pontosnews.gr
Τρίτη, 16/09/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Στην φόρα τα αρχεία της ιστοσελίδας των άπιστων συζύγων

20/07/2015 - 7:40μμ
«Μένουμε σπίτι» και κάνουμε online δωρεάν μαθήματα ποντιακής διαλέκτου
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Το ξένο είναι πιο γλυκό, αλλά στην περίπτωση των άπιστων συζύγων της ιστοσελίδας γνωριμιών Ashley Madison, ίσως τελικά να τους βγει πιο… πικρό! Κι αυτό διότι μια ομάδα χάκερ ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της προσωπικές πληροφορίες τουλάχιστον 37 εκατομμυρίων χρηστών του σάιτ, τις οποίες υπέκλεψε και απειλεί ότι θα δώσει στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες ενώ θα αποκαλύπτει και τις φαντασιώσεις τους. Τι ζητάνε για να μην προβούν σε αυτή την ενέργεια; Να κλείσει άμεσα ο ιστότοπος αυτός!

Η Avid Life Media, η μητρική εταιρεία του σάιτ, επιβεβαίωσε ότι το σύστημά της δέχτηκε επίθεση από αγνώστους που απέκτησαν πρόσβαση στα δεδομένα των πελατών της. «Σε αυτό το στάδιο έχουμε λάβει μέτρα ασφαλείας και κλείσαμε τα σημεία πρόσβασης» ανέφερε σε ανακοίνωσή της, διαβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε στενή επαφή με την αστυνομία ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

Οι χάκερ, που αυτοαποκαλούνται «Ομάδα Κρούσης», ανήρτησαν στο διαδίκτυο μικρά αποσπάσματα από τα δεδομένα που έκλεψαν και προειδοποίησαν ότι θα δώσουν στη δημοσιότητα τα πραγματικά ονόματα, γυμνές φωτογραφίες, αριθμούς πιστωτικών καρτών και τις «κρυφές σεξουαλικές φαντασιώσεις» των πελατών του ιστότοπου αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. 

Μεταξύ άλλων ζητούν να κλείσει ένας άλλος ιστότοπος της Avid Life Media, ο «Established Men» που απευθύνεται σε ηλικιωμένους άνδρες που αναζητούν νεαρές γυναίκες. «Το κλείσιμο του AM (Ashley Madison) και του ΕΜ (Established Men) θα σας στοιχίσει, αλλά η μη συμμόρφωσή σας θα στοιχίσει περισσότερο», τονίζουν.

Δεν έβαλαν ωστόσο στο στόχαστρο τον ιστότοπο CougarLife όπου γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να αναζητήσουν έναν «νεαρό επιβήτορα». Οι χάκερ υποστήριξαν επίσης ότι ο όμιλος Avid Life είπε ψέματα στους χρήστες που πλήρωσαν 19 δολάρια ο καθένας για να διαγραφούν διά παντός τα προσωπικά τους δεδομένα, καθώς η εταιρεία έχει κρατήσει τα στοιχεία τους, συμπεριλαμβανομένων και των αριθμών των πιστωτικών καρτών τους. 

Ο ιστότοπος Ashley Madison, που διαφημίζεται με το σλόγκαν «Η ζωή είναι μικρή, αποκτήστε εραστή», έχει περισσότερους από 37 εκατομμύρια χρήστες από 46 χώρες και ειδικεύεται στην εξεύρεση συντρόφου σε παντρεμένους άνδρες και γυναίκες.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο πάτερ Κωνσταντίνος Βασιλειάδης στο μαγευτικό τοπίο του Βοΐου (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ο καλύτερος διαφημιστής του Βόιου Κοζάνης είναι ένας… παπάς – Viral στους ομογενείς ΗΠΑ και Αυστραλίας τα βίντεό του στο YouTube

30/08/2025 - 1:11μμ
Λίγο πριν από τον εσπερινό, οι φανουρόπιτες έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν θέση μέσα στον ιερό ναό της Αγίας Κυριακής (φωτ.: tiktok/Χριστίνα Περεντίδου)
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι φανουρόπιτες που έκαναν τη διαφορά στην Αγία Κυριακή Αλεξανδρούπολης

28/08/2025 - 1:01μμ
Στιγμιότυπο από βίντεο
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ιαπωνία: Μια λαμπρή πύρινη σφαίρα στον ουρανό έκανε τη νύχτα μέρα και πυροδότησε τη φαντασία των κατοίκων

20/08/2025 - 1:08μμ
Η ταφόπλακα με τη μορφή του ιππότη και ο σκελετός, όπως βρέθηκαν στον τάφο (φωτ.: ArcheoScan – Archaeological and Conservation Laboratory / Sylwia Kurzyńska)
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πολωνία: Ανακαλύφθηκε τάφος ιππότη κάτω από παγωτατζίδικο – Ο «Λάνσελοτ του Γκντανσκ» με την εντυπωσιακή ταφόπλακα

19/08/2025 - 10:24μμ
Πλήθος κόσμου κοντά στην ξύλινη εκκλησία
Kiruna, στη βόρεια Σουηδία. Η εκκλησία μεταφέρεται με ειδικά κατασκευασμένο τρόλεϊ, σε νέα τοποθεσία, πέντε χιλιόμετρα μακριά (φωτ.: EPA/Fredrik Sandberg SWEDEN OUT)
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σουηδία: Η ιστορική ξύλινη εκκλησία της Κιρούνα αλλάζει τοποθεσία!

19/08/2025 - 3:40μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Λεωνίδας Τζέκας)
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σερβία: Μισοτελειωμένο κτήριο έχει μετατραπεί σε βασίλειο πελαργών

10/08/2025 - 2:52μμ
Τα αδέρφια με τη φοβερή ψαριά τους (φωτ.: facebook / Χάρης Μπουντιός)
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Κοζάνη: Γουλιανός 2,7 μέτρων έκοβε βόλτες στη λίμνη Πολυφύτου

6/08/2025 - 9:50μμ
(Φωτ.: EPA)
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μάικλ Τζάκσον: Χρυσωρυχείο ακόμα και 16 χρόνια μετά το θάνατό του – Κάλτσα του πουλήθηκε για 6.200 ευρώ!

31/07/2025 - 3:48μμ
(Φωτ. αρχείου: freepik.com)
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ιταλία: 72χρονος «αναστήθηκε» μισή ώρα αφού είχε διαπιστωθεί ο θάνατός του

22/07/2025 - 8:26μμ
(Φωτ.: instagram)
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πακιστάν: Η Κάμι περπάτησε ξανά χάρη σε ένα τεχνητό μέλος, και σαρώνει τα social media

20/07/2025 - 9:42μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποντιακό γλέντι του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος» στο διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης-Λυκόβρυσης  (φωτ.: facebook.com/efxsinospontos)

Μεταμόρφωση: Με μεγάλη συμμετοχή και κέφι στο… κόκκινο το γλέντι του ποντιακού συλλόγου ο «Ο Εύξεινος Πόντος»

53 δευτερόλεπτα πριν
(Εικ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Ποντιακή διάλεκτος και βωμολοχία – Ή, πώς χωρούν τα κάκκαλα σε μια έκρηξη τρυφερότητας

34 λεπτά πριν
Ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Βρεττός μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ)

Νίκη: Υπό διαγραφή ο βουλευτής Νίκος Βρεττός επειδή υποστήριξε στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ

1 ώρα πριν
Το Μνημείο Μικρασιατών στη Νέα Φιλαδέλφεια (φωτ.: facebook/Σύνδεσμος Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας)

Μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια

2 ώρες πριν
(Φωτ.: x.com/IDF)

Σε εξέλιξη η χερσαία επίθεση των Ισραηλινών για κατάληψη της Γάζας

2 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Καιρός: Ηλιοφάνεια την Τρίτη, η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign