Μια νέα εποχή ξεκινά για το ελληνικό βόλεϊ με την ανανέωση της χορηγίας του ΟΠΑΠ στη Volley League και τη σύνδεση του πρωταθλήματός της με το ισχυρό προϊόν ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Ο ΟΠΑΠ αναλαμβάνει χορηγός του βόλεϊ και για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, στηρίζοντας έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό. Η χορηγική συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) συνεχίζεται για μία ακόμη σεζόν.
Η επίσημη ονομασία της κορυφαίας κατηγορίας Ανδρών του βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 είναι «Volley League Πάμε Στοίχημα».
Ταυτόχρονα, το αγαπημένο παιχνίδι «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» εμπλουτίζεται από τον ΟΠΑΠ και γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό. Το νέο ανανεωμένο κουπόνι, με καινούργια πρωταθλήματα απ’ όλο τον κόσμο, προσφέρει διπλάσιους αγώνες, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν και τους 1.500 ανά εβδομάδα με περισσότερες από 80 στοιχηματικές επιλογές στα δημοφιλή παιχνίδια.