pontosnews.gr
Τετάρτη, 15/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Το παρασκήνιο της απόλυσης του αρχηγού του FBI Τζέιμς Κόμεϊ

10/05/2017 - 1:07μμ
Το παρασκήνιο της απόλυσης του αρχηγού του FBI Τζέιμς Κόμεϊ
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Μόνο ως βόμβα μεγατόνων μπορεί να χαρακτηριστεί η αιφνιδιαστική απόλυση του επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) Τζέιμς Κόμεϊ, παρά το ότι ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της υπηρεσίας βρισκόταν στο στόχαστρο Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων εδώ και καιρό με αφορμή την  υπόθεση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Χίλαρι Κλίντον. Η απόλυση έγινε με σχετική επιστολή από τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ προς τον Τζέιμς Κόμεϊ.

«Παρότι εκτιμώ ιδιαίτερα την ενημέρωσή μου από εσάς τρεις ξεχωριστές φορές ότι δεν υπόκειμαι σε έρευνα, συμφωνώ με την κρίση του υπουργείου Δικαιοσύνης ότι δεν είστε σε θέση να ηγηθείτε αποτελεσματικά της Υπηρεσίας» σημειώνει ο Αμερικανός πρόεδρος.

Όπως εξήγησε ο Τραμπ, η απόφασή του βασίστηκε σε εισήγηση του γενικού εισαγγελέα των ΗΠΑ Τζεφ Σέσιονς. «Είναι απαραίτητο να βρούμε νέα ηγεσία για το FBI που να επαναφέρει τη δημόσια εμπιστοσύνη και πίστη στη ζωτικής σημασίας αποστολής του, της επιβολής του νόμου», τόνισε ο Τραμπ στην επιστολή.


Στιγμιότυπο από παλιότερη συνάντηση του Τραμπ με τον Κόμεϊ στον Λευκό Οίκο (φωτ.: businessinsider.com)

Τι προηγήθηκε της αποπομπής
Η αιφνιδιαστική αποπομπή του διευθυντή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ερευνών των ΗΠΑ έγινε σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις ανεξάρτητες έρευνες για τη διερεύνηση ενδεχόμενων επαφών στελεχών της προεκλογικής του εκστρατείας με τη Ρωσία. Παράλληλα, ο Κόμεϊ είχε χειριστεί και την έρευνα για τη διαχείριση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Χίλαρι Κλίντον από ιδιωτικό διαμετακομιστή, κατά την περίοδο που η ίδια υπηρετούσε στο αμερικανικό υπουργείο των Εξωτερικών. Τα γενονότα-σταθμοί της αποπομπής είναι τα εξής:

5 Ιουλίου 2016
Ο Κόμι ανακοίνωσε ότι δε θα ζητήσει την άσκηση ποινικής δίωξης κατά της προεδρικής υποψηφίου των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον για την υπόθεση της διαχείρισης με ιδιωτικά μέσα των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της, όταν η ίδια υπηρετούσε στο αμερικανικό ΥΠΕΞ. Ωστόσο, το FBI είχε καταλογίσει «αμέλεια» στην Κλίντον για την «απροσεξία» της στη διαχείριση διαβαθμισμένων πληροφοριών του αμερικανικού υπουργείου των Εξωτερικών.

Την ίδια ημέρα, ο Τραμπ επιτέθηκε στον Κόμι μέσω ανάρτησης του, στο Twitter χαρακτηρίζοντας την απόφασή του παράδειγμα για το «διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα» στις ΗΠΑ. «Είναι άδικο, άδικο! Κακή κρίση,» έγραφε ο Τραμπ στο Twitter.

28 Οκτωβρίου 2016
Καθώς παραμένει χρονικό διάστημα λιγότερο των δύο εβδομάδων από τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, ο Κόμεϊ ανακοίνωσε σε επιστολή προς το Κογκρέσο ότι το FBI πληροφορήθηκε την ύπαρξη ηλεκτρονικών μηνυμάτων τα οποία σχετίζονται με την έρευνα που είχε διεξαχθεί για την Κλίντον και τα οποία θα διερευνηθούν για το ενδεχόμενο να περιείχαν απόρρητες πληροφορίες. Η ξαφνική απόφαση για την ενεργοποίηση της έρευνας κατά της Κλίντον, πραγματοποίησε εκνευρισμό στους Δημοκρατικούς, οι οποίοι εκτίμησαν ότι η ανακοίνωση για την έναρξη της έρευνας θα επηρεάσει την κρίση των ψηφοφόρων στις 8 Νοεμβρίου, πλήττοντας άμεσα τις πιθανότητες προεδρικής εκλογής της Κλίντον.

31 Οκτωβρίου 2016
Στην διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας στο Μίσιγκαν ο Τραμπ πανηγύρισε για την επανέναρξη της έρευνας κατά της Κλίντον, την οποία πλέον χαρακτήριζε «διεφθαρμένη Χίλαρι.» «Είναι τόσο κακό, αυτό που συνέβη από την αρχή, ώστε απαιτούνταν πραγματικά κότσια από τον Κόμεϊ για να κάνει την κίνηση και ν’ αρχίσει η έρευνα, με δεδομένες τις αντιδράσεις καθώς προσπαθούν να την προστατέψουν από την άσκηση ποινικής δίωξης,» είχε δηλώσει ο Τραμπ.


Αντίγραφο της απόλυσης του Τζέιμς Κόμεϊ με την υπογραφή του Ντόναλντ Τραμπ (φωτ.: EPA / Shawn Thew)

22 Ιανουαρίου 2017
Δύο ημέρες μετά την ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων του, ο Τραμπ παραβρέθηκε σε μία εκδήλωση στον Λευκό Οίκο και είδε τον Κόμεϊ στο ακροατήριο. Τον φώναξε κι εκείνος σηκώθηκε. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν χειραψία και σχεδόν αγκαλιάστηκαν. «Είναι πιο διάσημος από μένα,» δήλωσε χαριτολογώντας ο Τραμπ.

13 Φεβρουαρίου 2017
Ο Τραμπ αποπέμπει τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν, ο οποίος έχει ασκήσει τα καθήκοντά του μόνο για 24 ημέρες, έχοντας παραπλανήσει τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς σχετικά με τις συζητήσεις που είχε με τον πρεσβευτή της Ρωσίας στην Ουάσιγκτον Σεργκέι Κίσλιακ. Το FBI παρακολουθεί τις εξελίξεις, ενεργοποιώντας τη διεξαγωγή πλαισίου έρευνας.

20 Μαρτίου 2017
Ο Κόμεϊ στη διάρκεια ακρόασης, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων δήλωσε ότι το FBI διερευνά το ενδεχόμενο επαφών μεταξύ της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και της Ρωσίας.

2 Μαΐου 2017
Η Κλίντον δηλώνει σε συγκέντρωση γυναικών στη Νέα Υόρκη ότι η ανακοίνωση του Κόμι για την επανέναρξη της έρευνας σε βάρος της, έδωσε τη νίκη των προεδρικών εκλογών στον Τραμπ. «Εάν οι εκλογές είχαν γίνει στις 27 Οκτωβρίου, θα ήμουν η πρόεδρος των ΗΠΑ,» δήλωσε η ίδια. Ο Τραμπ αντέδρασε με μία σειρά από αναρτήσεις στο Twitter, στη διάρκεια της νύχτας. «Ο διευθυντής του FBI Κόμεϊ είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στη Χίλαρι Κλίντον απαλλάσσοντάς την από μια σειρά κακών πράξεων!» σχολίασε ο Τραμπ στο Twitter.

3 Μαΐου 2017
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ ρωτήθηκε σχετικά με την ανάρτηση του Τραμπ στο Twitter για τον Κόμεϊ. «Ο πρόεδρος εμπιστεύεται τον διευθυντή του FBI,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπάισερ στους δημοσιογράφους.

4 Μαΐου 2017
Καταθέτοντας στην αρμόδια επιτροπή της Γερουσίας, ο Κόμεϊ δήλωσε ότι η σκέψη για πιθανή επίδραση στο εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Νοεμβρίου από την επανέναρξη της έρευνας για το χειρισμό των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Χίλαρι Κλίντον του «προκαλούσε ταραχή,» χωρίς ωστόσο ν’ αμφιβάλλει ότι έπραξε το σωστό υποστηρίζοντας ότι θα ελάμβανε την ίδια απόφαση και πάλι. Κατά την τετράωρη κατάθεσή του, ο Κόμεϊ υπεραμύνθηκε της απόφασης του για την επανέναρξη της έρευνας κατά της Κλίντον.


Δημοσιογράφοι περιμένουν να μάθουν περισσότερα λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της απόλυσης του Τζέιμς Κόμεϊ (φωτ.: (EPA / Mike Nelson)

8 Μαΐου 2017
Ο αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός Propublica αναφέρει πιθανές παρατυπίες σε δηλώσεις του Κόμεϊ για τη βοηθό της Κλίντον Χιούμα Αμπεντίν. Ο ίδιος οργανισμός δηλώνει ότι έχουν γίνει συστάσεις στο FBI για τη διόρθωση των αναφορών, με το FBI να παραμένει αναποφάσιστο για τις ενέργειές του.

9 Μαΐου 2017, απομεσήμερο
Στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο ο Σον Σπάισερ ρωτήθηκε αν ο Τραμπ εμπιστεύεται τον Κόμεϊ. Σε αντίθεση με το σχόλιο που είχε κάνει πριν από μία εβδομάδα, ο Σπάισερ προτίμησε να τηρήσει αποστάσεις. «Δε θα ήθελα να μιλήσω στη θέση του προέδρου, πριν να έχει μιλήσει ο ίδιος,» δήλωσε ο Σπάισερ.

Την ίδια ημέρα και γύρω στις 17:30 το απόγευμα ο Σπάισερ ανακοίνωσε στο Λευκό Οίκο ότι ο Τραμπ έκανε δεκτή την πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Τζεφ Σέσιονς, αλλά και του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Ροντ Ρόζενστάιν, για την αποπομπή του Κόμεϊ από τα καθήκοντά του στην ηγεσία του FBI. Σε επιστολή που δημοσιοποίησε στα ΜΜΕ ο Ρόζενστάιν αναφέρεται ως αιτία η διαχείριση που έκανε ο Κόμεϊ σχετικά με την έρευνα των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Κλίντον.

Η εφημερίδα The New York Times ανέφερε σε δημοσίευμά της, ότι ο Κόμι πληροφορήθηκε την απόλυσή του στη διάρκεια ενημέρωσης που έκανε σε προσωπικό του FBI στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τηλεοπτικό στιγμιότυπο που έγινε επίσης διαθέσιμο, ο Κόμεϊ στην αρχή νόμισε ότι πρόκειται για πλάκα, ενώ στη συνέχεια, τον βεβαίωσαν προφορικά για την αποπομπή του.

Στην έδρα του FBI, στην Ουάσιγκτον έφτασε ένας από τους συμβούλους του Τραμπ έχοντας μαζί του την επιστολή για την απόλυση του Κόμεϊ.

Ποιος θα είναι ο διάδοχος
Η αποπομπή του Κόμεϊ όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει πολιτικές και ενδοϋπηρεσιακές ζυμώσεις για τον πιθανό αντικαταστάτη του. Το βασικό ερώτημα εντοπίζεται στο ποιος θα μπορούσε ν’ αντικαταστήσει τον Κόμεϊ στη διεύθυνση του FBI, ενώ στην υπόθεση υπάρχουν δύο διαστάσεις. Μία η καθαρά υπηρεσιακή κι άλλη μία ουσιαστικά πολιτική διάσταση, την οποία καλείται να διαχειριστεί η κυβέρνηση Τραμπ.

Προσωρινά καθήκοντα διοίκησης αναμένεται να αναλάβει ο αναπληρωτής διευθυντής του FBI Άντριου Μακέιμπ.

Ωστόσο, πρώην στελέχη της υπηρεσίας εκτιμούν πως είναι απίθανο να επιλεγεί από τον Τραμπ για τη θέση του διευθυντή της υπηρεσίας. 

Μία πιθανή επιλογή για τη διεύθυνση του FBI είναι ο Ντάνα Μποέντε, ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ που αντικατέστησε τη Γέιτς, ενώ είναι σήμερα ο υπ’ αριθμόν 3 αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με δύο πρώην στελέχη του FBI.

Ο Τρέι Γκόουντι, Ρεπουμπλικάνος και μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων και πρώην εισαγγελέας, που ηγήθηκε της διερευνητικής επιτροπής του Κογκρέσου για το ρόλο της Χίλαρι Κλίντον στην επίθεση που δέχθηκε το προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη της Λιβύης, το 2012, είναι μεταξύ των πιθανών επιλογών.

Άλλοι στενοί υποστηρικτές της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ είναι ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι κι ο σερίφης Ντέιβιντ Κλάρκι από την Κομητεία του Μιλγουόκι στο Ουισκόνσιν. Ωστόσο και οι δύο, θεωρούνται πολιτικοί υποψήφιοι που θα ήταν δύσκολο ν’ αναλάβουν τη διεύθυνση μιας ανεξάρτητης υπηρεσίας ερευνών όπως το FBI.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ)
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Ζήτησε από τον Νετανιάχου αποχώρηση από Λίβανο και Συρία – Νέα σύγκρουση ΗΠΑ και Κίνας για το Ιράν και τη Μέση Ανατολή

14/07/2026 - 11:21μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Παναγιώτης Μπαλάσκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στον Θερμαϊκό: Αγνοείται 69χρονος μετά την ανατροπή σκάφους – Σώθηκε η σύζυγός του

14/07/2026 - 10:53μμ
(Φωτ.: Eurokinissi)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή οι δύο 42χρονοι μετά τις απολογίες τους – Αρνήθηκαν ότι συμμετείχαν στον εμπρησμό

14/07/2026 - 10:27μμ
(Πηγή: brusselstimes.com/ Belga/Emile Windal)*
ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στις Βρυξέλλες: Νεκροί και αγνοούμενοι από φωτιά στο υπό ανακαίνιση εμβληματικό κτήριο Oxy Tower

14/07/2026 - 9:04μμ
(Φωτ.: ertnews.gr/glomex)
ΚΟΣΜΟΣ

Από το 1919 στο 2026: Το ελληνικό άγημα στην παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης και ο ιστορικός συμβολισμός

14/07/2026 - 8:37μμ
Εικόνα από τη μεταγωγή στον εισαγγελέα του 76χρονου που κατηγορείται για την πυρκαγιά στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» (φωτ.: Μιχάλης Παπανικολάου/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή ο 76χρονος για τη φωτιά στο Σισμανόγλειο – Διατάχθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

14/07/2026 - 8:09μμ
Συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση στις 5/5/2010 σε τραπεζικό κατάστημα της Marfin στην Αθήνα οδηγήθηκαν την Τρίτη 14 Ιουλίου 2026, στην ανακρίτρια (φωτ.: Eurokinissi)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία της Marfin: Δέχθηκε την έκδοση της στην Ελλάδα η 46χρονη κατηγορούμενη που ζει στη Βρετανία

14/07/2026 - 6:51μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Γιγαντιαία απάτη «καρουζέλ» με ΦΠΑ: Έρευνες της EPPO στην Ελλάδα και κατασχέσεις-ρεκόρ κρυπτονομισμάτων

14/07/2026 - 6:24μμ
Οι σημαίες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πριν από την επίσημη υπογραφή της διμερούς συνθήκης για το Γιβραλτάρ στις Βρυξέλλες (φωτ.: EPA/ OLIVIER MATTHYS)
ΚΟΣΜΟΣ

Γιβραλτάρ: Ιστορική συνθήκη μεταξύ Βρετανίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης για το μελλοντικό καθεστώς του θύλακα

14/07/2026 - 5:22μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Θανάσης Δημόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην περιοχή Λάτα στο Αλιβέρι

14/07/2026 - 4:54μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EPA / Sam Wasson)

Μουντιάλ 2026: «Έσβησε» τη Γαλλία και πέρασε στον τελικό η Ισπανία!

7 ώρες πριν
(Φωτ.: The Greek Herald)

Σίδνεϊ: Η ανεξιχνίαστη εξαφάνιση της 10χρονης Ελένης Καριπίδη – Το μυστήριο που παραμένει άλυτο εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες

7 ώρες πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ)

Τραμπ: Ζήτησε από τον Νετανιάχου αποχώρηση από Λίβανο και Συρία – Νέα σύγκρουση ΗΠΑ και Κίνας για το Ιράν και τη Μέση Ανατολή

8 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Παναγιώτης Μπαλάσκας)

Θρίλερ στον Θερμαϊκό: Αγνοείται 69χρονος μετά την ανατροπή σκάφους – Σώθηκε η σύζυγός του

8 ώρες πριν
(Φωτ.: Eurokinissi)

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή οι δύο 42χρονοι μετά τις απολογίες τους – Αρνήθηκαν ότι συμμετείχαν στον εμπρησμό

9 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μαρίλια Βασιλακοπούλου)

Νικητής στη Βουδαπέστη ο Τεντόγλου – Τρίτος ο Καραλής

9 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign