pontosnews.gr
Δευτέρα, 27/03/2023
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Ο Βασίλης Οικονόμου στο Επικρατείας της ΝΔ

8/01/2015 - 12:50μμ
Επίθεση κατά του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Άντζελα Γκερέκου. Μετά λοιπόν την Υφυπουργό Πολιτισμού-Αθλητισμού, ένα ακόμη στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που είχε πάει στη ΔΗΜΑΡ και στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε, αλλά ψήφισε Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο, προσχώρησε στη ΝΔ.

Ο λόγος για τον Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος μπαίνει στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ. Σε δήλωσή του τονίζει μεταξύ άλλων:

«Στη χώρα μας διεξάγονται οι πιο κρίσιμες εθνικές εκλογές της μεταπολίτευσης. Τα διακυβεύματα είναι πολλά για την πορεία που θα ακολουθήσει η ελληνική κοινωνία και η χώρα τις επόμενες δεκαετίες. Δεν είναι κινδυνολογία. Είναι πραγματικός ο κίνδυνος να απομονωθούμε, να βρεθούμε εκτός της Ευρωζώνης και να υποστούμε τεράστια κοινωνική και εθνική ζημιά με βαριές απώλειες για όλο το λαό και ιδιαίτερα για τους πιο αδύναμους.

»Με αυτά ως δεδομένα, ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του πρωθυπουργού. Οι δυνάμεις του Μεταρρυθμιστικού Κέντρου είμαστε αποφασισμένες να διασφαλίσουμε τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Αυτό γίνεται σίγουρα μόνο εάν είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ σε αυτές τις εκλογές. Γι’ αυτό θα δώσουμε σε αυτές τις εκλογές όλες μας τις δυνάμεις».

Και ο Βασίλης Οικονόμου καταλήγει: «Απευθύνω κάλεσμα εθνικής ευθύνης και συνεννόησης σε όλους τους πολίτες με τους οποίους έχουμε βρεθεί σε  κοινούς αγώνες στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Δυστυχώς για την Κεντροαριστερά, σε αυτές τις εκλογές κυριαρχεί η διάσπαση και ο διχασμός. Για την Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια, είναι η κρίσιμη ώρα.

»Ας δώσουμε το παρών όλοι μαζί, όχι στους εσωτερικούς εμφυλίους, αλλά στη μάχη για μια Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη διορθώνοντας λάθη και αδικίες της εποχής των μνημονίων και ενώνοντας τις δυνάμεις μας για την έξοδο από την κρίση. Για να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο κοινής λογικής των φιλοευρωπαϊκών δημοκρατικών δυνάμεων απέναντι στη χαοτική αβεβαιότητα μιας θολής πρότασης που διακινδυνεύει τα πάντα για το λαό μας. Συμπορεύομαι με τον Αντώνη Σαμαρά σε αυτή την καθοριστική μάχη για την πατρίδα μας».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Όχι στους ανούσιους καβγάδες, οι πολίτες περιμένουν λύσεις και έργα

26/03/2023 - 12:35μμ
(Φωτ. αρχείου: EPA / Vyacheslav Prokofyev / Kremlin  / Sputnik Pool)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανέκδοτο Νο2: Ευχές από τον Ερντογάν με αφορμή την 25η Μαρτίου 1821;

25/03/2023 - 8:12μμ
Από την επίσκεψη του Ν. Δένδια στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΥΠΕΞ / STR)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχές Τσαβούσογλου σε Δένδια για την 25η Μαρτίου!

25/03/2023 - 11:15πμ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (Φωτ.: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τον Ν. Παπαθανάση – Τι απαντά ο αν. υπουργός Ανάπτυξης στις καταγγελίες

24/03/2023 - 9:46μμ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κάνει δηλώσεις στο Λευκό Οίκο (φωτ. αρχείου: EPA/Yuri Gripas)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκώμια Μπάιντεν για Ελλάδα-ομογενείς στο μήνυμα για την 25η Μαρτίου

24/03/2023 - 6:40μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι στη συνάντηση που θα έχει με την Ιταλίδα πρωθυπουργό θα συζητήσουν για τους δημοσιονομικούς κανόνες, το μεταναστευτικό και το πώς η ιταλική κυβέρνηση θα μπορεί να μας υποστηρίξει στην επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει θέμα ιδιωτικοποίησης του νερού – Σταθερές οι ελληνικές τράπεζες

24/03/2023 - 4:52μμ
(Φωτ.: State.gov)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

23/03/2023 - 11:17μμ
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν στη διάρκεια παλιότερης συνέντευξης Τύπου (φωτ.: EPA/Stringer)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άντονι Μπλίνκεν: Η Τουρκία πρέπει να πάρει τα αναβαθμισμένα F-16 και τα πακέτα εκσυγχρονισμού

23/03/2023 - 9:58μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Ρεμπάπης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καρφιά» της Χ. Τρικούπη για Λοβέρδο: Πολιτικά παράδοξο να έχει κοινές αγωνίες με Οικονόμου και Σκέρτσο

23/03/2023 - 8:58μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνεις δηλώσεις έξω από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στις αρχές Φεβρουαρίου, στις Βρυξέλλες (φωτ.: EPA/ Stephanie LeCocq)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

23/03/2023 - 10:17πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των εργαζομένων, η απεργία ανεστάλη «προσωρινά» μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας (φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)

Αθήνα: Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο μετρό, τραμ και ηλεκτρικός – Ανεστάλη η απεργία

19 λεπτά πριν
Πρόγραμμα του Θεάτρου Τραπεζούντος (πηγή: ellinoistorin.gr)

Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου – Η απαρχή του ποντιακού θεάτρου

50 λεπτά πριν
Παίκτες του Άρη φορούν φανέλες με το όνομα και την ηλικία του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, σε παλιότερο αγώνα με την ΑΕΚ (φωτ.: EUROKINISSI/Μάρκος Χουζούρης)

Δίκη για τη δολοφονία Άλκη Καμπανού: Από αύριο η εξέταση των μαρτύρων της υπεράσπισης

1 ώρα πριν
Επισκέπτες και τουρίστες περιμένουν έξω από το Λούβρο, απέναντι από τους διαδηλωτές που απέκλεισαν την είσοδο του μουσείου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διετή αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, στο πλαίσιο εκτεταμένων κινητοποιήσεων σε ολόκληρη τη Γαλλία (φωτ.: EPA/Christophe Petit Tesson)

Γαλλία: «Θύμα» των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων και το… μουσείο του Λούβρου

2 ώρες πριν
Ο συμβασιούχος σταθμάρχης είχε την απογευματινή βάρδια στο σταθμό της Λάρισας, τη μέρα που σημειώθηκε η πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, αλλά είχε αποχωρήσει νωρίτερα από το σταθμαρχείο  (φωτ.: EUROKINISSI/Λεωνίδας Τζέκας)

Τραγωδία στα Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο συμβασιούχος σταθμάρχης – Νεκρός σε τροχαίο ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ

2 ώρες πριν
Μετά από την απόφαση προφυλάκισης του 44χρονου, θα δοθεί έγκριση των εισαγγελικών αρχών για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου  (πηγή: Facebook)

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο προπονητής-βιαστής του Τάε Κβον Ντο

3 ώρες πριν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2022 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2022 pontosnews.gr
Made by minoanDesign