pontosnews.gr
Τρίτη, 16/09/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Ερώτηση στην Ευρωβουλή για το γήπεδο της ΑΕΚ

8/03/2017 - 6:20μμ
«Τον Ιούνιο θα αρχίσουν τα έργα για το γήπεδο της ΑΕΚ»
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Σύμμαχο για το θέμα του νέου γηπέδου στην Ευρωβουλή, βρήκε η ΑΕΚ! Συγκεκριμένα ο Κύπριος ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης κατέθεσε ερώτηση, κάνοντας λόγο για κωλυσιεργία από πλευράς Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν Χαλκηδόνας. Μάλιστα καλεί την αρμόδια Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ασκήσει πιέσεις προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα.

Το δελτίο Τύπου από το πολιτικό του γραφείο αναφέρει: Με σημερινή του γραπτή ερώτηση ο Κύπριος ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης (ΕΔΕΚ, S&D) παρεμβαίνει για τη κωλυσιεργία και τη δημιουργία προσκομμάτων που παρατηρείται, από πλευράς του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, για την κατασκευή στον ιστορικό χώρο της προσφυγιάς του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Ο κ. Παπαδάκης τονίζει ότι το αθλητικό σωματείο της ΑΕΚ που ιδρύθηκε από πρόσφυγες το 1924 αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα και δημοφιλέστερα αθλητικά σωματεία της Ελλάδας με διεθνείς επιτυχίες και αναφορές. Μετά την κατεδάφιση του παλαιού γηπέδου της το 2003 σχεδίασε ένα νέο σύγχρονο αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο στην ίδια ιστορική θέση στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας.


Ο Δημήτρης Παπαδάκης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (φωτ.: dpapadakis.eu)

Ο ευρωβουλευτής επισημαίνει ότι η χωροθέτηση του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, διεθνών προδιαγραφών FIFA-UEFA, και όλο το πλαίσιο της ανάπτυξης και λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου είχε εγκριθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή της Ν. Φιλαδέλφειας και ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή (ν.4277/2014), μετά από όλες τις νόμιμες διαδικασίες και μελέτες (διαβουλεύσεις, δημοσιότητα, περιβαλλοντική τεκμηρίωση κλπ).

Η σημερινή δημοτική αρχή της Ν. Φιλαδέλφειας δεν επιθυμεί, και μάλιστα ατεκμηρίωτα, τη δημιουργία του έργου, αρνείται να συνεργαστεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των καθηκόντων του να εκδώσει τις βεβαιώσεις που ορίζει ο νόμος για τις υψομετρικές μελέτες που έχουν κατατεθεί στο δήμο από το 2014, την στιγμή που όλες οι κρατικές αρχές συμφωνούν και εγκρίνουν όλες τις διαδικασίες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Καταλήγοντας, ο κ. Παπαδάκης καλεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να απαντήσει με ποιο τρόπο προτίθεται να ασκήσει πιέσεις στο δήμο για να τηρήσει τις αποφάσεις που έχουν εγκριθεί και να συμμορφωθεί με τις νόμιμες διαδικασίες.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Βρεττός μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκη: Υπό διαγραφή ο βουλευτής Νίκος Βρεττός επειδή υποστήριξε στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ

16/09/2025 - 9:40πμ
Συνέντευξη Τύπου του Νίκου Ανδρουλάκη στο πλαίσιο της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ανδρουλάκης αφήνει ανοιχτό το θέμα των συνεργασιών

14/09/2025 - 3:38μμ
Ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης", Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 (φωτ.: Βασίλης Βερβερίδης/MotionTeam)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόψε η ομιλία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ – Θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ

13/09/2025 - 9:10πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται με όρους ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής

12/09/2025 - 5:25μμ
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ - EPA / Γιάννης Κολεσίδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Τουρκία χτύπησε την πόρτα της ΕΕ για το SAFE – Θα εισακουστούν οι ανησυχίες Ελλάδας και Κύπρου;

12/09/2025 - 11:11πμ
Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υπουργό Εσωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Doug Burgum, στο Μέγαρο Μαξίμου. Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2025 (φωτ.: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμερικανικό LNG και Chevron στο επίκεντρο της συνάντησης του Κ. Μητσοτάκη με τον Αμερικανό ΥΠΕΣ

11/09/2025 - 2:35μμ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου (φωτ.: EUROKINISSI/Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Στο τέλος της τετραετίας οι εκλογές, δεν τίθεται ζήτημα διαδοχής στη ΝΔ

7/09/2025 - 3:45μμ
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού (φωτ.: EUROKINISSI/Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Δείτε ζωντανά

7/09/2025 - 12:14μμ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της ομιλίας του στην 89η ΔΕΘ (φωτ.: EUROKINISSI/Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Μεταρρύθμιση 1,6 δισ. ευρώ με μόνιμες μειώσεις φόρων για μεσαία τάξη, οικογένειες, νέους

6/09/2025 - 11:52μμ
Στιγμιότυπο από τις διαδηλώσεις στην πλατεία ΧΑΝΘ, έξω από τη ΔΕΘ και το Βελλίδειο (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έξω από το Βελλίδειο διαδηλώνουν τα συνδικάτα, μέσα η ομιλία Μητσοτάκη – Δείτε ζωντανά

6/09/2025 - 8:24μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ. αρχείου: EPA / Γραφείο Τύπου Ουκρανκής Προεδρίας)

Πιθανή νέα συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι την επόμενη εβδομάδα

23 λεπτά πριν
Ποντιακό γλέντι του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος» στο διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης-Λυκόβρυσης  (φωτ.: facebook.com/efxsinospontos)

Μεταμόρφωση: Με μεγάλη συμμετοχή και κέφι στο… κόκκινο το γλέντι του ποντιακού συλλόγου «Ο Εύξεινος Πόντος»

55 λεπτά πριν
(Εικ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Ποντιακή διάλεκτος και βωμολοχία – Ή, πώς χωρούν τα κάκκαλα σε μια έκρηξη τρυφερότητας

1 ώρα πριν
Ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Βρεττός μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ)

Νίκη: Υπό διαγραφή ο βουλευτής Νίκος Βρεττός επειδή υποστήριξε στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ

2 ώρες πριν
Το Μνημείο Μικρασιατών στη Νέα Φιλαδέλφεια (φωτ.: facebook/Σύνδεσμος Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας)

Μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια

3 ώρες πριν
(Φωτ.: x.com/IDF)

Σε εξέλιξη η χερσαία επίθεση των Ισραηλινών για κατάληψη της Γάζας

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign