pontosnews.gr
Σάββατο, 12/09/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Χαλάει ο καιρός σήμερα

3/04/2017 - 7:54πμ
Χαλάει ο καιρός σήμερα
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Χαλάει ο καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Αττική αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Μάλιστα η ΕΜΥ προειδοποιεί ότι μπορεί να πέσει χαλάζι στη Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, σε όλη τη χώρα, θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις πιο πυκνές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 με 7 με σταδιακή εξασθένηση. Πτώση της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα είναι από 7 ως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Στη Θράκη αρχικά θα είναι αίθριος ο καιρός ενώ από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 και στα ανατολικά τοπικά ως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 6 ως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς στη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο να είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο νότιοι νοτιοανατολικοί 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα είναι 11-17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στις βορειότερες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι 8-19 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στις βόρειες Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι και από τα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 9-21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα βόρεια τις πρωινές ώρες βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Θανάσιμα τραυματίστηκε 87χρονη – Την παρέσυρε ο γιος της με το όχημά του

12/09/2026 - 1:06μμ
Οι δύο γιατροί στην είσοδος της πολυκατοικίας στην οδό Καρνεάδου στο Κολωνάκι, παρουσία αστυνομικών. Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Μαζωνάκη: Το «χαμένο» δίωρο στο Κολωνάκι – Οι ψηφιακοί μάρτυρες που ξαναγράφουν το χρονικό

12/09/2026 - 10:59πμ
Η είσοδος του νοσοκομείου στις Σέρρες (φωτ.: αρχείο EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Απόδραση-θρίλερ στις Σέρρες: Ένοπλοι «ΟΠΚΕ» άρπαξαν κρατούμενο από το νοσοκομείο

12/09/2026 - 9:28πμ
Λίγα λουλούδια από θαυμαστές, έξω από το σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Μαζωνάκη: «Καίει» τους γιατρούς ο οδηγός ταξί – Τι ερευνά η ΑΑΔΕ

12/09/2026 - 8:29πμ
Πλησιάζει η ώρα που οι ομπρέλες θα θυμηθούν την κανονική χρήση τους (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει σταδιακά το σκηνικό του καιρού – Αρχικά από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, οι υπόλοιποι υπομονή

12/09/2026 - 8:10πμ
Στην αποβάθρα της Σμύρνης περιμένοντας τη σωτηρία. Πίσω διακρίνεται η καμένη πόλη (πηγή: Φωτογραφικό Αρχείο ΙΕΕΕ / Εθνικό Ιστορικό Μουσείο)
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μικρασιατικός Σύλλογος «Ο Άγιος Γεώργιος» τιμά τη μνήμη των θυμάτων της Καταστροφής της Σμύρνης

11/09/2026 - 11:39μμ
(Πηγή: ΑΑΔΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΑΔΕ: Διπλό χτύπημα στο «Ελ. Βενιζέλος» – Κατάσχεση 477.000 λαθραίων τσιγάρων

11/09/2026 - 9:11μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Μαζωνάκη: Η κατηγορούμενη γιατρός παρουσίαζε το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης σε συνέδριο

11/09/2026 - 7:48μμ
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Το Σάββατο, το εισιτήριο της ΔΕΘ φτάνει μέχρι το Τόκιο

11/09/2026 - 7:20μμ
(Φωτ. αρχείου)
ΕΛΛΑΔΑ

Δάφνη: Στα χέρια αστυνομικού εκτός υπηρεσίας ανήλικοι ληστές

11/09/2026 - 6:18μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μηχάνημα πλασμαφαίρεσης σε κέντρο αιμοδοσίας (φωτ.: Wikimedia Commons)

Πλασμαφαίρεση: Πότε γίνεται και ποιοι είναι οι κίνδυνοι – Τι λέει η Α’ Νεφρολογική Κλινική του ΑΠΘ

10 λεπτά πριν
Συρμός της αμαξοστοιχίας που εκτροχιάστηκε κοντά στην κοινότητα Κλεόν, στο διαμέρισμα Σεν-Μαριτίμ της Νορμανδίας. Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2026 (πηγή: Χ / 
Infos Françaises)

Γαλλία: Σενάριο δολιοφθοράς για τον εκτροχιασμό τρένου με 44 τραυματίες

38 λεπτά πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)

Τραγωδία στην Κρήτη: Θανάσιμα τραυματίστηκε 87χρονη – Την παρέσυρε ο γιος της με το όχημά του

1 ώρα πριν
Στιγμιότυπο από τα «Καπετανίδεια 2023» στη Δραπετσώνα (φωτ.: Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας)

«Καπετανίδεια 2026» στη Δραπετσώνα: Διήμερο μνήμης για τον εθνομάρτυρα Νίκο Καπετανίδη

2 ώρες πριν
Ο π. Δημήτριος Μπουρίκας τελεί τον αγιασμό παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών (φωτ.: Μιχάλης Παβιαδάκης)

Ιντιάνα: Ξανάνοιξε το ελληνικό σχολείο – Η πιο γεμάτη τάξη είναι των ενηλίκων

2 ώρες πριν
Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφονται στο κέντρο της Αθήνας (φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/ EUROKINISSI)

Αττική έως το 2060: «Πολύ υψηλός» κίνδυνος καύσωνα από την Αθήνα έως τα Μέγαρα

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV