ. αρχείου:  EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Εκτός ευρωομάδας ο Νικόλας Φαραντούρης – «Δεν δεσμεύεται ξεκάθαρα ότι θα εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους του κόμματος»

7/01/2026 - 2:49μμ
Στο μπλόκο των αγροτών στο Άργος (φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Ανακοινώσεις την Τετάρτη από την κυβέρνηση, πριν από το 48ωρο μπλακ άουτ

5/01/2026 - 1:53μμ
(Φωτ.: Δημήτρης Παπαμήτσος / Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κοινή διακήρυξη Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ μετά την τριμερή της Ιερουσαλήμ

23/12/2025 - 9:06πμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ (φωτ.: Δημήτρης Παπαμήτσος / Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Στρατηγική η σχέση Ελλάδας, Ισραήλ, Κύπρου για την ασφάλεια της Ανατολικής Μεσογείου – Σημαντικός παίκτης στα ενεργειακά η Ελλάδα

22/12/2025 - 9:35μμ
Συνάντηση Αμπάς-Μητσοτάκη στη Ραμάλα, 22 Δεκεμβρίου 2025 (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρόλο-γέφυρα στη Μέση Ανατολή διεκδικεί η Ελλάδα – Στη Ραμάλα ο Μητσοτάκης

22/12/2025 - 3:08μμ
Από αριστερά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπενιαμίν Νετανιάχου (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ιερουσαλήμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης για στρατηγικές επαφές γεωπολιτικής σημασίας

20/12/2025 - 8:58μμ
Ο Νίκος Παππάς σε συνεδρίαση για την ευρωπαϊκή στρατηγική για τους νέους και τις νέες (φωτ.: Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς για το επεισόδιο στο Στρασβούργο: «Ξέφυγα και ζητώ συγγνώμη» – Τι λέει για τον δημοσιογράφο

19/12/2025 - 4:46μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)

Super League: Ο Άρης έριξε την ΑΕΚ από την κορυφή – Νίκες για Παναθηναϊκό, Λεβαδειακό, ΟΦΗ

20 λεπτά πριν
(Φωτ.: EPA / Andrej Cukic)

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο: Σαρωτική στην πρεμιέρα η Εθνική

52 λεπτά πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Ραφαήλ Γεωργιάδης)

ΚΥΣΕΑ: Τοποθετήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

1 ώρα πριν
Στο φουαγιέ του ΣΕΦ, η Ένωση Ποντίων Περιστερίου (φωτ.: Facebook / Ένωση Ποντίων Περιστερίου)

Η Ένωση Ποντίων Περιστερίου έφερε τον Πόντο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

2 ώρες πριν
Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από βίντεο με σούζες που είχαν ανεβάσει οι συλληφθέντες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (φωτ.: glomex)

Αθήνα: Χειροπέδες σε τρεις οδηγούς μηχανών που έκαναν σούζες – Ο ένας δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Τάκης Βαμβακίδης: Η διπλή δυναμική επιστροφή στο σανίδι, με Καραγκιόζη και «Ροδάφ’νον»

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign