Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις θα πνέουν στο Αιγαίο, τοπικά 6 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα καταγραφεί στα ανατολικά και βόρεια.
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών στα βόρεια και ανατολικά του νομού τις πρωινές ώρες. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές, κυρίως στα ανατολικά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη δυτική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές και τη Θράκη θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα ανατολικά θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι και από τα βόρεια. Αργά τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια θα καταγραφούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις πρωινές ώρες. Στην ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Κυκλάδες, Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 5 και βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.