25 Ιούλιος 2014, 13:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 16:24

Δύσκολες ώρες για τον Μανώλη Καψή

  • Δύσκολες ώρες για τον Μανώλη Καψή

Συνελήφθη η 22χρονη κόρη του δημοσιογράφου για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών.

Στη σύλληψη της κόρης του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή προχώρησαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος Μυτιλήνης έπειτα από έλεγχο στο λιμάνι του νησιού. Η κατηγορία που τη βαραίνει είναι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Την Τετάρτη το Λιμενικό στη Μυτιλήνη σταμάτησε την 22χρονη. Επιμελώς κρυμμένη στα ρούχα της βρέθηκε μια πλαστική συσκευασία με 21,75 γραμμάρια κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της στην Αθήνα εντοπίστηκαν και άλλες ποσότητες της ίδιας ναρκωτικής ουσίας καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Κατά την έρευνα στην Αθήνα συνελήφθη και ο 21χρονος φίλος και συγκάτοικος της κόρης του Μανώλη Καψή. Πληροφορίες του lesvosnews.gr αναφέρουν ότι ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται ήδη στη Μυτιλήνη.

Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που ήταν υπεύθυνο για την έρευνα στο σπίτι της 22χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τρεις πλαστικές συσκευασίες με συνολικά 67 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, τρεις λάμπες πρόωρης ωρίμανσης κάνναβης, λίπασμα και ένα ψηφιακό θερμόμετρο χώρου.



Τόσο η 22χρονη όσο και όσο και 21χρονος φίλος της συνεχίζουν να κρατούνται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr