21 Αύγουστος 2014, 10:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:28

Ομολόγησε και δεύτερος 19χρονος συμμετοχή στο διπλό φονικό

  • Ομολόγησε και δεύτερος 19χρονος συμμετοχή στο διπλό φονικό

Στη σύλληψη και δεύτερου 19χρονου προχώρησε η Ασφάλεια Καλαμάτας που διεξάγει την προανάκριση για τη διπλή δολοφονία στη Μεσσηνιακή Μάνη.

Ο δεύτερος 19χρονος παρουσιάστηκε μόνος του τα ξημερώματα στην αστυνομία και ομολόγησε τη συμμετοχή του στο έγκλημα. Ήδη από χθες έχει συλληφθεί ένας συνομήλικός του ο οποίος είχε προσαχθεί ως ύποπτος για τη διπλή δολοφονία και ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, όπου και θα τους απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για τη διπλή δολοφονία.

Τα κίνητρα της δολοφονίας, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει ομολογήσει ο πρώτος 19χρονος, είναι οικονομικά και σχετίζονται με αναβολικά που τα θύματα είχαν υποσχεθεί ότι θα τους έδιναν, αλλά τελικά δεν τους τα παρέδωσαν.

Στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση έχουν γίνει πάρα πολλές προσαγωγές και η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το αυτοκίνητο και η αρχή του τέλους

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των δύο δραστών όταν εντόπισαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν. Στο εσωτερικό του ΙΧ βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία έγινε το φονικό. Τόσο το αυτοκίνητο όσο και το όπλο ανήκουν στην οικογένεια του πρώτου 19χρονου που έχει συλληφθεί.

Παράλληλα, χθες το απόγευμα βρέθηκε και η μοτοσικλέτα των δύο θυμάτων, σε απόσταση περίπου 10 χλμ. έξω από την Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία τα θύματα, ηλικίας 25 και 26 ετών, που εντοπίστηκαν νεκροί αργά το βράδυ της Τρίτης σε χαράδρα μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης είχαν πυροβοληθεί από καραμπίνα και από κοντινή απόσταση.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr