pontosnews.gr
Τρίτη, 26/05/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Μητσοτάκης: Η χώρα στο σημείο μηδέν, ο Τσίπρας έχασε τον έλεγχο

1/03/2016 - 1:51μμ
Μητσοτάκης για Σκοπιανό: Θέση μας η γραμμή του Βουκουρεστίου
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Λίγα 24ωρα πριν από τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ανέβασε τους τόνους ασκώντας σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό. Αναφερόμενος στο προσφυγικό επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο «και η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στη χθεσινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο για παρουσία αποκαλυπτική και εξόχως ανησυχητική, τονίζοντας ότι: «Είναι φανερό πως έχει χάσει τον έλεγχο ακριβώς τη στιγμή που η χώρα χρειάζεται αξιόπιστη ηγεσία με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα.

»Ο μόνος που φαίνεται να μην έχει αίσθηση είναι ο άνθρωπος που έφερε τη χώρα σε αυτό το σημείο, ο πρωθυπουργός των κλειστών τραπεζών, των capital controls, του σκληρότερου μνημονίου, των κλειστών συνόρων, των εγκλωβισμένων προσφύγων, της έκτακτης ανάγκης και της επικείμενης ανθρωπιστικής κρίσης».

Μητσοτάκης: Η εικόνα της χώρας προσομοιάζει σε ένα αποτυχημένο κράτος που δεν μπορεί να εγγυηθεί στους πολίτες στοιχειώδη ασφάλεια και ευημερία.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε την ανησυχία του γιατί όπως είπε «η κατάσταση κάθε μέρα γίνεται και πιο τραγική, η πραγματική οικονομία συντηρείται με τεχνητές αναπνοές στη ζωή, η αξιολόγηση είναι σχεδόν κλινικά νεκρή, η κοινωνία εξαντλημένη, εξαπατημένη από τα ασταμάτητα ψέματα, βράζει».

Ακόμα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είναι ο μόνος που δεν έχει αίσθηση ότι η χώρα αγγίζει πλέον το σημείο μηδέν, και επισήμανε ότι ελπίζει στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών της Παρασκευής να δείξει ότι εννοεί αυτά που λέει για την ανάγκη συναίνεσης.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Παύλος Μαρινάκης κατά τη δεύτερη ημέρα εργασιών του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, στο Metropolitan Expo, στις 16 Μαΐου 2026 (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Μαρινάκης: Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια σε μονομερείς ενέργειες της Τουρκίας

26/05/2026 - 12:02πμ
Ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός στην Ολομέλεια της Βουλής (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Ορέστης Παναγιώτου)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΙΚΗ: Ανανέωση διαβατηρίων με παλαιές ταυτότητες και χωρίς προσωπικό αριθμό

25/05/2026 - 5:14μμ
Σύγκληση, υπό την προεδρία του Γιώργου Γεραπετρίτη, του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυτικά Βαλκάνια και «Γαλάζια Πατρίδα» στο επίκεντρο του ΕΣΕΠ – Οι κινήσεις που ετοιμάζει η Αθήνα

25/05/2026 - 8:38πμ
Το υπουργείο Εσωτερικών (φωτ.: Eurokinissi/ Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τοπική Αυτοδιοίκηση: Έρχεται η ηλεκτρονική ψήφος από το 2028

23/05/2026 - 5:49μμ
H Λάουρα Κοβέσι βγαίνει από το υπουργείο Δικαιοσύνης, Τετάρτη 22 Απριλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή-προειδοποίηση Κοβέσι στην Κομισιόν για την Ελλάδα – Στο φόντο ακόμη και «πάγωμα» κονδυλίων

23/05/2026 - 2:21μμ
Ο Αλέξης Τσίπρας στη 2η Διεθνή Διάσκεψη για τη Δημοκρατία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη (φωτ. αρχείου: Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας: Με κεντρικό σύνθημα «Από την κοινωνία, με την κοινωνία, για την κοινωνία» το νέο κόμμα

23/05/2026 - 10:35πμ
Στιγμιότυπο από την άφιξη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» των Ελλήνων ακτιβιστών που συμμετείχαν στον στόλο «Global Sumud Flotilla» (φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/ EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αίσιο τέλος για τους 19 Έλληνες του «Global Sumud Flotilla» – Επέστρεψαν στην Αθήνα

22/05/2026 - 11:59μμ
Οι πρώην υπουργοί Κώστας Τσιάρας και Νότης Μηταράκης προσέρχονται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία με τον δικηγόρο τους, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Παρασκευή 22 Μαΐου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία Τσιάρας και Μηταράκης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Στο κάδρο 11 βουλευτές της ΝΔ

22/05/2026 - 3:02μμ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά το τέλος της ομιλίας του στη Βουλή επί της πρότασης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές και την ΕΥΠ. Παρασκευή 22 Μαΐου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξεταστική για τις υποκλοπές: «Όχι» της ΝΔ – Αποχώρησαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ καταγγέλλοντας «συγκάλυψη»

22/05/2026 - 12:54μμ
Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του νέου πολιτικού φορέα από τη Μαρία Καρυστιανού, σε εκδήλωση στο «Ολύμπιον» στη Θεσσαλονίκη (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία»: Το νέο πολιτικό κίνημα της Μαρίας Καρυστιανού – Οι βασικοί άξονες της ιδρυτικής διακήρυξης

21/05/2026 - 10:30μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Η Ανάστασις» διά χειρός π. Σταμάτη Σκλήρη, στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Καστέλλας (φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Κοντάκιο Αναστάσιμο (Μέρος Γ’)

27 λεπτά πριν
(Φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI)

Χολαργός: Οι απειλές πριν από το μακελειό – Τι αποκαλύπτεται για το ζευγάρι μετά την τραγωδία

54 λεπτά πριν
Το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας (φωτ.: google.com/
maps/contrib/Panicos Panicos)

Κύπρος: Πώς διαμορφώνεται η νέα Βουλή – Οι 56 που παίρνουν έδρα και οι ανατροπές της κάλπης

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Καιρός: 30άρια με μεσημεριανή συννεφιά και τοπικές βροχές – Ενισχύονται οι βοριάδες στο Αιγαίο

2 ώρες πριν
Εικόνα από την περιοχή του Χολαργού όπου άνδρας επιχείρησε να σκοτώσει στη σύζυγό του πριν αυτοκτονήσει (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI)

Οικογενειακή τραγωδία στον Χολαργό: Πυροβόλησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

9 ώρες πριν
Ο Παύλος Μαρινάκης κατά τη δεύτερη ημέρα εργασιών του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, στο Metropolitan Expo, στις 16 Μαΐου 2026 (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI)

Παύλος Μαρινάκης: Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια σε μονομερείς ενέργειες της Τουρκίας

10 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign