26 Ιούλιος 2014, 10:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:25

Ο Ποντιακός σύλλογος που συγχαίρει την Ηλιάνα Κοροσίδου για την μεγάλη της διάκριση

  • Η Ηλιάνα Κοροσίδου ανάμεσα στους κορυφαίους της χρονιάς

Ο Ποντιακός σύλλογος που συγχαίρει την Ηλιάνα Κοροσίδου για την μεγάλη της διάκριση

Δεν την εμπόδισε η βροχή και η χαμηλή για τα δεδομένα της εποχής θερμοκρασία. Δεν την αποπροσανατόλισε το γεγονός ότι ξεκίνησε τον αγώνα της νευρικά και με χαμηλές βολές. Η Ηλιάνα Κοροσίδου φέρθηκε σαν μεγάλη αθλήτρια και σαν τέτοια δεν δυσκολεύτηκε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην έκτη και τελευταία της βολή. Οι Πόντιοι συντοπίτες της νιώθοντας υπερηφάνεια για αυτή την σπουδαία διάκριση εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Αλωνακίων «Πόντος», εκφράζοντας το αίσθημα χαράς των μελών του αλλά και όλων των κατοίκων της Κοινότητας των Αλωνακίων, συγχαίρει την Ηλιάνα Κοροσίδου για την μεγάλη αθλητική της επιτυχία με την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στον τελικό της σφυροβολίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που διεξάγετε στο Γιουτζίν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Αισθανόμαστε περήφανοι που ένας νέος άνθρωπος που έλκει την καταγωγή του από το χωριό μας, με την συστηματική δουλειά και την αμέριστη βοήθεια των γονιών της, κατάφερε να δώσει τόσο μεγάλη χαρά σ΄εμάς αλλά και σε όλους τους Έλληνες.

Στους γονείς και τους οικείους της ευχόμαστε να την καμαρώνουν και να συνεχίσουν να την στηρίζουν.

Ευχόμαστε στην Εθνική ομάδα πολλές επιτυχίες και στην ίδια προσωπικά ακόμη καλύτερες επιδόσεις και περισσότερα μετάλλια.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλη διάκριση για τον ελληνικό στίβο από την Ηλιάνα Κοροσίδου