25 Ιούλιος 2014, 13:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:24

Αιματοβαμμένα βαφτίσια στην Καρδίτσα – νεκρός από μπαλωθιά ο νονός

  • Αιματοβαμμένα βαφτίσια στην Καρδίτσα – νεκρός από μπαλωθιά ο νονός

Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στον κρόταφο του 35χρονου που κατέληξε την Πέμπτη στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Μια μπαλωθιά σε γλέντι βάφτισης σε χωριό της Καρδίτσας βύθισε στο πένθος μια οικογένεια στην Κρήτη και έφερε και πάλι στο προσκήνιο το ιδιαίτερα επικίνδυνο, όπως αποδεικνύεται, έθιμο.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ο 35χρονος νονός του παιδιού από την Κρήτη και η συντροφιά του αποφάσισαν να δώσουν στο γλέντι μια γεύση από το νησί τους. Όμως, άγνωστο πως, μια αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στον κρόταφο του νονού.

Ο 35χρονος διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Καρδίτσας όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο όπου οι γιατροί έκριναν ότι δεν έπρεπε να αφαιρέσουν τη σφαίρα από το κρανίο του. Τελικά ο νεαρός άνδρας κατέληξε την Πέμπτη νοσηλευόμενος στην εντατική του νοσοκομείου.

Εξετάζοντας τα αίτια της τραγωδίας η Αστυνομία εκτιμά πώς είτε το ίδιο το θύμα πυροβόλησε κατά λάθος είτε υπήρξε εξοστρακισμός σφαίρας από άλλο όπλο. Στο σημείο βρέθηκαν δεκάδες φυσίγγια που προέρχονται από κυνηγετικά όπλα αλλά και από ένα, ή περισσότερα, περίστροφα καθώς και ένα 9άρι πιστόλι.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr